Benim sıpada öyle :) tencere kepçe veriyorum eline. Donates salatalık atıyorum içine karıştırıyo. Kepçeyle almaya çalışıyo hoşuna gidiyoBeyzada mutfaga bayiliyor tencereleri alip kapaklarini bi o tencereye bi o tencereye kapatiyor sonra icine kucuk kupleri doldurup tahta kadikla karistiriyor yemek yapiyor hanim hatta ben sofra hazirlarken bile git gel yapiyorum bos bos arkamda gelip gidiyor aman gelsin pesimize biz onlarin pesine kosarsak daha zor
bizim genel yemeklerimiz öyle. Hatta daha berbat karışımlar yapıyorum bazen. Bu gün kabak dolması yaptım mesela düzgün yemek ama onuda çatalla iyice ezince anca yiyo. Bi farkı olmuyo. Zaten midede karışmıyo mu bunlar.Kizlar gecen gun kizima kabak kiyma sogan sarimsak domates maydanoz derotu azcikda yesil.mercimek pisirdim blendirdan gecirip yedirdim yedi ama esim bu kiz bulamac yicek yastami agiz tadi olusmayacak sen sanki yermisin onu falan bisuru sey dedi sizde arada boyle bulamac yedirmiyomusunuz bendemi hata
Aslinda makarna bulgur pilavi falan yiyebiliyor esimde blendira degilde (cunku meyveleri hep blendirla yiyoruz) hepsi bi arada tadi cok kotu olur diye soylendi acikcasi hadi kiymali kabak yemegi diyelim maydanozla mercimek ne alaka diye :))Benim sıpada öyle :) tencere kepçe veriyorum eline. Donates salatalık atıyorum içine karıştırıyo. Kepçeyle almaya çalışıyo hoşuna gidiyo
bizim genel yemeklerimiz öyle. Hatta daha berbat karışımlar yapıyorum bazen. Bu gün kabak dolması yaptım mesela onuda çatalla iyice ezince anca yiyo. Zaten midede karışmıyo mu bunlar.
Senin fıstık çiğneme pütür konuaunda sıkıntılı değil sanırım. Arada böyle versende bişey olmaz bence sana kolaylık olur sadece
Ben de yapıyorum canim öğle yemeği ona özel akşam yemeği bizim menüden dün bende kereviz havuç kıyma soğan sarımsak pişirip yoğurtla terbiye yapıp karistirdim hepsini eşim eve geldi bunun tadı nasıl dedi süper dedim iyi o zaman iğrenç şeyleri yedirme çocuğa dedi tamam dedim ama ben bildiğimi okuyorum akşam zaten bizim yemeklerimizden yiyiyorKizlar gecen gun kizima kabak kiyma sogan sarimsak domates maydanoz derotu azcikda yesil.mercimek pisirdim blendirdan gecirip yedirdim yedi ama esim bu kiz bulamac yicek yastami agiz tadi olusmayacak sen sanki yermisin onu falan bisuru sey dedi sizde arada boyle bulamac yedirmiyomusunuz bendemi hata
ay aynı aren. Valla ben önüne her çeşit tatlı koyayım bırak tadına bakmayı dokunmaz bile..ben mirayı rahatça heryere bırakabiliyorum çünkü su vermeye korkar durumda herkes hepimizin derdi farklı ama ben keşke yese de böyle şeylere kızsam demekten kendimi alamıyorum affınıza sığınırım
ben gidip deri tayt bile aldım şimdi örgü kazak alıcam kışın iice takım oluruz :)) bizim bi kaç tane de düz tişörtümüz var aynı olan yazın ii oluyodu kış içinde bakınıyorum bişiler :)
Afiyet olsn.. Bende sabahları kahvaltının yanında sıkıp veriyorum. Aren çok seviyor.Bu gün eceye heveslendik. Mandalinayı soydum dilimleri 2 ye böldüm tüm yemeyeceğini adım gibi bildiğim için. Aldı ağzına somurdu bir güzel sonra elimi aldı ağzına tuttu çıkardı posasını. İkinciyi istedi
Çocuk sadece suyunu istiyo diye sıktım. Bardağın rengini görünce ittirdi. Su değilse bardakla hiç bişey içmiyo.
Kaşıkla verdim öyle yedi yarım çay bardağı kadar. Bunada şükür
Çok üzüldüm. Rabbim ailesine sabır versin.Kızlar az önce face bakayım dedim İzmir haber var orada okudum bizim oturduğumuz yere çok yakın 17 aylık bebek 7. Katın balkonundan aşağıya dusmus balkonda sandalyeye çıkmış İstanbul dan aile ziyaretine gelmişler bugün gordugum rüyadan sonra bunu duyunca tekrar kötü oldum Allah sabır versin ailesine felaket habercisi gibiyim bugün ama dikkat edelim kızlar Allah korusun bir anlık herşey
Amin canim çok aciay aynı aren. Valla ben önüne her çeşit tatlı koyayım bırak tadına bakmayı dokunmaz bile..
Afiyet olsn.. Bende sabahları kahvaltının yanında sıkıp veriyorum. Aren çok seviyor.
Çok üzüldüm. Rabbim ailesine sabır versin.
isimdeyimgucumdeyim anlattığın olay çok üzücü ya. Yanarak can vermek.. Yavrum benim melek oldu.
Aynen öyle canim ben de gece emmesini azaltmaya calisiyorum bizimki de 10.30 da yattı 12 de kalktı emzirmedim geri uyutmaya çalıştım ağlamayı çoğalttı emzirdim uyudu şimdi inşallah kalkmaz bir daha alışkanlık haline getirip kalkan bebekler için gerçekten çok zor ne kadar aza indirirsem kârdirKızlar bu süper dadı oynuyo şimdi iki çocuğu var ayakta sallıyomuş kadın 3 yaşında biri öbürü daha emiyo küçük bıraktırıyo sallamayı ağladı sızladılar uyudular emen içinde 20.30 da emzirdi uyuttu 24 gibi kalkınca emzir sonrada 4-5 gibi emzir arada uyanırsa emzirmiceksin dedi çok zor uygulaması ama biyerden başlamanız gerekiyo
bu gün ne yemek yapsam günün sorusu:))Kızlar ben arene;
Sebzeli tavuk
Sebzeli balık
Pirzola yada biftek yada et haşlayıp içine sebzeler katıyorum
Kıymalı yeşil mercimek
Kıymalı tarhana
Yayla çorbası
Mercimek çorbası (kemik sulu)
Soslu makarna
Sulu köfte
Prinçli kıymalı ekşili köfte
Kuru fasülye
Bunları yediriyorum. Kışın karnıbahar brokoli kereviz falanda veriyorum. Bunların dışında yapabilecegim yada sizin yedirdiginiz farkı bi tarif varmı ?
pufpuff kostebek pastayi en son 2 sene once yemistim heralde. Olsa da yesem nasil canim cekti hafta sonu bende mi yapsam acaba.
Bende bazen veriyorum çikolata.
ben tarif istiyorum
Kızlar bu süper dadı oynuyo şimdi iki çocuğu var ayakta sallıyomuş kadın 3 yaşında biri öbürü daha emiyo küçük bıraktırıyo sallamayı ağladı sızladılar uyudular emen içinde 20.30 da emzirdi uyuttu 24 gibi kalkınca emzir sonrada 4-5 gibi emzir arada uyanırsa emzirmiceksin dedi çok zor uygulaması ama biyerden başlamanız gerekiyo
Hiç uyandırma büyüme atağı falan geçirirken kuzular fazla uyurlarYa kızlar gökçe yine 6 buçuk gibi kalktı. Ağlayarak uyandı ama emzirdim evde gezdik sakinleştirdim. Baktım mayıştı bi yarım saat daha uyursa diye yatırdım bende yatmıştım. Kalktım şuan ve gökçe hala uyuyo. İlk baktığım şey nefes alıp almadığıydı. Ateş falanda yok. İlk defa bu saate kadar uyudu.
Hala da uyuyo. Uyandırsam mı bilemedim
Aslinda gece hic emzirmemek grekiyo belli bi aydan sonra ben hep emzik verdm agladgnda şimdi kalkmiyo dk basi sabaha karşı kalkarsada sut veriyorum bazen hepsini icemiyo bile çünkü alisti gece beslenmemeye bana doktrumun onerisydi bu duzen . bi tanidgmin çocuğu 2.5 yasnda hala gece meme için uyaniyomus ben bir yaşından snra kestm geceKızlar bu süper dadı oynuyo şimdi iki çocuğu var ayakta sallıyomuş kadın 3 yaşında biri öbürü daha emiyo küçük bıraktırıyo sallamayı ağladı sızladılar uyudular emen içinde 20.30 da emzirdi uyuttu 24 gibi kalkınca emzir sonrada 4-5 gibi emzir arada uyanırsa emzirmiceksin dedi çok zor uygulaması ama biyerden başlamanız gerekiyo
Su veya emzik denednmi cnm. (Gerçi bazi geceler cglikla agliyolar ozman meme iste tek çözüm ) :)Bende izledim aksam sl biraz süper dadiyi bende 3 günde o kadar yol katedilecegini düşünmüyorum hem kolayca gelsinde kendi emzirmesin gece kalkınca hiç dee kolay olmuyor o anca soluyor
aren makarna yiyebiliyor mu mira minicik minicik koparıyor bir çubuk makarna yarım saat o yüzden veremiyorum benKızlar ben arene;
Sebzeli tavuk
Sebzeli balık
Pirzola yada biftek yada et haşlayıp içine sebzeler katıyorum
Kıymalı yeşil mercimek
Kıymalı tarhana
Yayla çorbası
Mercimek çorbası (kemik sulu)
Soslu makarna
Sulu köfte
Prinçli kıymalı ekşili köfte
Kuru fasülye
Bunları yediriyorum. Kışın karnıbahar brokoli kereviz falanda veriyorum. Bunların dışında yapabilecegim yada sizin yedirdiginiz farkı bi tarif varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?