2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bana da eşim alışverişe bahane arıyorsun daha ne kadar kıyafeti olacak küçücük çocuğun diyor :/ uyku eğitimini kesin dene. Azad artık hiç ses çıkarmadan kendisi uyuyor. Ya anlatırken bile inanamıyorum:)))

Güle güle oynasın :) çadırın bana da faydası oldu, uyumadan önce oyuncaklarını toplatıp çadıra doldurtuyorum, hem ortalık toparlanıyor hem de azıcık sorumluluk alsın sıpa :)

Çok geçmiş olsun. Bi götürseydin dr a keşke

Beni korkutan da fazla kırıştırması. Zaten ütüden nefret ediyorum, sırf rahat ütülemek için mandalsız sererek kurutuyorum evde bazı kıyafetleri.
Öksürük için götürdüm ilac verdi alerji için götürmedim mesaj attım ilac ismi verdi sürmedim kendi gecti yüzünde var daha şişlik kaldı

Benimki sadece komşuda değil kayinvaldem kayinbaba akşam kaynim çocukları.demin çok bunaldigimi yazarken bile yigiti uyutuyodum bi yandanda yatak odasında.kaynim falan yüksek sesle bi geldi gitti mesela.bide binada bi komşu var kızı evlendi 4e giden oğluyla kaldı hiç bi dersden anlamiyo kızı yaptiriyomustu. Eee çocuk elinde hergün kalemlik kitap defter alıp benim şu odevi mi yapabilirmiyiz diye geliyo.artık bugün açmadım zile on kere bastı tabi yigiti uyandırdı onada ayrı sinir oldum.geniş insan çok ben birisine gidince baktım işimi var beş dk dan fazla oturmam yada ben çok dar bi insanım.ayy ben bugun çok dertliyim. Yada annenin dediği gibi yabani mi oldum acaba:KK43:
Canım benim okurken yoruldum aile apartmanında yasamak çok zor allah güç kuvvet versın kendi kalabalığın yetıyo zaten annesıyle mesafe koy arana bu ne ya?

Gecen hafta bowling takımı almıştım alanlar olmuş baran ilk defa çok sevdi birde basket potası var tam onların boyuna göre fileside var topu uzaktan atıp sevınıyo hep hayalım basketçi annesi olmaktı inşaallah hayırlısıyla olur oğlum ben sevdirmeye calışıyorum elimden geleni yapıcam zorlamadan oda severse neden olmasın

Kızlar ben hafta sonu gökçeye sucuk yaptım. İnternette kaşık ölçüleriyle verilmiş bi tarif vardı. 200 gram kıyma alıp ona göre ayarladım ölçüsünü. Acı biber yerine tatlı toz biber koydum.
2 gün bekledi. Bu gğnde denedim. Bir tatlı kaşığı kadar alıp sucuklu yumurta yaptım kıymalı yumurta yapar gibi. Gıkını çıkartmadan yumurtayı yedi. Yemedeydi ben yicektim. Haftalardır yumurta yedirmeye çalışıyorum bide ben.
Çok baharatlı belki dokunur. O yüzden haftada bir belki iki yediririm. Yumurta yediremiyen annelere duyrulur

Dün yatmadan önce bi dizi izledim. Trt 1 de belki görmüşsünüzdür kriminal diye.
Bi çocuğu kaçırıp öldürüyolar. İkincisinide kaçırıyolar. Çocuğun annesi hangi fotoğrafını vereceğimi bilemedim falan diyodu.
Düşündüm o an gökçe saçı tek bağlıyken farklı ikiliyken farklı açıkken farklı bandanayla farklı falan diye.
Gece rüyama girdi. Gökçeyi kaçırıyolar. Ben kucak dolusu fotoğrafla gidiyorum. Hepsini dağıtın saçı açıksa belki tanımazsınız. Ağlarsa böyle gülerse böyle. Hiç benide yok ya uzun sürerse bulmanız değişirse nasıl tanıcaksınız falan diyorum. Ağlayarak uyandım. Aldım hemen yanıma yatırdım. Rüyası bile berbattı. Allahım yaşatmasın hiç kimseye.
Aklıma geldikçe bi fena oluyorum

İyi geceler güzel anneler biz yine hastayız baran öksürük salya sümük gidiyo banada bulaştı çok hastayız üstüne alerjı oldu heryerı kabardı sürekli kaşıdı hiç uykumuz yok gece ayağımda sallarken düşmüş yataktan yere ağlama sesine uyandım hiç böyle kabatmamıştı sıcak su dökülmüş gibi puf puf oldu gecti sadece yüzünde kaldı dr a götürmedim ne dokundu bilmiyorum aşurenin suyundan vermiştim tek farklı aklıma gelen sizce ne dokunmuştur?
geçmiş olsun canım çabuk atlatırsınız inşallah aşure karışık olduğu için belki suyu ağır gelmiştir alerjik bi bünyesi varsa

Dün yatmadan önce bi dizi izledim. Trt 1 de belki görmüşsünüzdür kriminal diye.
Bi çocuğu kaçırıp öldürüyolar. İkincisinide kaçırıyolar. Çocuğun annesi hangi fotoğrafını vereceğimi bilemedim falan diyodu.
Düşündüm o an gökçe saçı tek bağlıyken farklı ikiliyken farklı açıkken farklı bandanayla farklı falan diye.
Gece rüyama girdi. Gökçeyi kaçırıyolar. Ben kucak dolusu fotoğrafla gidiyorum. Hepsini dağıtın saçı açıksa belki tanımazsınız. Ağlarsa böyle gülerse böyle. Hiç benide yok ya uzun sürerse bulmanız değişirse nasıl tanıcaksınız falan diyorum. Ağlayarak uyandım. Aldım hemen yanıma yatırdım. Rüyası bile berbattı. Allahım yaşatmasın hiç kimseye.
Aklıma geldikçe bi fena oluyorum
gerçekten insan rüyasına bile dayanamıyor o kadar çok şey görür duyar olduk ki insanlar fena allahım korusun kuzularımızı iyilerle karşılaştırsın paranoyalarsa ömür boyu bizimle artık sanırım

Evet kış geldi kışın çamaşır her açıdan daha zor.kurutma açısından çok büyük dert bide kalın kıyafetler olduğu için daha fazla çamaşır atmak zorundasın kazak mont vesaire dolup tasmis gibi gosteriyo sepeti ve kalin çamaşırı kurutmakta zor tabiki. Şu anda benim teras çamaşırhane gibi camasirlik yetmedi demirlere falan attım kurusun diye dün ama hala kurumayan çok.fazla kiyafetlede alakası yok bence bizim gibi o birikmeye başlayan çamaşırı yıkamadan duramayanlar ve yok bu açık renk bu koyu renk bunlar krem gibi şunlar beyaz diye ayıran insan ömür boyu sürekli çamaşır la ugrasmak zorunda. Benim eltim renk falan dinlemez katar karıştırır atar 4 kişiler haftada sadece iki makina böylesi mi normal yoksa bizim gibilermi bilemedim ben.ama bu huyumun önüne gecemiyorum ne kadar şikayet etsemde kabillendim kendimi böyle.
Beyazlar açık renkliler grileşince insan koyu renklileri nasıl ayırmasın:D
Hele gömlekler hadi ayrı yıkamada gör, ağzı gözü kayıyor:KK69:

Çanaşır işinde ipin ucu bi kaçtı mı bi daha toplanması zor ben taşınırken bi büyük koli sadece ütülenecek vardı bi gün hepsini ütüledim şimdi de çamaşırı toplayınca yeni çanaşır asmadan içinde ütülenecekleri ütülerimki birikmesin şu an sadece eşimin 2 ince kazağı ile bi pantolon gömlek var çok şükür

Allah kolaylık versin canım güzel günlerde giyinin senin elinden birşey kaçmaz halledersin çarcabuk

aaay canım benim çok sağol,çok teşekkür ederim :KK60:

Gecen hafta bowling takımı almıştım alanlar olmuş baran ilk defa çok sevdi birde basket potası var tam onların boyuna göre fileside var topu uzaktan atıp sevınıyo hep hayalım basketçi annesi olmaktı inşaallah hayırlısıyla olur oğlum ben sevdirmeye calışıyorum elimden geleni yapıcam zorlamadan oda severse neden olmasın

aaay ben kendim de bowling oynamayı çok severim..Efe'ye hamile kalana kadar amma çok giderdik bowlinge..özledim valla..bende ilk fırsatta aliyim Efe'ye

Kızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)
İkimizde çok eğlendik, siz de denemediyseniz deneyin:)

Kızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)

Efe yaz sonundan beri kaydırak merdivenlerine kendi çıkıyor.. Kaydırağın başına oturmasına aşağıdan yardım ediyorum bitek sonrada kendi kayıyor çok eğlenceli :KK54: hiç beraber kaymak aklıma gelmedi,ben almiyim :KK45:

Efe yaz sonundan beri kaydırak merdivenlerine kendi çıkıyor.. Kaydırağın başına oturmasına aşağıdan yardım ediyorum bitek sonrada kendi kayıyor çok eğlenceli :KK54: hiç beraber kaymak aklıma gelmedi,ben almiyim :KK45:

bende almiyim zaten korkuyorum :KK53: mira salıncaktan daha çok seviyo kaykayı ve çok şükür kendi kayabiliyor :)

biz tüm yaz böyle kaydık:) sitedekiler balkondan bana cık cık yapıyolardı artık.:KK53: Gökçede diğer çocuklardan özenip büyükten kaymak istiyodu hep. Mahrum mu kalsaydı yani. Gülüşleri yeter:)

Şu dönen kaydıraktan kaydık, tek başına göndermek mümkün değil:KK70:

Eklentiler

• kaydırak.webp
    kaydırak.webp
    21 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadim:KK43:adet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorum:KK17:ya hamileysemo_O

Kizlar umarim iyisinizdir gecmsi okuyamadim:KK43:adet olmam gerekiyo bu aralar ama tik yok korkuyorum:KK17:ya hamileysemo_O
Hoşgeldin kaçak nerelerdeydin? Havalardandır şüphen yoksa:KK70:
Hemen hesaba çekelim:))

Son düzenleme:
Back
X