aynı dert bizdede var. Arabada zaten durmuyo. Yerde olacak ben neye bakıyosam oda bakıyo. Hele lcw de yer de onların boylarındada kıyafetler var ya. Onları çıkarıyo bakıp yere atıyo. Şimdiden alışverişe başladı:)) Eşim uzaklaştırmaya çalışıncada annee annee diye bağırıyo. Yırtıyo kendini. Eşim görende yabancıyız kaçırıyoruz sanacak diyo. Bi adam gibi bişeye baktırmıyo. Kabine falan bişey dememek için girersem onuda sokuyorum içeriKizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi
ama çok tatlı annesi ya. Yerim ben onu.Bütün dolabı boşaltmış yakalanınca da şebeklik yapıyo
Sagol cnm bende oyle yapayim dru aramak istemedim bunun icin2ml kullaniyroum canm doktorumuz yarım ölçek dedi 2.5 dedi ben 2 cekiyorm siringaya
Benim yigenimde annesinin kasını elleyerek uyuyordu biraktimi bilmiyorum ama o da sıkıliyordu bu durumdanBizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık
denedim ayı bebek ne varsa yok anlıyo uyku sersemi bile başkasının saçı oldumu falan çekiyo elini hemenYa bu çok kötüymüş cidden. Bi kuzenin annesinin kulak memesiyle oynayarak uyurdu. Yengem kulağım sündü derdi sürekli. O yaşta insan anlayamıyo.
Acaba böyle saçlı falan bi bebek mi alsan alıştırmaya çalışsan. Kendi saçınla karıştırıp eline versen falan. Çok zor ya
pantifler de çok tatlıymışBütün dolabı boşaltmış yakalanınca da şebeklik yapıyo
bende görmüştüm onu kuzenim söylemişti. Bi kere açayım dedim kızım pcnin tuşunu söktü videoya bakmak yerine. Bi daha cesaret edemedim. Tablet alırsam açarım benim hoşuma gitmişti. Belki erken olabilir amaslm kızlar youtubeda TİNKY MİNKY KUKULİ nin öğretici şarkıları vartavsiye ederiz fatih de ben de bayıldık
diş fırçalama el yıkama abur cubur yememe gibi davranış kazandırmak için ideal bi bakın bakalım yorumlarınnızı bekliyorum
emzirmeden kesmek hem istediğim hem çok korktuğum bi durum ama yinede niyetim yaza kadar da emzirmek nasip olursa tuvalette ben alafranga denicem artık alaturka tuvalet bulmak çok zor gibi kendim 85 peçete koyuyosam miraya 85000 peçete fln koyarım artık dışardaEmzirmeden kesmek nasil olur hic bilmiyorum heleki gece nasil susturucam ama bunuda yapicaz mecburen bide benim aklima takilan diger soru alaturka mi yoksa alafranga tuvaletemi alistircaz hangisi daha iyi olur bi yere gittigimizde yada disardayken bu durum nasil olur
bende mayıs-haziran düşünüyorum inşallah o zamana kadar emzirebilirsin ve bırakırken çok zor olmazBende aynen canim.mayista baslamayi dusunuyorum hatta
ya buda emzirmek kadar zor keşke başka bir şeye alışabilse ama onlarıda denemişsin umarım dönemseldir aşaba eşaro falan mı örtsen evde saçlarını görmezse aklına gelmez belkiBizimde bir saç problemimiz var ki meme kadar ileri derece de saçımı tutarak uyuyo sokakta bile istiyo uyumak için ya kucağıma alıyorum ya da arabada yatıyo eğiliyorum yanına tutuyo dalana kadar da bırakmaz mümkün değil çekersem kıyamet kopar bende bunu bıraktırmayı düşünüyorum ama sizin meme bağınız gibi saç bağımızda hiç bişey kalmıcak aramızda annem falan uyutmaya çalışıyo bazen dalamıyo ben alıyorum saçımı tutuyo uyuyo ama bi de çekme tarafo var ki saçlarımı yoluyo bıraktırmıyım diye eline doluyo saç diplerim acıyo artık
yaa çok tatlısın ki maşallahBütün dolabı boşaltmış yakalanınca da şebeklik yapıyo
Çıkarıyo atıyo onu da havlu falan oldumu istemiyo atıyo kafamdan tokalarımı bile söküp atıyoemzirmeden kesmek hem istediğim hem çok korktuğum bi durum ama yinede niyetim yaza kadar da emzirmek nasip olursa tuvalette ben alafranga denicem artık alaturka tuvalet bulmak çok zor gibi kendim 85 peçete koyuyosam miraya 85000 peçete fln koyarım artık dışarda
bende mayıs-haziran düşünüyorum inşallah o zamana kadar emzirebilirsin ve bırakırken çok zor olmaz
ya buda emzirmek kadar zor keşke başka bir şeye alışabilse ama onlarıda denemişsin umarım dönemseldir aşaba eşaro falan mı örtsen evde saçlarını görmezse aklına gelmez belki
yaa çok tatlısın ki maşallah
slm kızlar youtubeda TİNKY MİNKY KUKULİ nin öğretici şarkıları vartavsiye ederiz fatih de ben de bayıldık
diş fırçalama el yıkama abur cubur yememe gibi davranış kazandırmak için ideal bi bakın bakalım yorumlarınnızı bekliyorum
ben cep telefonuma yukledim onlari aciyorum kofte yerken bakiyo getiriyo teli ac ac diyo bi taraftan yiyo bi taraftan tek elinde tel oynuyor: ))bende görmüştüm onu kuzenim söylemişti. Bi kere açayım dedim kızım pcnin tuşunu söktü videoya bakmak yerine. Bi daha cesaret edemedim. Tablet alırsam açarım benim hoşuma gitmişti. Belki erken olabilir ama
Çıkarıyo atıyo onu da havlu falan oldumu istemiyo atıyo kafamdan tokalarımı bile söküp atıyo
Onu da denemiştim yatağına koymuştum yok :) ay bende herşeyi denemişim bende yaza bıraktırcam saçı :) biraz dillensin anlaşıcak kıvama gelelimAcaba uzerindeki tisortunu falanmi cikarip versen kokunumu ariyoki kuzu
Bıraktı madem boşver hiç hatırlatma bile içer sütü de zamanla ya da kendi uyur beraber yatarsınız yanında uyur ayakta çok zor ben alışmasın diye kucağımda uyuttum belim ağrıyo oturamıyorum uzun süre kucakta da saça alıştı işteBen hep ayagimda uyutuyordum beyzayi suan cok uykusu gelince uyutuyorum ondada emip uyuya kaliyor dalamazsa artik cok az salliyorum maşallah. Ama emmek favorimiz vazen 2 bazen 3 kere emerek uyumaya calisiyor anca daliyor emmeyi birakinca napariz sutde icmiyor yerine ne koyarim yine saatlerce sallamak zorunda kalmam inşallah
Ben açıyorum genelde ama umut oynamayı tercih ediyor:)slm kızlar youtubeda TİNKY MİNKY KUKULİ nin öğretici şarkıları vartavsiye ederiz fatih de ben de bayıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?