süt içmiyo canım malesef. Aslında memeye bağımlılığımız yok bizim Zaten. Gündüz 1 kere uyumadan önce. Akşam uyumadan önce ve gece 2 kere emziriyorum. Hadi gündüz bişey yemezse 5 olsun 6 olsun.Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleri
Aklımdaki soruyu sormuşsun canım. Ben dışarıda alafrangaya kendim bile oturmam çocuğu nasıl oturtayım.Emzirmeden kesmek nasil olur hic bilmiyorum heleki gece nasil susturucam ama bunuda yapicaz mecburen bide benim aklima takilan diger soru alaturka mi yoksa alafranga tuvaletemi alistircaz hangisi daha iyi olur bi yere gittigimizde yada disardayken bu durum nasil olur
Benim oglum da cok duskun emmeye.hatta sut iciremiyorum biberon almiyo asla.ama yavas yavas olacagini dusunuyorum ya zaten 2yasindan sonra emme refleksleri kayboluyor.hem de 2yaslari yaza geliyor yorulma imkanlari bayaa cok olacak. Yavas yavas ilerlersek basairiz insallah. Sadece onlaea degil aslnda bize de zor bi surec. Oglum bazen bu konuda beni bunaltsa da ben ozlerim emzirmeyiEmzirmeden kesmek nasil olur hic bilmiyorum heleki gece nasil susturucam ama bunuda yapicaz mecburen bide benim aklima takilan diger soru alaturka mi yoksa alafranga tuvaletemi alistircaz hangisi daha iyi olbasairizre gittigimizde yada disardayken bu durum nasil olur
Bizde çok üzüldük canım. dumandan boğulmuş çocukay aynı aren. Valla ben önüne her çeşit tatlı koyayım bırak tadına bakmayı dokunmaz bile..
Afiyet olsn.. Bende sabahları kahvaltının yanında sıkıp veriyorum. Aren çok seviyor.
Çok üzüldüm. Rabbim ailesine sabır versin.
isimdeyimgucumdeyim anlattığın olay çok üzücü ya. Yanarak can vermek.. Yavrum benim melek oldu.
Bende çok özlerim emzirmeyiBenim oglum da cok duskun emmeye.hatta sut iciremiyorum biberon almiyo asla.ama yavas yavas olacagini dusunuyorum ya zaten 2yasindan sonra emme refleksleri kayboluyor.hem de 2yaslari yaza geliyor yorulma imkanlari bayaa cok olacak. Yavas yavas ilerlersek basairiz insallah. Sadece onlaea degil aslnda bize de zor bi surec. Oglum bazen bu konuda beni bunaltsa da ben ozlerim emzirmeyi
Tuvalet konusu da henuz erken ama ben klozete basamakli bi aparat gordum.minnaklarin cikabilecegi gbi iki kucuk basamak ve otyrma yerinden olusuyo. Ondan almayi dusunuyorum. Emmeyi biraktirdiktan sonra ciddi bi tuvaler egitimine baslarim anxak
Benim ikisini de emiyo ama mesela birini emdiginde digerine de sut iniyo onunla alakalidir. O yazida dq diyordu zaten yavas yavas birakacaklari icin emme araliklari uzadikca sut de yavas yavas azalacak. Yani insallah oyle olur:))Bende çok özlerim emzirmeyiemerken sırtımla oynaması öbür eliyle yüzğnle oynaması onun gibi benide rahatlatıyo. Arada çizde de her yerini aldırmıyorum:) akademisyen anneyi bende okumuştum. Tiksindirmektensr öyle bırakmak banada daha mantıklı ve güzel geldi.
2 ay sürmüş yanlış hatırlamıyosam bıraktırması. Mayıs haziran gibi bende düşünüyorum. Daha öncesinde sütüm kesilmez ve ya gökçe bırakmazsa.
Birde kızım benim sol göğsümü aylardır emmiyo bi 5 ay olmuştur heralde. Hala süt var elimle sıktığımda grliyo. Ben kalan süt diye sağmıştım ama yine geldi. Diğerini emdiği için mi bilmiyorum ama sütün kesilmesi nasıl olacak kafamda bi soru işareti o
Canim marnys junor u aldim bende ama uzerinde 4-10 yas arasi icin 5 ml yaziyor. Daha kucukler icin birsey yok. Kizima dun 5ml verdim ama ogluma veremedim. Sen nasil kullaniyorsun drnuz ne dedi.Biberonla sut dene cnm memeye bagimliligi azaliyo sut verince geceleri
Benimde hala kafam karisik ikisi sanki zor olur kafasi karisir gibi geliyor bilemiyorumAklımdaki soruyu sormuşsun canım. Ben dışarıda alafrangaya kendim bile oturmam çocuğu nasıl oturtayım.
Evde her ikisinede görürsem çocuğun kafası mı karışır ki diyorum.
En sağlıklısı alaturkaymış bide. Çömelmek mesaneye baskı yaptığı için tamamen boşaltılmasını sağlıyomuş. Kaka yapmakta daha kolay oluyomuş. ( çok iğrençleştim)
Her ikisinede götüreyim dışarıda alaturkaya gitsin yabancı olmasın diye düşünüyorum
Ama ben seni yerimki maşallah sana tatli bidikBütün dolabı boşaltmış yakalanınca da şebeklik yapıyo
Bizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık
Kizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi
2ml kullaniyroum canm doktorumuz yarım ölçek dedi 2.5 dedi ben 2 cekiyorm siringayaCanim marnys junor u aldim bende ama uzerinde 4-10 yas arasi icin 5 ml yaziyor. Daha kucukler icin birsey yok. Kizima dun 5ml verdim ama ogluma veremedim. Sen nasil kullaniyorsun drnuz ne dedi.
Ece dışarıda ben yanından ayrılırsam aglamiyor ama uykusu gelmişse huysuzlaniyorKizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi
Ayni dert bendede var saclarmi öyle cekiyoki agliyorm bazen.ynede birakmiyo. Esim zor kurtariyo beni. Uyrkende illa sacmla oynicak bazen güzel güzel oynuyor bazense çekiyor ne yaptysam unutturamadimBizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık
Ya bu çok kötüymüş cidden. Bi kuzenin annesinin kulak memesiyle oynayarak uyurdu. Yengem kulağım sündü derdi sürekli. O yaşta insan anlayamıyo.Bizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?