2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasin. Şükür ki önemli birşey olmamış.

Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlarsin inşallah.

Yokluğun çok hissedildi burada canım. Engellerin kalktığına sevindim:)

cok gecmis olsun.

Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba
Hemen karanfil çiğne, ya da nişastayı suyla ezip seyreltip iç, şippadanak geçer inşallah
Mide bulantısı için nane-limon iyi gelir

tarifler için teşekkürler kızlar ne güzel tarifler gelmiş hemen:)

yarın için izinliyim bu hafta son iş günü çok şükür
@minnakkartal sahalara tekrar döndü, hoşgeldin canım, her şeyin yolunda olmasına sevindim

teşekkürler kızlar çok şükür dönebildim:)) valla bende eksikliğini hissettim hemen her fırsatta okumaya çalıştım ama doğru düzgün yazmak bugüne kısmet oldu gerçi yarın izinliyim haftasonu da hayırlısıyla kardeşimin söz/nişan var onun yoğunluğuyla geçiricem ama pazartesiden itibaren inşallah daha rahat olurum

A Aysegul1706 geçmiş olsun, kuzun da bir sıkıntı yok inşallah, gözleri dört değil kırk açsak ta artık çok hareketlendiler, Allah korusun tüm minikleri
İyi canın şükür bir skntisi yok uyuyorduk sese kalktım hala kendime gelemedim yanıma gelecekti heralde yönünü şaşırıp diğer tarafa atlamis

Hemen karanfil çiğne, ya da nişastayı suyla ezip seyreltip iç, şippadanak geçer inşallah
Mide bulantısı için nane-limon iyi gelir
nişastayı içtim hemrn. Kola muz yükleniyorum bakalım. Geçer inşallah. Nane içememde zencefil çayı içtim yatıştı gibi.
Ev 27 derece üşüyorum resmen.

Mideni mi üşüttün acaba?
Olabilir hiç bilmiyorum. Dün 2 de dişimi yaptırdım. Çok zor oldu. Çenem kitlendi. Bir sürü iğne vurunca akşam 10 gibi anca uyuşukluk geçti yemek yedim. bide hazır çıkmışken gökçe hava alsın diye dışardada epey koşturdum terledim. Ondan oldu heralde.

off offf dikkat et canım, terleyip soğuduysan kapmışsındır, kendini sıcak tut, vitamin dopingi yap çarçabuk atlat, kuzun ilgi bekler

Geçmiş olsun canm

arkadaşlar, benim kızım süt içmiyor bunun yerine anne sütü alıyor. ama anne sütünün kalsiyum değeri fazla değil diye okudum.
kalsiyum için her gün yoğurt, peynir yedirmeye çalışıyoruz. yoğurdu yiyor ancak her peyniri yemiyor. hani şu çörekotlu tulum peyniri oluyor ya bir tek onu sevdi. bir de pınar markasının tost için peyniri var sarı renkli, dilim dilim. onu sevdi. kaşarı önceden yiyordu şu an istemiyor. sizce bu sarı renkli peynir sağlıklı mıdır yoksa içindeki boya mıdır?
siz ne tür peynir yediriyorsunuz.? labneyi karışım verdiğimiz dönemde çok kullandık ama artık normal kahvaltı yaptığından labneyi istemiyor. beyaz peyniri de itekliyor.
ya da süt içirmek ne yapmalıyım, galiba anne sütünü bıraktırmak gerekecek. o da ayrı bir mevzu.
sütü her türlü verdim, değişik pipetlibardaklarla, muzlu, ballı, kakaolu, sade, soğuk, ılık, kutu süt olarak... hepsinde pipetle ağzına çekti ve tadını alınca yere tükürdü.

önceleri muhallebi yerdi her gün, 2 aydır muhallebi de yemiyor.

bu süt sorunsalı kafamı meşgul ediyor çünkü köpek dişleri patlamasınn üzerinden 1 ay geçti ama dişler hala tam uzamadı, yarım şu anda. çocuğun kalsiyumu eksik de ondan mı uzamıyor ki? tabi belirtmek gerekir ki o 1 ay hiç bir şey yemedi, kilo verdi. dişleri zamanında çıkıyor ama hatta erken bile çıktı diyebilirim, 21 aylık oldu ve 16 adet dişi var.

geçmiş olsun anne olunca hep dikkat etmek lazım, ben önceden böyle değildim anne olunca biraz pimpirikli olmaya başladım, hasta olmamak için acayip dikkat ediyorum, ama zaman zaman senin bu yaşadıkların gibi şeyler oluyor, ufak çapta atlatırsınız inşallah...

ig de pınar sabancıyı takip ediyorum onun tariflerinde de var lorlu yumurtalı muffinler, diyet atıştırmalığı olarak da yapılıyor.
ayrıca yulaflı, muzlu, yumurtalı kurabiyesi var o da meşhur, tarifi ig sayfasında var. bir kere yapmıştım güzel oldu.

A Aysegul1706 çook geçmiş olsun, benim kızım da gözümün önünde öyle kafa üstü düşmüştü bir kere. aklım çıkmıştı. yataktan inmeyi biliyordu ama ters bir hareket yaptı ve arkasının boş olduğunu tahin edemedi herhalde. çok şükür bir şey olmadı, çocuğun durumuna bakıp doktora götürmemeyi uygun bulmuştum ben. Allah korusun hepimizin bebeğini

Saolasın canım bende evde takip ettim doktora goturmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…