2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hiç uyandırma büyüme atağı falan geçirirken kuzular fazla uyurlarUykuya ihtiyacı var demek ki:)
başında bekledim uyanana kadar 9 40 da uyandı. Keyfide çok yerinde. Bakalım akşam ne olacak

ben çok denedim hatta hala deniyorum ama gwce emmeyi bırakamıyprum. Önce emzik veriyorum sonra su ya da tersi pış pış falan kar etmiyo ille emip öyle uyuyacak. 2 kez kalkıyo mutlaka. Ne kadar devam etcek bakalım

aren makarna yiyebiliyor mu mira minicik minicik koparıyor bir çubuk makarna yarım saat o yüzden veremiyorum ben
bir de ben ıspanak taze fasulye ve bamya da denedim
Ben makarna lütfenden erişte almıştım.Geniş baya erişteler çatalla kolay eziliyo canım onu dene istersen. Ezip yediriyorum bende öylece yemediği için

Ben makarna lütfenden erişte almıştım.Geniş baya erişteler çatalla kolay eziliyo canım onu dene istersen. Ezip yediriyorum bende öylece yemediği için
ya bende direk menüden çıkarmıştım bende sipariş verip deniyeyim aslında yoğurt sarımsaklı da yapabilirim onu hafifi sulu ii oldu erişteyi hatırlattığın

Bizim meme ardından mamayı bırakınca bitti son bir haftadır hele çok nadir kalkması ama hepsi bir değil bebelerin tabi bende bu saç tutma olayını bıraktırmayı düşünüyorum ama işte bu eğitim zımbırtısında ne kadar ağlasa vazgeçmicen dayanabilirmiyim bilmiyorum eşim izin vermez ağlıyo diye :)

ya bende direk menüden çıkarmıştım bende sipariş verip deniyeyim aslında yoğurt sarımsaklı da yapabilirim onu hafifi sulu ii oldu erişteyi hatırlattığın
Dene canım. Sebzeli tam buğdaylı çeşitleri falanda var en azından başka vitaminlerde alırlar.
Makarnada almıştım ama bi parça yiyo ezsem bile. Biraz sert normal makarnaları.mirada zorlanır sanırım. Kendim yedim hepsini pancarlı ıspanaklı falan diye 3 çeşit almıştım bide

dün alışveriş merkezinde mirayı oyuncaklarla oyalıyordum bir kadın geldi 19 aylıkmış oğlu yanılmıyosam 18 dişi var dedi bir yaşına kadar bi butu ver eline yer ekmek yer herşeyi yerdi ama ne olduysa pütürlüye döndük dedi şimdi asla püre değilse yemiyomuş çok meme düşkünü olduğu için yemiyo bıraktır demişler buda kv desiyle anlaşmış 4 gün o bakacakmış neyse ama ben evde sütütmü sağdım ne olur ne olmaz kesilmesin diye dedi sonuç ikinci gece kv desi aramış gel bu çocuk açlıktan ölçek en azından emsin demiş
özetle kadın iki dakikada dişi çıkınca yer meme kesince yer hayallerimi yıktı

teşekkürler canım şimdi girdim siteye zaten kefir mayası falan da alcaktım onları da alayım

Butu tek başına yiyen çocuk nasıl pütürlüye döner ki çocukların her biri ayrı sınav resmen garipler yani.
Yazık yavrum o da ne sıkıbtısı var acaba.

Sutten keserken cocugun en cok anneye ihtiyaci var boyle bi donemde kadin cocugunu birakmisaa cocuk tepki olarak herseyi yapabilir bence. Sen hayallerine devam et :) benim de sutten kesince gece uyuma hayalim var:)

Butu tek başına yiyen çocuk nasıl pütürlüye döner ki çocukların her biri ayrı sınav resmen garipler yani.
Yazık yavrum o da ne sıkıbtısı var acaba.
mutlaka bi derdi olmalı ama kadın biraz benim gibi olmuş doktor doktor gezmekten bıktım artık bi süre kendi haline bıraktım şükür ki en azından püre müre bişiler yiyo diyo

Sutten keserken cocugun en cok anneye ihtiyaci var boyle bi donemde kadin cocugunu birakmisaa cocuk tepki olarak herseyi yapabilir bence. Sen hayallerine devam et :) benim de sutten kesince gece uyuma hayalim var:)
eh tabi umut fakirin ekmeği bi yerde :))

Akademisyenanne nin blogunda emzirmeyi kesmekle ilgili bi yazi var kizlar.bakmanizi oneririm:)
bende okumuştum daha önce gerçekten güzel bir yazı benzer bi sistemi denicem ama henüz erken diye düşünüyorum

Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleri

Yuhh yani nekdr gaddar bi kadinmis. Yazik cocuga yavaş yavaş azaltmak varken bu direk kendinden koparmis bebegni

Yuhh yani nekdr gaddar bi kadinmis. Yazik cocuga yavaş yavaş azaltmak varken bu direk kendinden koparmis bebegni
aslında anladığım kadarıyla bıkmış memeden öyle ayrılmaz yok şu olmıcak o bunu denedin mi al da seni görelim der gibi olmuş ben olsam bırakmazdım tabi ama çaresizlik dicem ve psikolojisi o kadar bozuk ki ilk kez gerçekten birini anlamadığımı ve onunda beni anladığını hissettim bu konuyla ilgili

kesin denicem cok sagol canim benim

Emzirmeden kesmek nasil olur hic bilmiyorum heleki gece nasil susturucam ama bunuda yapicaz mecburen bide benim aklima takilan diger soru alaturka mi yoksa alafranga tuvaletemi alistircaz hangisi daha iyi olur bi yere gittigimizde yada disardayken bu durum nasil olur

Bende aynen canim.mayista baslamayi dusunuyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…