2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayyy meme muhabbeti yapılmış da için hitti valla basıl özledim emzirmeyi geçen gün memeyi açtım oğlumun tepkisini ölçmek için, tuttu cici yaptı öptü gitti :) demek ki kötü ayrılmamışlar tek tesellim bu olabilir.
Meme emmiyor ama uyku hala yok bizde

ben cep telefonuma yukledim onlari aciyorum kofte yerken bakiyo getiriyo teli ac ac diyo bi taraftan yiyo bi taraftan tek elinde tel oynuyor: ))
benim tlfna atılmıyo video. Ama pcyi bi daha deneyeyim belki bu sefer tuşları sökmeye uğraşmaz

Aren nohutu bi türlü sevmedi. Bende ara verdim vermiyorum şimdi. Erişteyide yeşil mercimekli yapıyorm. Yerelmasını hiç yapmadım en kısa zamanda deneyecegim. Demekki hemen hemen aynı şeyleri yediriyoruz.

aren makarna yiyebiliyor mu mira minicik minicik koparıyor bir çubuk makarna yarım saat o yüzden veremiyorum ben
bir de ben ıspanak taze fasulye ve bamya da denedim
Blendırsız tabiki hyr :) ben normal kıymalı domatesli maydanozlu dere otlu bi sos hazırlıyorum yoğurtla yediriyorum.
Kizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi
Ay bizde eşim arabayı bana pek vermiyor. Kendi sürmek istiyor. Ama arende öyle ben uzaklaşınca ağlıyor ama çabuk da susuyor.

@hiraysen canim kardesimin oğlu com istahsizlasmis hiçbir şey yemiyormus anneme rağmen neyse kardeşime senin vitaminin adını verdim alacak bakalım normalde çok istahliydi aslında ama ne oldu bilmiyorum

Kerem Alp 1 yaş civarı çok seviyordu kukuliyi bir iki ay sürdü bu durum ama artık ilgisini çekmiyor. Yeni favorimiz niloya. izlerken kahkaha bile atıyor komik durumlarda :))
( bu ifade neyse silinmedi gitti.)

@hiraysen canim kardesimin oğlu com istahsizlasmis hiçbir şey yemiyormus anneme rağmen neyse kardeşime senin vitaminin adını verdim alacak bakalım normalde çok istahliydi aslında ama ne oldu bilmiyorum
Dönemseldir bence canım. Gökçenin çok şükür iştahı fena değil ama bazen çok iştahsız olabiliyor.surubu eşime dedim alsak mi diye. Gökçenin iştahsızlığı mı varda alalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…