bende 5 gündür yumurtayı mandalina suyuyla yedirebiliyorum. Suyunu sıkıp kaşıkla posasınıda sıyırıyorum bardağa. Önce yumurtayı verip ardından mandalina suyunu verince yutuyo. Yumurtayı uzatırken ayır ayır diyo mandalina suyuna uzanıyo. Hemen vermezsem yumurtayı tükürüyo. İnşallah bıkmazda böyle devam eder. Değişik değişik denemek gerekiyo gerçekten bıkmadan. Zor ama sabretmemiz lazım.Ayrica yemek menusunu de duzenleme karari aldim. Cok az yemeye bsladi. Iki ogunde yarim kasa bile yememeye baslamisti. Sabah kabakli peynirli omlet yaptim. Ihlamuru sevmiyor ama caya bayiliyor. Ben de ihlamuru kaynatip ilittim pekmezle cay goruntusu verdim. Yarim cay bardagindan fazla icti omlaetin de yarisina yakinini yedi. Ilk defa mandalina verdim ogurup agzindan cikardi. Ben de karsisina gectim midem bulanarak hic sevmem mandalinayi yemeye basladim yanasti ona da zarini soyarak verdim yedi. Hic agzina yogurt surmez bende artik vermeyi denemiyordum bile. Hazir yogurda bebe biskuvisi ve muz koydum uc tatli kasigimzor yedi. Ama denemeye devam edicem. Uzun uzun yazdim tableti alinca kusura bakmayin. Bu arada pipetli sulugun pipetini nasil temizlemem gerekiyor bilen var mi?
ne düşündü kim bilir adam :))ortalıkta bişey bırakmaya gelmiyo gerçekten. Bende o uyurken patatesleri çıkarttım boş damacanayı balkona koydum. Uyanınca eline patates aldı dolu olanın üstünden pompayı sökmeye çalışıyo içine atmak için. Hevesini aldın diye çıkarttım bende geri.:) büyük gelen sokamadıklarınuda yere atıto sıpa@Akaibu nerden ne ckcgi belli olmuyo valla. Su bitmisti damacanayi kapinin yanina koyup sucuyu acamistm sucu geldi damacanayi uzattm adam gulcek gulemiyoda icinde ne ararsan var oyunck kasik kagit mendil damacana pompasinin borusu
Ig adin neydi canimBizim bu aralar oyunlarımız genelde böyle zaten, kumbaraya para atmak, şişeye kapak atmak, kutunun deliğine sığabilen bir nesneyi atmak, kibrit çöpünü delikten geçirmek vs.. ig'de de paylaşıyorum bazılarını...
aynen canim elliyor altını falan benimkileri giymeye çalışıyor benim ayakkabılık duvara montajli kaldiramiyorum da en iyisi çocuk kilidi takmakBen çok nadir veriyorum o da dışardaysak ihtiyacsa yani eve almıyorum
aaa bi bizim evde var sanıyodum ayakkabı delisi napcamı şaşırdım artık ayakkaılıği da kaldırdım bıktım artık bi de arada ağzına sokmaya çalışıyo
Haşlama öyküde sevmiyo ama omleti yiyo hergün değişik omlet yapıyorum o yüzdenYumurtanin sarisini hic sevmiyo yuzunu burustrup tukuruyo insallah alisir nasl yedircm blmiyorm
benim o ucuz katlılardan açıklardan vardı kaldırdım boş odaya allahtan öyle bi şansım var bzenn kapaklı alayım diye düşünüyorum aman kalsın diyorum :) ya dışarda bırakıyorum ya odaya koyuyorum buldumu açıkta affetmez geçen eşiminkileri almış yatak odasına götürmüş :)aynen canim elliyor altını falan benimkileri giymeye çalışıyor benim ayakkabılık duvara montajli kaldiramiyorum da en iyisi çocuk kilidi takmak
Bn kiz cocgu diye niloya almistm o pepe ye bayiliyo suan tvye gircek sanki pepe pepee diye bagriyo
Ece de niloyayi sevmedi ama pepeyi çok seviyor geçenlerde yemeğe gitmistik kâğıt servis koydular önümüze ustunde pepenin resmi vardı pepe pepe dedi durdu elinden bırakmadı aldık eve getirdik servisleri adamlar şaşırmıştır eminim zeytin konusunda da aynı canim Ece tam bir zeytin hastası daha kahvaltıyı hazırlarken istiyor hergun 7-8 tane yiyiyor ama siyah zeytin çekirdeğini kendi çıkarıyor bana elletmiyorBnde yogurt yediremedm hic bizman. Biraktm yapmayida teklifte etmiyorm artk.zeytin yemezdi ama her sbh agzina atip tukuruyodu snra. İki uc gundur zeytin yiyo cekirdgni kendi cikariyo cekirdeksiz veriyorm istemiyo. Yogurtuda deniym bn yne bi sure belki onuda yer kendi haline birakinca
Mandalinayida elimle acip zarini oyle veriyodm yemiyodu dilim verdim yedi. Aslinda yemiyo deyip vermiyorm bazen ama degisk tat olmasada degisk sunumlarla yiyebliyolar
Biraz büyüyünce alırsın canim aynen her yerde ayakkabıbenim o ucuz katlılardan açıklardan vardı kaldırdım boş odaya allahtan öyle bi şansım var bzenn kapaklı alayım diye düşünüyorum aman kalsın diyorum :) ya dışarda bırakıyorum ya odaya koyuyorum buldumu açıkta affetmez geçen eşiminkileri almış yatak odasına götürmüş :)
Zeytinin çekirdeğini kendi mi çıkarıyoEce de niloyayi sevmedi ama pepeyi çok seviyor geçenlerde yemeğe gitmistik kâğıt servis koydular önümüze ustunde pepenin resmi vardı pepe pepe dedi durdu elinden bırakmadı aldık eve getirdik servisleri adamlar şaşırmıştır eminim zeytin konusunda da aynı canim Ece tam bir zeytin hastası daha kahvaltıyı hazırlarken istiyor hergun 7-8 tane yiyiyor ama siyah zeytin çekirdeğini kendi çıkarıyor bana elletmiyor
Öyküde seviyo geçen gün tabaktan aldı bütün ben yarım yarım veriyorum şaşkın çekirdeğini yutmuş zeytini ağzından çıkarıyo :) yanlış anladı öykü durumuEce de niloyayi sevmedi ama pepeyi çok seviyor geçenlerde yemeğe gitmistik kâğıt servis koydular önümüze ustunde pepenin resmi vardı pepe pepe dedi durdu elinden bırakmadı aldık eve getirdik servisleri adamlar şaşırmıştır eminim zeytin konusunda da aynı canim Ece tam bir zeytin hastası daha kahvaltıyı hazırlarken istiyor hergun 7-8 tane yiyiyor ama siyah zeytin çekirdeğini kendi çıkarıyor bana elletmiyor
Buyuk ihtimalle biliyosundur ama yined3 soylene geregi duydum zeytin cekirdegini kakasindan cikar diye bekleme canim cunku daha mideye varana kadar sindirilmis oluyor ve sindirimi kolaylastiriyorÖyküde seviyo geçen gün tabaktan aldı bütün ben yarım yarım veriyorum şaşkın çekirdeğini yutmuş zeytini ağzından çıkarıyo :) yanlış anladı öykü durumu
Evet öyleymiş annemde söyledi faydalı bşley olmaz diyo :)Buyuk ihtimalle biliyosundur ama yined3 soylene geregi duydum zeytin cekirdegini kakasindan cikar diye bekleme canim cunku daha mideye varana kadar sindirilmis oluyor ve sindirimi kolaylastiriyor
Sağol teyzesi kendi çıkarıyor çekirdeği ama yere atıyor çekirdekleri her yerden çekirdek topluyorum bir de ben hamileyken çok zeytin yiyiyordum sabah ve öğlen ekmeğin arasına koyup yiyiyordum tuzlu tuzlu bulantima iyi geliyordu ve eşime diyordum hep bu kız zeytin gibi birşey olacak diye:))Zeytinin çekirdeğini kendi mi çıkarıyo
Ay maşallah bende yedirmek için kırk takla atıyorum. Yarım kilo zeytin ayıkladım ezdim bişeylerin içine karıştırarak anca yediriyorum.
Maşallah maşallah
ayy çok güldüm Öyküye:)))Öyküde seviyo geçen gün tabaktan aldı bütün ben yarım yarım veriyorum şaşkın çekirdeğini yutmuş zeytini ağzından çıkarıyo :) yanlış anladı öykü durumu
Etobur ya sen haşla bütün gün et hiç itiraz etmez yakında alır elini butu kemire kemire yer :)Yine bi yemek tarifi vereyim :) protein vitamin deposu
Bol malzemos çorbası :)))
Kuzu incik haşladım düdüklüde
Ayrı bi tencerede tereyağında soğan sarımsak salça kavurdum. Eti'n suyunu ekledim. Eti de didikledim ekledim. Kırmızı mercimek, yeşil mercimek, bulgur , kereviz ve havuç ekledim ve kaynattım. Sonra blenderdan geçirdim ve ohhh misss. Şimdi de yemesin de kereviz ve havucu göreyim :)))(
ay çok güldük ya:)) faydalıymış cidden mide için. Fazla asidi emiyomuşÖyküde seviyo geçen gün tabaktan aldı bütün ben yarım yarım veriyorum şaşkın çekirdeğini yutmuş zeytini ağzından çıkarıyo :) yanlış anladı öykü durumu
tek yesinde öğrenir annesi yere atmaması gerektiğinide inşallah :) iyiki burnuna kulağına falan sokmaya çalışmıyo onada şükür :)Sağol teyzesi kendi çıkarıyor çekirdeği ama yere atıyor çekirdekleri her yerden çekirdek topluyorum bir de ben hamileyken çok zeytin yiyiyordum sabah ve öğlen ekmeğin arasına koyup yiyiyordum tuzlu tuzlu bulantima iyi geliyordu ve eşime diyordum hep bu kız zeytin gibi birşey olacak diye:))
ayy çok güldüm Öyküye:)))
tatlı ya ara öğün olarak verdim canım ben. Yemeğin yerini tutmaz diye. Yemek aralarında atıştırmalık gibi.@Akaibu bu balkabagi toplarini ara ogun olarakmi ana ogun olarakmi verdin canim nasil oluyor
Eti yiyo Canım hele kuzu etini haşlayıp didikliyorum önüne kendisi yiyor. Ben de sebzeyi ete gizliyorum artık. Adam ağzına sebze değince öğürüyo ya :/Etobur ya sen haşla bütün gün et hiç itiraz etmez yakında alır elini butu kemire kemire yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?