- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Nigdeye gelse giderdik bizde :)Eki Görüntüle 1664632
Kizlar gecen gun bi arkadas burda soylemisti konyay gelecek diye esime bahsetmistim hemen almis surpriz yapti bize. Umarim guzeldir niloyaya giden var mi arkadaslar? nasil gecti bebisin ilgisini cekti mi merak ediyorum. Umarim bekledigim gibidir
Olabilir canim bir de benim aklıma kan değerleri dusmus olabilirmi diye geldi kardesimde baktirmadim hiç dedi hemogram baktiracakDönemseldir bence canım. Gökçenin çok şükür iştahı fena değil ama bazen çok iştahsız olabiliyor.surubu eşime dedim alsak mi diye. Gökçenin iştahsızlığı mı varda alalım dedi
çok güzeller gomlege bayıldım güle gule giysin GökçecimKızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)
Cok guzrller canim gule gule giydin siz nasil oldunuzKızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)
Bende kk de ogrendim yoksa haberimiz bile olmazdi. Canim gule gule giysin cok guzel kirmizi pantolon ile gomek daha bi güzel...Nigdeye gelse giderdik bizde :)
Sağol canım. İnan nasılız bilmiyorum. Konuyu acmama kararı aldık bi süre.Cok guzrller canim gule gule giydin siz nasil oldunuz
Benimde kan degerlerim baya düşük. Ve son zamanlarda yaşadıklarımız iştahımı iyice kapattı.Olabilir canim bir de benim aklıma kan değerleri dusmus olabilirmi diye geldi kardesimde baktirmadim hiç dedi hemogram baktiracak
çok güzeller gomlege bayıldım güle gule giysin Gökçecim
Sağol canım ama henüz kargodalar ablam aldı kargoyla gönderdi :)Bende kk de ogrendim yoksa haberimiz bile olmazdi. Canim gule gule giysin cok guzel kirmizi pantolon ile gomek daha bi güzel...
hepsi birbirinden güzel güle güle giysin kuzumKızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)
Hangisi daha güzel karar veremedim.. Güle güle giyin gökçe :)Kızımın yeni cicileti nasıl kızlar :)
Benden söylemesi mira fizigiyle olsn cilvesiyle olsn çok canlar yakacak çoookMiranın yeni favorisi nemlendiricisi alıp geliyo ayaklarını uzatıyor bana masaj yaptırıyor kahkahalar eşliğinde Birde Mutlu göbüşler reklamı çıkınca elini göbüşe koyup dönmeye başlıyo :)))
insllh ise yrar valla ben olumlu sonuc u çok kisa surede görünce hemen paylastm sizlerle@hiraysen canim kardesimin oğlu com istahsizlasmis hiçbir şey yemiyormus anneme rağmenneyse kardeşime senin vitaminin adını verdim alacak bakalım normalde çok istahliydi aslında ama ne oldu bilmiyorum
Kerem Alp arabada agladigi zamanlarda nemlendirici susturma yollarimdan biri. Hadi ogluma krem süreyim diyorum hemen hazır bekliyor:)) Banyoda aglayinca banyo sonrası da kremliyorum masaj yapıyorum susuyo sıpa :)) Keyiflerine de düşkünler bunlar:))Miranın yeni favorisi nemlendiricisi alıp geliyo ayaklarını uzatıyor bana masaj yaptırıyor kahkahalar eşliğinde Birde Mutlu göbüşler reklamı çıkınca elini göbüşe koyup dönmeye başlıyo :)))
Kan ilacı kullaniyormusun canim bende önceden vardı kansızlık Dr küçük şişelerde olan kan ilacindan vermişti 3 kutu bitireceksin hiç ara vermeden demişti ondan sonra bir daha düşmedi kanım hiçBenimde kan degerlerim baya düşük. Ve son zamanlarda yaşadıklarımız iştahımı iyice kapattı.
Gömleğe bende bayıldım. Eniştem beğenip almış onu.
Sağol canım ama henüz kargodalar ablam aldı kargoyla gönderdi :)
inşallah canim annesini mahvediyor ne yiyiyormus ne uyuyormus dönemsel olabilir aslında arada bir kan değerlerine baktirmak gerekiyor Ecenin 8 aylıkken bakilmisti bir daha bakilmadi iştahı da aslında çok iyi sayılmaz bir saat sürüyor yemeğini yedirmem zor açıyor ağzını diş yokken çok iyiydi dişten sonra böyle oldu bizimde evde doktorun verdiği balık yağı var kullanmadim daha baslayacagim ona ilerde iştahsızlık artarsa Ece de ben de alırım onerdigin vitaminiinsllh ise yrar valla ben olumlu sonuc u çok kisa surede görünce hemen paylastm sizlerle
Ama bnlarn istahsizliklari donemsel . hira bin dişleri ckmya basladgndan beri yemiyo bnde kan tahlili yaptrcam
ya babasıda bu kız benim başımı çok belaya sokcak şimdiden belli diyip duruyor :))Hangisi daha güzel karar veremedim.. Güle güle giyin gökçe :)
Benden söylemesi mira fizigiyle olsn cilvesiyle olsn çok canlar yakacak çoook
ya sorma valla hoş bizede öyle masaj yapan olsa Nasıl keyifli olurdukKerem Alp arabada agladigi zamanlarda nemlendirici susturma yollarimdan biri. Hadi ogluma krem süreyim diyorum hemen hazır bekliyor:)) Banyoda aglayinca banyo sonrası da kremliyorum masaj yapıyorum susuyo sıpa :)) Keyiflerine de düşkünler bunlar:))
Kullandım ama duzelmedi gene verdi ama son verdiği ilaç beni mahvetti bıraktım bende.Kan ilacı kullaniyormusun canim bende önceden vardı kansızlık Dr küçük şişelerde olan kan ilacindan vermişti 3 kutu bitireceksin hiç ara vermeden demişti ondan sonra bir daha düşmedi kanım hiç
inşallah canim annesini mahvediyor ne yiyiyormus ne uyuyormus dönemsel olabilir aslında arada bir kan değerlerine baktirmak gerekiyor Ecenin 8 aylıkken bakilmisti bir daha bakilmadi iştahı da aslında çok iyi sayılmaz bir saat sürüyor yemeğini yedirmem zor açıyor ağzını diş yokken çok iyiydi dişten sonra böyle oldu bizimde evde doktorun verdiği balık yağı var kullanmadim daha baslayacagim ona ilerde iştahsızlık artarsa Ece de ben de alırım onerdigin vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?