Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasin. Şükür ki önemli birşey olmamış.Suan dayak yemiş gibiyim 3 buçuk gibi pat diye bir ses ve umutun ağlaması yla uyandım nasıl çıktım yataktan bilmiyorum umut besiginden kafa üstü düştü nasıl kötü oldum anlatamam Rabbime bin şükür ki birseyi yok hatta ben ondan daha kötü oldum nasıl ağladı yavrum uyutmadim oyladı yeni uyudu ilk kez düştü böyle Son olur inşallah
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlarsin inşallah.Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba
Yokluğun çok hissedildi burada canım. Engellerin kalktığına sevindim:)@yaz yagmuru canım bi yere mi çarptı acaba yanağını ama ben artık acıyan yeri gösterdiği için mutlu oluyorum dün mirada parmağını sıkıştırdı babası hangisi diyo uf uf diyip sıkışan parmağını gösterdi bide gidip çekmeceye eh eh yapıyo :))
fayika topik açma fikri çok güzel olmuş teşekkür ederim canım tarif yazan arkadaşlarında emeklerine sağlık hepinize teşekkürler
A Aysegul1706 umutcum her zamanki gibi çok bi tatlı..ayrıca çok geçmiş olsun şükür bişi olmamış benim yanımdan bile düşürmüşlüğüm var insan kendine gelemiyo
@Akaibu teşekkür ederim canım çok şükür sorun yok sadece yeni ofisde masam giriş kat cam kenarındaydı gelen geçen ekranım kabak gibi neyseki dün gece film çekildi cama huzura erdim
cok gecmis olsun.Suan dayak yemiş gibiyim 3 buçuk gibi pat diye bir ses ve umutun ağlaması yla uyandım nasıl çıktım yataktan bilmiyorum umut besiginden kafa üstü düştü nasıl kötü oldum anlatamam Rabbime bin şükür ki birseyi yok hatta ben ondan daha kötü oldum nasıl ağladı yavrum uyutmadim oyladı yeni uyudu ilk kez düştü böyle Son olur inşallah
Hemen karanfil çiğne, ya da nişastayı suyla ezip seyreltip iç, şippadanak geçer inşallahÇok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasin. Şükür ki önemli birşey olmamış.
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlarsin inşallah.
Yokluğun çok hissedildi burada canım. Engellerin kalktığına sevindim:)
@minnakkartal sahalara tekrar döndü, hoşgeldin canım, her şeyin yolunda olmasına sevindim
İyi canın şükür bir skntisi yok uyuyorduk sese kalktım hala kendime gelemedim yanıma gelecekti heralde yönünü şaşırıp diğer tarafa atlamisA Aysegul1706 geçmiş olsun, kuzun da bir sıkıntı yok inşallah, gözleri dört değil kırk açsak ta artık çok hareketlendiler, Allah korusun tüm minikleri
nişastayı içtim hemrn. Kola muz yükleniyorum bakalım. Geçer inşallah. Nane içememde zencefil çayı içtim yatıştı gibi.Hemen karanfil çiğne, ya da nişastayı suyla ezip seyreltip iç, şippadanak geçer inşallah
Mide bulantısı için nane-limon iyi gelir
Mideni mi üşüttün acaba?nişastayı içtim hemrn. Kola muz yükleniyorum bakalım. Geçer inşallah. Nane içememde zencefil çayı içtim yatıştı gibi.
Ev 27 derece üşüyorum resmen.
Olabilir hiç bilmiyorum. Dün 2 de dişimi yaptırdım. Çok zor oldu. Çenem kitlendi. Bir sürü iğne vurunca akşam 10 gibi anca uyuşukluk geçti yemek yedim. bide hazır çıkmışken gökçe hava alsın diye dışardada epey koşturdum terledim. Ondan oldu heralde.Mideni mi üşüttün acaba?
off offf dikkat et canım, terleyip soğuduysan kapmışsındır, kendini sıcak tut, vitamin dopingi yap çarçabuk atlat, kuzun ilgi beklerOlabilir hiç bilmiyorum. Dün 2 de dişimi yaptırdım. Çok zor oldu. Çenem kitlendi. Bir sürü iğne vurunca akşam 10 gibi anca uyuşukluk geçti yemek yedim. bide hazır çıkmışken gökçe hava alsın diye dışardada epey koşturdum terledim. Ondan oldu heralde.
Geçmiş olsun canmOlabilir hiç bilmiyorum. Dün 2 de dişimi yaptırdım. Çok zor oldu. Çenem kitlendi. Bir sürü iğne vurunca akşam 10 gibi anca uyuşukluk geçti yemek yedim. bide hazır çıkmışken gökçe hava alsın diye dışardada epey koşturdum terledim. Ondan oldu heralde.
ayy güüülüm diş çıkan yer mi ağrıyor kiKızlar Ece az önce yanağını gösterip acuo dedi
Olabilir hiç bilmiyorum. Dün 2 de dişimi yaptırdım. Çok zor oldu. Çenem kitlendi. Bir sürü iğne vurunca akşam 10 gibi anca uyuşukluk geçti yemek yedim. bide hazır çıkmışken gökçe hava alsın diye dışardada epey koşturdum terledim. Ondan oldu heralde.
aa çok mantıklı. Muffin kağıtlarındanda koyarsam kapta kirlenmez bulaşıkta az olur. Yarın deniycem bunu.
Peynirli keki annem çOk yapar. Kafasına göre peynir dereotu maydonoz pul biber doldurur hep içine güzel oluyo cidden.
Peynirli baharatlı kurabiye uydurdu bi de. O da çok güzel oluyo
Saolasın canım bende evde takip ettim doktora goturmedimA Aysegul1706 çook geçmiş olsun, benim kızım da gözümün önünde öyle kafa üstü düşmüştü bir kere. aklım çıkmıştı. yataktan inmeyi biliyordu ama ters bir hareket yaptı ve arkasının boş olduğunu tahin edemedi herhalde. çok şükür bir şey olmadı, çocuğun durumuna bakıp doktora götürmemeyi uygun bulmuştum ben. Allah korusun hepimizin bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?