Sevsede söylemez heralde:)) kp de tadına bile bakmaz o kadar gıcık sebzeye adam bilmiyo bile tatlarını.Ölür de o lafları söylemez benimki
Dişle alakasız ama ben senin kızın saçlara hayranım. Ne kadar gür öyle maşallah. Benden çok saçı var.Ben alostirmadim nerdeyse 17 dis oldu hala et cigneyemiyor. Kuru uzum bile yiyemiyor bu dişleri nerde kullanacaksa
1 orta boy kabak rende 1 yumurta 1 kaşık un baharat dereotu taze soğan peynir karıştırıp yağlı kağıda parça parça koydum 200 derecede 15-20 dk pişirdimNasıl Yapılıyor ben tarifi kaçırmışim
Tamamdır yarın yapayim1 orta boy kabak rende 1 yumurta 1 kaşık un baharat dereotu taze soğan peynir karıştırıp yağlı kağıda parça parça koydum 200 derecede 15-20 dk pişirdim
Benim var belki lazım olur diye alıp hiç kullanmamistim ise yarasinEki Görüntüle 1677810 böyle yapmışlar hatta ama benim böyle kalıbım yok direk yağlı kağıda koydum kaşıkla
Kek yap onlarda ver eline yesin :)Benim var belki lazım olur diye alıp hiç kullanmamistim ise yarasin
aa çok mantıklı. Muffin kağıtlarındanda koyarsam kapta kirlenmez bulaşıkta az olur. Yarın deniycem bunu.Eki Görüntüle 1677810 böyle yapmışlar hatta ama benim böyle kalıbım yok direk yağlı kağıda koydum kaşıkla
Onları sever yerler ailecek çiğ sebzeleri sizin Konya'da yufka ekmekler var incecik onlara sarıp öğün diye yiyorlarSevsede söylemez heralde:)) kp de tadına bile bakmaz o kadar gıcık sebzeye adam bilmiyo bile tatlarını.
Eşim o kadar ön yargılı değil ama çok şükür. Roka tere ekşimen kuzu kulağı alırız sürekli benden çok o yer kahvaltıda çorbanın yemeğin yanında. Önceden ağzına sürmezmiş. Zorla denettim. Şimdi özellikle istiyo.
Ama yine sorsan en çok eti sever. İşin zor valla
Bu da ilginçmiş :))Onları sever yerler ailecek çiğ sebzeleri sizin Konya'da yufka ekmekler var incecik onlara sarıp öğün diye yiyorlar
ben hıc vermedım sımdıye kadar, elma havuc salatalaık, armut vs ne varsa ıkısını kombınleyıp dırek sıkıyorum ıcıyor kuzum. kısında bıskıvısne prtokal yada mandalıne ıle ıslatıyoruz. bence hıc hazır vermem mumkun oldugunca canımHazir meyve suyu veriyomusnz cocklra ?? Markette gordm cocklar icn tamek organik gbi incelemedm kutusnu Kuck bebegi olan bi kadn birsuru koydu sepetine dikkatmi cekti
ayhh bızdede bı yakaladımı ayakakbıları ındıyor hepsını :)hirada surekli ayakkabi tasiyo bnde onunkilrri alta koydm hergun ayakkabilarni topluyorm evde
benımkı zeytın yemeyelı nerdeyse yıl olmustur yemıyor dıye bende zorlamıyorum artık. hata yapıyorum amaZeytinin çekirdeğini kendi mi çıkarıyo
Ay maşallah bende yedirmek için kırk takla atıyorum. Yarım kilo zeytin ayıkladım ezdim bişeylerin içine karıştırarak anca yediriyorum.
Maşallah maşallah
soganlı falan bebıs yıyor mu canım , bende yapsam haftasonu acabaa1 orta boy kabak rende 1 yumurta 1 kaşık un baharat dereotu taze soğan peynir karıştırıp yağlı kağıda parça parça koydum 200 derecede 15-20 dk pişirdim
Yiyiyo ben omletine falanda doğruyorum taze soğanben hıc vermedım sımdıye kadar, elma havuc salatalaık, armut vs ne varsa ıkısını kombınleyıp dırek sıkıyorum ıcıyor kuzum. kısında bıskıvısne prtokal yada mandalıne ıle ıslatıyoruz. bence hıc hazır vermem mumkun oldugunca canım
ayhh bızdede bı yakaladımı ayakakbıları ındıyor hepsını :)
benımkı zeytın yemeyelı nerdeyse yıl olmustur yemıyor dıye bende zorlamıyorum artık. hata yapıyorum ama
bu arada canım senın bır sucuk tarıfın vardı o nasıldı? ben kacırdım onu, basını gordum sonunu goremedım :)
soganlı falan bebıs yıyor mu canım , bende yapsam haftasonu acabaa
Çok mantıklıbi de link at da takip edelim yazarken Oraya yazıp burdan haber verelim
Sagol canim dogdugunda gokce kadar saci vardi saçlı dogdu sipa. Simdide bayagi uzadi özel bisey yapmıyorum bazen kestirsem mi diyorum kiyamiyorum. Bugun yine zaferde toka baktim bazen sacinin hakkindan gelemiyorum. Birde benim sac fon cekilmis gibi duz bana cekmemis kiziminki biraz kivircik taratmak da istemiyor aciyor heralde dolasik geziyorDişle alakasız ama ben senin kızın saçlara hayranım. Ne kadar gür öyle maşallah. Benden çok saçı var.
http://www.yemektarifleri-sitesi.com/evde-sucuk-yapimiben hıc vermedım sımdıye kadar, elma havuc salatalaık, armut vs ne varsa ıkısını kombınleyıp dırek sıkıyorum ıcıyor kuzum. kısında bıskıvısne prtokal yada mandalıne ıle ıslatıyoruz. bence hıc hazır vermem mumkun oldugunca canım
ayhh bızdede bı yakaladımı ayakakbıları ındıyor hepsını :)
benımkı zeytın yemeyelı nerdeyse yıl olmustur yemıyor dıye bende zorlamıyorum artık. hata yapıyorum ama
bu arada canım senın bır sucuk tarıfın vardı o nasıldı? ben kacırdım onu, basını gordum sonunu goremedım :)
soganlı falan bebıs yıyor mu canım , bende yapsam haftasonu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?