Ama saat maçta vercgmi sormadm bende sabh kahvaltidan snra veriyorum sen nasıl vericksnSagol cnm bende oyle yapayim dru aramak istemedim bunun icin
Ahahah yaa aynii durum bu topikte iki tane sac psikopati var demekkÇıkarıyo atıyo onu da havlu falan oldumu istemiyo atıyo kafamdan tokalarımı bile söküp atıyo
Canm şuan kargo ücreti nekdrve evet bir sürü yeni umutla makarna lütfenden siparişlerimi geçtim bakalım hayırlısı
Ama saat maçta vercgmi sormadm bende sabh kahvaltidan snra veriyorum sen nasıl vericksn
Bilgisayardan indiriptemi telefona attn cnm. Bnde indirmek istiyorum tlfnaben cep telefonuma yukledim onlari aciyorum kofte yerken bakiyo getiriyo teli ac ac diyo bi taraftan yiyo bi taraftan tek elinde tel oynuyor: ))
7.90 canımCanm şuan kargo ücreti nekdr
benim tlfna atılmıyo video. Ama pcyi bi daha deneyeyim belki bu sefer tuşları sökmeye uğraşmazben cep telefonuma yukledim onlari aciyorum kofte yerken bakiyo getiriyo teli ac ac diyo bi taraftan yiyo bi taraftan tek elinde tel oynuyor: ))
Bence kahvaltıdan sonra ver vitaminde olduğu için sabaha kadar oturursunnuz sonra :)Ben aksamlari vercegim canim malum bende iki tane var sabah yogun tempo icerisinde unutabiliyorum : ))
Ayy sorma şimdi uyudu bağırdım bi ara arrık acıdan :)Ahahah yaa aynii durum bu topikte iki tane sac psikopati var demekk
Bence kahvaltıdan sonra ver vitaminde olduğu için sabaha kadar oturursunnuz sonra :)
Oylemi.. hic dusunemedim ben bunu. Sagolun kızlar@cann10 bence de kahvaltıdan sonra ver vitaminleri gündüz oneriyorlar genelde enerji verdiği için uyumayabilir
Evet canim aynen dedigin gibi yaptimBilgisayardan indiriptemi telefona attn cnm. Bnde indirmek istiyorum tlfna
Hatta eşim vitamin almıştı eczacı sabah iç sakın aksam icmeyin uyuyamassiniz demişOylemi.. hic dusunemedim ben bunu. Sagolun kızlar
Aren nohutu bi türlü sevmedi. Bende ara verdim vermiyorum şimdi. Erişteyide yeşil mercimekli yapıyorm. Yerelmasını hiç yapmadım en kısa zamanda deneyecegim. Demekki hemen hemen aynı şeyleri yediriyoruz.bu gün ne yemek yapsam günün sorusu:))
Geçen gün bize yaptığım gibi kıymalı ıspanak yemeği yaptım gökçeye çok sevdi. Kabak yemeği yaptım yine kıymalı onuda severek yedi.annem karnıbahar yemeği yapar yine kıymalı onuda yapıyorum arada. Yine patatesli kıymalı bezelye yemeği. Balkabağı çorbası.
Kırmızı biber dolması. Nohutta veriyorum ben. Bi hafta nohut bi hafta kuru fasülye yapıyorum.
Kurbandaki ciğerleri minik minik doğrayıp porsiyonladım. Kırşehirin ciğer çorbası varmış. İnternetten baktım. Ona göre pişirip haftada bir ve ya 2 ondan veriyorum.
Kitapta ki yerelması tarifini yaptım güzel oluyo canım o da çok faydalıymış zaten.
Portakallı kereviz tarifinide yapmıştım geçen sene onuda yemişti.
Onun dışında diğerleri seninle aynı.
Arada hiç bişey yapasım yoksada içine her sebzeden atıp mercimek bulgur falan kıyma ekleyip çorba yapıyorum.
Ha bi de gökçeye erişte pişirip üzerine kıymalı domatesli fesleğenli sos yapıyorm. Ceviz fındık kaju çekip karıştırmıştım bi tatlı kaşığı da ondan ekliyorum çok sevdi bunu. İştahı az olduğunda bunu yapıyorum az da olsa yiyo
Blendırsız tabiki hyr :) ben normal kıymalı domatesli maydanozlu dere otlu bi sos hazırlıyorum yoğurtla yediriyorum.aren makarna yiyebiliyor mu mira minicik minicik koparıyor bir çubuk makarna yarım saat o yüzden veremiyorum ben
bir de ben ıspanak taze fasulye ve bamya da denedim
Ay bizde eşim arabayı bana pek vermiyor. Kendi sürmek istiyor. Ama arende öyle ben uzaklaşınca ağlıyor ama çabuk da susuyor.Kizlar esim kizim ben disari cikiyoruz dolasmaya ve ben su vitrine bakayim yada surda istedigimiz varmi bi sorayim diye bebek arabasinda uzaklasinca babasi yaninda olmasina ragmen ben geri gelene kadar agliyo sizin miniklerde boylemi
Nazar değdirdik annene :)@hiraysen canim kardesimin oğlu com istahsizlasmis hiçbir şey yemiyormus anneme rağmenneyse kardeşime senin vitaminin adını verdim alacak bakalım normalde çok istahliydi aslında ama ne oldu bilmiyorum
Kerem Alp 1 yaş civarı çok seviyordu kukuliyi bir iki ay sürdü bu durum ama artık ilgisini çekmiyor. Yeni favorimiz niloya. izlerken kahkaha bile atıyor komik durumlarda :))slm kızlar youtubeda TİNKY MİNKY KUKULİ nin öğretici şarkıları vartavsiye ederiz fatih de ben de bayıldık
diş fırçalama el yıkama abur cubur yememe gibi davranış kazandırmak için ideal bi bakın bakalım yorumlarınnızı bekliyorum
Dönemseldir bence canım. Gökçenin çok şükür iştahı fena değil ama bazen çok iştahsız olabiliyor.surubu eşime dedim alsak mi diye. Gökçenin iştahsızlığı mı varda alalım dedi@hiraysen canim kardesimin oğlu com istahsizlasmis hiçbir şey yemiyormus anneme rağmenneyse kardeşime senin vitaminin adını verdim alacak bakalım normalde çok istahliydi aslında ama ne oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?