2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleri
süt içmiyo canım malesef. Aslında memeye bağımlılığımız yok bizim Zaten. Gündüz 1 kere uyumadan önce. Akşam uyumadan önce ve gece 2 kere emziriyorum. Hadi gündüz bişey yemezse 5 olsun 6 olsun.
İnatla hergün suyla emzikle uyutmaya çalışmaya devam ediyorum. Bi gün birimiz pes etcez ama kim

Aklımdaki soruyu sormuşsun canım. Ben dışarıda alafrangaya kendim bile oturmam çocuğu nasıl oturtayım.
Evde her ikisinede görürsem çocuğun kafası mı karışır ki diyorum.
En sağlıklısı alaturkaymış bide. Çömelmek mesaneye baskı yaptığı için tamamen boşaltılmasını sağlıyomuş. Kaka yapmakta daha kolay oluyomuş. ( çok iğrençleştim)
Her ikisinede götüreyim dışarıda alaturkaya gitsin yabancı olmasın diye düşünüyorum

Benim oglum da cok duskun emmeye.hatta sut iciremiyorum biberon almiyo asla.ama yavas yavas olacagini dusunuyorum ya zaten 2yasindan sonra emme refleksleri kayboluyor.hem de 2yaslari yaza geliyor yorulma imkanlari bayaa cok olacak. Yavas yavas ilerlersek basairiz insallah. Sadece onlaea degil aslnda bize de zor bi surec. Oglum bazen bu konuda beni bunaltsa da ben ozlerim emzirmeyi
Tuvalet konusu da henuz erken ama ben klozete basamakli bi aparat gordum.minnaklarin cikabilecegi gbi iki kucuk basamak ve otyrma yerinden olusuyo. Ondan almayi dusunuyorum. Emmeyi biraktirdiktan sonra ciddi bi tuvaler egitimine baslarim anxak

Bizde çok üzüldük canım. dumandan boğulmuş çocuk

Bende çok özlerim emzirmeyi emerken sırtımla oynaması öbür eliyle yüzğnle oynaması onun gibi benide rahatlatıyo. Arada çizde de her yerini aldırmıyorum:) akademisyen anneyi bende okumuştum. Tiksindirmektensr öyle bırakmak banada daha mantıklı ve güzel geldi.
2 ay sürmüş yanlış hatırlamıyosam bıraktırması. Mayıs haziran gibi bende düşünüyorum. Daha öncesinde sütüm kesilmez ve ya gökçe bırakmazsa.
Birde kızım benim sol göğsümü aylardır emmiyo bi 5 ay olmuştur heralde. Hala süt var elimle sıktığımda grliyo. Ben kalan süt diye sağmıştım ama yine geldi. Diğerini emdiği için mi bilmiyorum ama sütün kesilmesi nasıl olacak kafamda bi soru işareti o

Benim ikisini de emiyo ama mesela birini emdiginde digerine de sut iniyo onunla alakalidir. O yazida dq diyordu zaten yavas yavas birakacaklari icin emme araliklari uzadikca sut de yavas yavas azalacak. Yani insallah oyle olur:))

Benim oğlan da yaşından sonra memeye düştü, şimdi beni nerde görse çırpınıyor, ben de ağustosta iki yaşını doldurunca kesmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar sütüm bitmez ya da oğlum bırakmazsa...

günde 4 bazen 5 defa olmak üzere
Genelde Ben sabah 8'de evden ayrılmadan
akşam 5'te işten gidince
akşam 9'da yatarken ve
gece 4-5 gibi veriyorum sütü
bu işte olduğumda, hafta sonu öğlen falan da emiyor.
Gece emmesini kesemedim ama bire indirmeyi başardım gibi, bir kez veriyorum sadece eğer çok fazla uyanmazsa ya da huzursuzluğunu hissetmezsem sadece su verip tekrar uyutuyorum...

Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleri
Canim marnys junor u aldim bende ama uzerinde 4-10 yas arasi icin 5 ml yaziyor. Daha kucukler icin birsey yok. Kizima dun 5ml verdim ama ogluma veremedim. Sen nasil kullaniyorsun drnuz ne dedi.

Bizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık

Kizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi

Benimde hala kafam karisik ikisi sanki zor olur kafasi karisir gibi geliyor bilemiyorum

Betülde illa elimi tutar

Kizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi

O görmeden gitmem lazım yoksa ağlıyo

Canim marnys junor u aldim bende ama uzerinde 4-10 yas arasi icin 5 ml yaziyor. Daha kucukler icin birsey yok. Kizima dun 5ml verdim ama ogluma veremedim. Sen nasil kullaniyorsun drnuz ne dedi.
2ml kullaniyroum canm doktorumuz yarım ölçek dedi 2.5 dedi ben 2 cekiyorm siringaya

Ece dışarıda ben yanından ayrılırsam aglamiyor ama uykusu gelmişse huysuzlaniyor

Ayni dert bendede var saclarmi öyle cekiyoki agliyorm bazen.ynede birakmiyo. Esim zor kurtariyo beni. Uyrkende illa sacmla oynicak bazen güzel güzel oynuyor bazense çekiyor ne yaptysam unutturamadim

Ya bu çok kötüymüş cidden. Bi kuzenin annesinin kulak memesiyle oynayarak uyurdu. Yengem kulağım sündü derdi sürekli. O yaşta insan anlayamıyo.
Acaba böyle saçlı falan bi bebek mi alsan alıştırmaya çalışsan. Kendi saçınla karıştırıp eline versen falan. Çok zor ya

Kızlar gece kızım 12 de kalktı emzirdim uyumadi çünkü bir daha 4 te kalktı emzirmedim ağladı kucagima alıp evde dolaştım gogsume kafasını koyup emmeden uyudu bir daha sabah 6.30 civarı uyandı emzirdim geri uyudu azalmaya başladı emmesi iki defaya raziyim inşallah basaririz ama çok kararliyim bu konuda eğer yakın zamanda diş olayı falan olmazsa alışır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…