başında bekledim uyanana kadar 9 40 da uyandı. Keyfide çok yerinde. Bakalım akşam ne olacakHiç uyandırma büyüme atağı falan geçirirken kuzular fazla uyurlarUykuya ihtiyacı var demek ki:)
ben çok denedim hatta hala deniyorum ama gwce emmeyi bırakamıyprum. Önce emzik veriyorum sonra su ya da tersi pış pış falan kar etmiyo ille emip öyle uyuyacak. 2 kez kalkıyo mutlaka. Ne kadar devam etcek bakalımAslinda gece hic emzirmemek grekiyo belli bi aydan sonra ben hep emzik verdm agladgnda şimdi kalkmiyo dk basi sabaha karşı kalkarsada sut veriyorum bazen hepsini icemiyo bile çünkü alisti gece beslenmemeye bana doktrumun onerisydi bu duzen . bi tanidgmin çocuğu 2.5 yasnda hala gece meme için uyaniyomus ben bir yaşından snra kestm gece
Ben makarna lütfenden erişte almıştım.Geniş baya erişteler çatalla kolay eziliyo canım onu dene istersen. Ezip yediriyorum bende öylece yemediği içinaren makarna yiyebiliyor mu mira minicik minicik koparıyor bir çubuk makarna yarım saat o yüzden veremiyorum ben
bir de ben ıspanak taze fasulye ve bamya da denedim
ya bende direk menüden çıkarmıştım bende sipariş verip deniyeyim aslında yoğurt sarımsaklı da yapabilirim onu hafifi sulu ii oldu erişteyi hatırlattığınBen makarna lütfenden erişte almıştım.Geniş baya erişteler çatalla kolay eziliyo canım onu dene istersen. Ezip yediriyorum bende öylece yemediği için
saniyeler önce uğradım :))@minnakkartal tartılmadın heralde :) hiç uğramıyon öbür tarafa :)
Dene canım. Sebzeli tam buğdaylı çeşitleri falanda var en azından başka vitaminlerde alırlar.ya bende direk menüden çıkarmıştım bende sipariş verip deniyeyim aslında yoğurt sarımsaklı da yapabilirim onu hafifi sulu ii oldu erişteyi hatırlattığın
teşekkürler canım şimdi girdim siteye zaten kefir mayası falan da alcaktım onları da alayımDene canım. Sebzeli tam buğdaylı çeşitleri falanda var en azından başka vitaminlerde alırlar.
Makarnada almıştım ama bi parça yiyo ezsem bile. Biraz sert normal makarnaları.mirada zorlanır sanırım. Kendim yedim hepsini pancarlı ıspanaklı falan diye 3 çeşit almıştım bide
Butu tek başına yiyen çocuk nasıl pütürlüye döner kidün alışveriş merkezinde mirayı oyuncaklarla oyalıyordum bir kadın geldi 19 aylıkmış oğlu yanılmıyosam 18 dişi var dedi bir yaşına kadar bi butu ver eline yer ekmek yer herşeyi yerdi ama ne olduysa pütürlüye döndük dedi şimdi asla püre değilse yemiyomuş çok meme düşkünü olduğu için yemiyo bıraktır demişler buda kv desiyle anlaşmış 4 gün o bakacakmış neyse ama ben evde sütütmü sağdım ne olur ne olmaz kesilmesin diye dedi sonuç ikinci gece kv desi aramış gel bu çocuk açlıktan ölçek en azından emsin demiş
özetle kadın iki dakikada dişi çıkınca yer meme kesince yer hayallerimi yıktı
Sutten keserken cocugun en cok anneye ihtiyaci var boyle bi donemde kadin cocugunu birakmisaa cocuk tepki olarak herseyi yapabilir bence. Sen hayallerine devam et :) benim de sutten kesince gece uyuma hayalim var:)dünbolışveriş merkezinde mirayı oyuncaklarla oyalıyordum bir kadın geldi 19 aylıkmış oğlu yanılmıyosam 18 dişi var dedi bir yaşına kadar bi butu ver eline yer ekmek yer herşeyi yerdi ama ne olduysa pütürlüye döndük dedi şimdi asla püre değilse yemiyomuş çok meme düşkünü olduğu için yemiyo bıraktır demişler buda kv desiyle anlaşmış 4 gün o bakacakmış neyse ama ben evde sütütmü sağdım ne olur ne olmaz kesilmesin diye dedi sonuç ikinci gece kv desi aramış gel bu çocuk açlıktan ölçek en azından emsin demiş
mutlaka bi derdi olmalı ama kadın biraz benim gibi olmuş doktor doktor gezmekten bıktım artık bi süre kendi haline bıraktım şükür ki en azından püre müre bişiler yiyo diyoButu tek başına yiyen çocuk nasıl pütürlüye döner kiçocukların her biri ayrı sınav resmen garipler yani.
Yazık yavrum o da ne sıkıbtısı var acaba.
eh tabi umut fakirin ekmeği bi yerde :))Sutten keserken cocugun en cok anneye ihtiyaci var boyle bi donemde kadin cocugunu birakmisaa cocuk tepki olarak herseyi yapabilir bence. Sen hayallerine devam et :) benim de sutten kesince gece uyuma hayalim var:)
bende okumuştum daha önce gerçekten güzel bir yazı benzer bi sistemi denicem ama henüz erken diye düşünüyorumAkademisyenanne nin blogunda emzirmeyi kesmekle ilgili bi yazi var kizlar.bakmanizi oneririm:)
Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleribaşında bekledim uyanana kadar 9 40 da uyandı. Keyfide çok yerinde. Bakalım akşam ne olacak
ben çok denedim hatta hala deniyorum ama gwce emmeyi bırakamıyprum. Önce emzik veriyorum sonra su ya da tersi pış pış falan kar etmiyo ille emip öyle uyuyacak. 2 kez kalkıyo mutlaka. Ne kadar devam etcek bakalım
Yuhh yani nekdr gaddar bi kadinmis. Yazik cocuga yavaş yavaş azaltmak varken bu direk kendinden koparmis bebegnidün alışveriş merkezinde mirayı oyuncaklarla oyalıyordum bir kadın geldi 19 aylıkmış oğlu yanılmıyosam 18 dişi var dedi bir yaşına kadar bi butu ver eline yer ekmek yer herşeyi yerdi ama ne olduysa pütürlüye döndük dedi şimdi asla püre değilse yemiyomuş çok meme düşkünü olduğu için yemiyo bıraktır demişler buda kv desiyle anlaşmış 4 gün o bakacakmış neyse ama ben evde sütütmü sağdım ne olur ne olmaz kesilmesin diye dedi sonuç ikinci gece kv desi aramış gel bu çocuk açlıktan ölçek en azından emsin demiş
aslında anladığım kadarıyla bıkmış memeden öyle ayrılmaz yok şu olmıcak o bunu denedin mi al da seni görelim der gibi olmuş ben olsam bırakmazdım tabi ama çaresizlik dicem ve psikolojisi o kadar bozuk ki ilk kez gerçekten birini anlamadığımı ve onunda beni anladığını hissettim bu konuyla ilgiliYuhh yani nekdr gaddar bi kadinmis. Yazik cocuga yavaş yavaş azaltmak varken bu direk kendinden koparmis bebegni
kesin denicem cok sagol canim benimGel gel sen bana gel,gizlice yediririm ben seni
Şu yuvarlak kocaman olanı 1-2 kez denedim,olması gerektiği gibi olmadı yapamadım sanki..Bu tarz şeylere el becerim vardır oysa..Ama bu böyle ufak yuvarlak,tek tek olanları becerdim..
Yupppiiiiii yalnız değilmişim
Tabi canım vereyim...
Malzemeler :
3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı kakao
1.5 su bardağı un
Tarif : Tüm malzemeleri sırayla ekleyip,iyice çırpıyoruz.. Yayık fırın tepsisini yağlayıp (ben yağlı kağıt kullandım) keki pişiriyoruz.. 1 parmak kalınlığı olucak kekin.. (Ben klasik bir fırın tepsisi kullandım,tam oldu)
Kek soğuduktan sonra istediğin ölçü su bardağı ile keki yuvarlak yuvarlak kesiyorsun.. Kestiklerini büyük bir borcama dizip yarım su bardağı nescafeyle ıslat..
Geri kalan kek kenarlarını elinle parçala bulgur gibi ufak ufak yap..
Ortası için :
1 paket krem şanti
1 paket cremole (Ben ikisini de dr.outker'in kini kullandım) 2.5 su bardağı süt
Tarif : Sütle malzemeleri çırp (pişirmeden) Katılaşınca 1 çorba kalığı kadar yuvarlak keklere koy..En son parçalanmış kekle üstünü köstebek şeklinde kapat,elinle düzelterek şekil ver..
O programda uygulanan 1-2 şeyi beğeniyorsam 6-7 şeyi beğenmiyorum..Çoğu şeyi de doğru bulmuyorum ve 3 günde o kadar yol katedilebileceğine de inanmıyorum
Bende aynen canim.mayista baslamayi dusunuyorum hattamutlaka bi derdi olmalı ama kadın biraz benim gibi olmuş doktor doktor gezmekten bıktım artık bi süre kendi haline bıraktım şükür ki en azından püre müre bişiler yiyo diyo
eh tabi umut fakirin ekmeği bi yerde :))
bende okumuştum daha önce gerçekten güzel bir yazı benzer bi sistemi denicem ama henüz erken diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?