2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eh be mira iki damla devite de küstürdün ya kendini bravo :/
Biz vitasanol kullanıyoruz Canım azad daha kutusunu görünce ağzını açıyor bıraksam şişeyi dikecek kafasına, tatlı portakal aromalı bişey, ben de tadına baktıydım :KK66:
multitabs kullanıyoduk ama mira işte bu yeterki kusmak istesin >.<
vitasanolu danışayım bi şimdiye kadar itirazsız içtiği tek ilacı peditus oda sanki portakalımsıydı belki bunu da içer

Kizlar bugun kizimin ayagini tekrar gosterecegiz hala suphelerimiz var badka bi dr daha baksin

Kızlar doktoruyla konuştum, evde kesinlikle ayağı yere bassın, tabanlı bir şey giydirmeyin dedi

İdrarın üzerine çamaşır suyu dokunce kopuruyosa hamile demek oluyomus. En kolay yöntem. Dennebilir yani.:KK66:

daha neler duyucam acaba:KK57:

cidden bunada şükür.kıymalıyı bende denemiştim ama kıymaları ağzından geri çıkartmıştı. Sucuk olunca yedi sıpa. Arada yaparım artık kolaymışta
:KK70:bende bi kaç gün önce şu yukarda Trent konular varya ona bakiyodum orda gördüm:)) kadın bide Vidyosunu çekip kopurtuyodu:KK70::KK70::KK70::-)

Eh be mira iki damla devite de küstürdün ya kendini bravo :/
Biz vitasanol kullanıyoruz Canım azad daha kutusunu görünce ağzını açıyor bıraksam şişeyi dikecek kafasına, tatlı portakal aromalı bişey, ben de tadına baktıydım :KK66:

multitabs kullanıyoduk ama mira işte bu yeterki kusmak istesin >.<
vitasanolu danışayım bi şimdiye kadar itirazsız içtiği tek ilacı peditus oda sanki portakalımsıydı belki bunu da içer
aaa noluyo bakim gene durmuş gelinimin dedikodusunu yapiyosunuz lütfen ama:))

:KK70:bende bi kaç gün önce şu yukarda Trent konular varya ona bakiyodum orda gördüm:)) kadın bide Vidyosunu çekip kopurtuyodu:KK70::KK70::KK70::-)
ahahah öldüm yeminle gülmekten ben öyle bişiyin videosunu çeksem eşim beni bi yerlere kapatır :KK70::KK70:

ooyyy dünürün ballısı çok kısmetli bi kızım varmış yahu :KK200::KK19:

ollaluna Renklerin cinsiyeti var mı?
Desenlerin?
Peki oyuncakların cinsiyeti nedir?
Çocuğun hayal dünyasında önemli rol oynayan oyuncağı cinsiyetine, rengine, yaşına göre neden kategorize ediyoruz? Örneğin, 3+ bir oyuncakla bir yaşındaki bir çocuk oynayamaz mı? Oyuncağın işlevi mi sizin ve çocuğunuzun hayal gücümü? Tüm bu kategorileri ben reddediyorum, bir bebekle oynayan erkek çocuğu, arabayı çuhuuuf diye süren kız bebekleri hayal ediyorum.
..
Bazı oyun ve oyuncakların yaşı yoktur. Oyun oynarken eğlenebilen haz alabilen çocuklar için yönlendirmeyen, çocuğun hayal gücüne müdahale etmeyen, keşfetmesine izin veren ebeveynler olmalı.
Oyun oynamak hayatın, geleceğin bir provasıdır. Tam olarak hayatın simülasyonudur. Bardabas ev sahipliğinde Uzman Psikolojik danışman Derya Utku ve Sevgili İnci ile söyleşiyoruz.

A Aysegul1706 yazıyı okuyunca aklıma direk sen geldin umuta mutfak alman zaten çok hoşuma gitmişti bende miranın arabalarla oynamasına bayılıyorum hatta şu ara topa vurup gol diye bağırmaya başladı :))

Bime tulum gelecekti bide. haftasonu fırsat bulup almaya gidemedim. bu cuma mi gelecekti kızlar. Baari bime bakiyim kaliteliyse alırım. Yiğit üzerini ortturmuyo ortunce aglayarak açmaya çalışıyo.

ay yok artık:KK70:
Bime tulum gelecekti bide. haftasonu fırsat bulup almaya gidemedim. bu cuma mi gelecekti kızlar. Baari bime bakiyim kaliteliyse alırım. Yiğit üzerini ortturmuyo ortunce aglayarak açmaya çalışıyo.
evet canım bu cuma gelcek. Burdan biri geçen sene aldım güzeldi demişti sanki

ollaluna Renklerin cinsiyeti var mı?
Desenlerin?
Peki oyuncakların cinsiyeti nedir?
Çocuğun hayal dünyasında önemli rol oynayan oyuncağı cinsiyetine, rengine, yaşına göre neden kategorize ediyoruz? Örneğin, 3+ bir oyuncakla bir yaşındaki bir çocuk oynayamaz mı? Oyuncağın işlevi mi sizin ve çocuğunuzun hayal gücümü? Tüm bu kategorileri ben reddediyorum, bir bebekle oynayan erkek çocuğu, arabayı çuhuuuf diye süren kız bebekleri hayal ediyorum.
..
Bazı oyun ve oyuncakların yaşı yoktur. Oyun oynarken eğlenebilen haz alabilen çocuklar için yönlendirmeyen, çocuğun hayal gücüne müdahale etmeyen, keşfetmesine izin veren ebeveynler olmalı.
Oyun oynamak hayatın, geleceğin bir provasıdır. Tam olarak hayatın simülasyonudur. Bardabas ev sahipliğinde Uzman Psikolojik danışman Derya Utku ve Sevgili İnci ile söyleşiyoruz.

A Aysegul1706 yazıyı okuyunca aklıma direk sen geldin umuta mutfak alman zaten çok hoşuma gitmişti bende miranın arabalarla oynamasına bayılıyorum hatta şu ara topa vurup gol diyet bağırmaya başladı :))
Tam beni anlatmış bende cinsiyet yok umut neyle oynarken mutluysa onu alıyorum renk konusunda da hangi renk hoşuma giderse alıyorum eşim de pembe giyer ki bende mavi bişiler giyiyorum bu böle bişi bence çocukta da;)

Tam beni anlatmış bende cinsiyet yok umut neyle oynarken mutluysa onu alıyorum renk konusunda da hangi renk hoşuma giderse alıyorum eşim de pembe giyer ki bende mavi bişiler giyiyorum bu böle bişi bence çocukta da:KK66:
bende sana katılıyorum baz aldığım en önemli şey mutluluğu :))

Renklerin dünyası yok ama kırılamayan çevre baskısı var @minnakkartal
ay baskı konusuna hiç giresim yok bunun için hamileyim demen yeterli herkes en mükemmelini yetiştirmiş ya tamam

Tam beni anlatmış bende cinsiyet yok umut neyle oynarken mutluysa onu alıyorum renk konusunda da hangi renk hoşuma giderse alıyorum eşim de pembe giyer ki bende mavi bişiler giyiyorum bu böle bişi bence çocukta da:KK66:
aynen bende. Evde bir sürü araba var bebekte var. Geçen sene kızıma kaşe aldım siyah aldım. Neymiş niye pembe almamışım. Hadi onu geçtim renkli almalıymışım o çocukmuş diye her kafadan bi ses çıktı. Kız diye herşeyini pembe almak zorunda mıyım. Ya da çocuklar siyah giyemez mi. O an onu beğendim onu aldım kime ne yani.

Ev sahibi banyo giderlerini düzeltcez demişti. Boşalttım banyoyu. Yaptılar gittiler. Gökçenin yemeğiydi altıydı oyunuydu falan derken anca bakabildim. 2 tane gider var onların çevresindeki fayansları kırıp giderleri değiştirmişler. Yerlerine fayans takarkende diğerlerinden farklı takmışlar. İnsan biraz estetik olur ya

ben çorabını siyah aldım diye yemiştim o yaftayı, çocuk siyah giymezmiş, yahu neden giymesin çorap bu:))

Back
X