bende 5 gündür yumurtayı mandalina suyuyla yedirebiliyorum. Suyunu sıkıp kaşıkla posasınıda sıyırıyorum bardağa. Önce yumurtayı verip ardından mandalina suyunu verince yutuyo. Yumurtayı uzatırken ayır ayır diyo mandalina suyuna uzanıyo. Hemen vermezsem yumurtayı tükürüyo. İnşallah bıkmazda böyle devam eder. Değişik değişik denemek gerekiyo gerçekten bıkmadan. Zor ama sabretmemiz lazım.Ayrica yemek menusunu de duzenleme karari aldim. Cok az yemeye bsladi. Iki ogunde yarim kasa bile yememeye baslamisti. Sabah kabakli peynirli omlet yaptim. Ihlamuru sevmiyor ama caya bayiliyor. Ben de ihlamuru kaynatip ilittim pekmezle cay goruntusu verdim. Yarim cay bardagindan fazla icti omlaetin de yarisina yakinini yedi. Ilk defa mandalina verdim ogurup agzindan cikardi. Ben de karsisina gectim midem bulanarak hic sevmem mandalinayi yemeye basladim yanasti ona da zarini soyarak verdim yedi. Hic agzina yogurt surmez bende artik vermeyi denemiyordum bile. Hazir yogurda bebe biskuvisi ve muz koydum uc tatli kasigimzor yedi. Ama denemeye devam edicem. Uzun uzun yazdim tableti alinca kusura bakmayin. Bu arada pipetli sulugun pipetini nasil temizlemem gerekiyor bilen var mi?
Bende dr browns ın biberonu vardı. Onun içinde pipet gibi yer var ya onun için yanında çubuk şeklinde temizleyici vardı onla temizliyorum ben pipet kısmını. Ama. Sanki e bebekte öyle temizyelici gördüm diye hatırlıyorum. Bu gün dışarı çıkcam bi bakayım tekrar uğrayabilirsem