2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar dün parktaydık, oğlum kaydırağa binmek istedi, merdivenlerine çıkmaya başladı engel olamadım, aslında hep 2 kişi gidiyoruz kayınpeder erken ayrıldı parktan siz oynayın dedi eve geçti, baktım daha da üst merdivenlere doğru yöneliyor, tek başına kaymasına cesaret edemezdim, düşerse diye, alayım kucağıma birlikte kayalım , gören olursa da görsün, en fazla park görevlisi uyarır dedim, oğlumun o kadar hoşuna gitti ki kahkahalarla 4 kez daha tekrarladık:)
Artık insanlar fazlalaşınca biraz utandım dikkatini başka şeylere çekmeye çalıştım:)
İkimizde çok eğlendik, siz de denemediyseniz deneyin:)
bizde ardayi esim yada ben tek goturdugumuzde birlikte kayiyoruz. cocuk bahane eglenmek sahane :D

Hoşgeldin kaçak nerelerdeydin? Havalardandır şüphen yoksa:KK70:
Hemen hesaba çekelim:))
Suphem var:(

İki gün boş bıraktık hemen çocuk mu yaptın :p iş taşınma vs stresten ve mevsim geçişinden de gecikmiş olabilir

Aynen hemen cocuk yaptim:KK70:

bu ay benim de bi kaç gün gecikti test almaya niyetlendiğim gün oldum çok şükür A apriori11 nin dediği gibi stresin oldu baya ondan da gecikmiş olabilirsin

İş güç derken bizi çok ihmal ettin:)
Bilmiyorum ki kizlar suphem olmasa rahat davranip stres dycem ama suphem var:KK23:

Bu hafta olmazsam kan testi yaptirym bari:oops:

Suphem var:KK43:

Bilmiyorum ki kizlar suphem olmasa rahat davranip stres dycem ama suphem var:KK23:

ben bırda heycan yaptım. Kan testini nasıl beklicen. Eczaneden idrar testi al bari:/

Suphem var:KK43:

Hahaha eksik kalma hemen çocuk yap :KK70: seni bulmuşken eksik kalmayı cümle içinde kullanmam lazımdı, başka niyetindeki yoktu :KK66: hamileysen ve çocuğun olacaksa da 2016 bilmem ne anneleri bıdıbıdısına gitme ha bak yine bu topiğe bekliyoruz :KK8: kantesti yerine eczaneden gebelik testi alıp evde yapsana. Şu erkenden gösterenlerden

@kmltm kac gun geciktiki canim bende heyecanlandim simdi bencede kizlarin dedigi gibi bi test al kan testi verip bide sonuc beklemek daha uzun sanki
@Akaibu bizde bu sabah kiymali.yumurta yedik cok sukur hepsi bitmesede yedi ya yeter :)

Arkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
Ben hastalık için gittiğimde sormuştum ver demişti dr kışın. Ama biz hala azıcık Güneş'te dışarı çıkıyoruz, evde kaldığımızda veriyorum şimdilik. Ama tam kış gelince vericem

Ben hastalık için gittiğimde sormuştum ver demişti dr kışın. Ama biz hala azıcık Güneş'te dışarı çıkıyoruz, evde kaldığımızda veriyorum şimdilik. Ama tam kış gelince vericem
Anladım biz çıkmiyoruz pek dışarı bende verim bari artık belki dış cikiminida etkiler hala 4 dışı varda

İdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.:KK66:
daha neler duyucam acaba:KK57:

@kmltm kac gun geciktiki canim bende heyecanlandim simdi bencede kizlarin dedigi gibi bi test al kan testi verip bide sonuc beklemek daha uzun sanki
@Akaibu bizde bu sabah kiymali.yumurta yedik cok sukur hepsi bitmesede yedi ya yeter :)
cidden bunada şükür.kıymalıyı bende denemiştim ama kıymaları ağzından geri çıkartmıştı. Sucuk olunca yedi sıpa. Arada yaparım artık kolaymışta

Arkadaşlar d vitamini vermeye devam ediyor musunuz aklıma geldi biz uzun zamandır kullanmıyorum da
bizim doktor bir buçuk yaşında tamamen bırakıcaz demişti yazın vermedim bende şimdi bir kaç kez denedim kusturdu kendini nasıl yapacağım konusunda emin değilim bi mesaj atayım bakayım belki başka bi d vitamini önerir

bizim doktor bir buçuk yaşında tamamen bırakıcaz demişti yazın vermedim bende şimdi bir kaç kez denedim kusturdu kendini nasıl yapacağım konusunda emin değilim bi mesaj atayım bakayım belki başka bi d vitamini önerir
Eh be mira iki damla devite de küstürdün ya kendini bravo :/
Biz vitasanol kullanıyoruz Canım azad daha kutusunu görünce ağzını açıyor bıraksam şişeyi dikecek kafasına, tatlı portakal aromalı bişey, ben de tadına baktıydım ;)

Back
X