2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben bunu ya yemek defterime yazacam ya da fotosunu cekecem nasil cekilir bilmiyorum.
Tesekkur ederim bi daha boyle yapayim biz dereotu pek almayiz yemeden curuyor alip deneyecem. Bende senin gibi yapiyorum ama dereotu ve bulgur eksikti. Bi de bunu deneyeyim

Kızlar verdiğimiz tarifler kaybolmasın diye topik açtım 2014 haziran annelerinin tarifleri diye
@apriori11 ithafen @Akaibu ve @hiraysen sponsorlu )
ay çok güldüm ya :)) eşim bunu duysa ne dalga geçer benimle ama. Daha dün o balkabağı toplarını gökçeye yaptım diyince baya güldü. iyice kafayı bozdun çocuğa yemek yedircem diye diyo

dereotsuz tatsız oluyo canım. Kabağa çok yakışıyo. Bizde pek yemeyiz. Ben alınca hemen tüm demeti yıkayıp küçük bi kavanoza yada buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıp saklıyorum. Gerektikçe bi iki kaşık alıyorum. Sende öyle yapabilirsin

yıkadıktan sonra ince ince doğrayıp atıyorum. Tüm atıyomuş gibi yazmışım

Bunu hiç bilmiyordum ayiklamadan mi koyuyorsun buzluga???
Birde bisey soyleyecem bu kk sayesinde buzlugu buyuk buzdolabina ihtiyacim oldu ne cok sey buzluga atiliyormus ne çok şey ogrenmisim kk den. Bu yaz hic olmadigi kadar buzlugum doldu hepsi kk sayesinde hatta yetmedi bugun esimle buzdolabi alalim diye konustuk buzlugu büyük olanından.

ay evet bende tonla şey öğrendim. İyi ki var burası

Yumurtanin sarisini hic sevmiyo yuzunu burustrup tukuruyo insallah alisir nasl yedircm blmiyorm
Canım kerem alp de yumurta yemiyor hiç bi şekilde. Ne haşlama ne omlet. Domatesi çok seviyor domatesli irmikli yumurta yapıyorum iki güne bir. Sütlü irmikli de yapıyorum. Dönüşümlü olarak yedirmeye çalışıyorum.Sen de sevdiği şeylerle dene istersen. Yumurta önemli gerçekten. İnşallah ilerde sade de yer.

Kerem Alp de niloya hastası, aşık mıdır nedir:))) Demekki kızlar pepe, erkekler niloya

Öyküde seviyo geçen gün tabaktan aldı bütün ben yarım yarım veriyorum şaşkın çekirdeğini yutmuş zeytini ağzından çıkarıyo :) yanlış anladı öykü durumu
Çok güldüm yaa, her halleri tatlı :))

Bizim evde de bi etçil var canım :) Hatta mangal dumanı eşliğinde yoga yapmisligi bile vardır :))) Allahtan sebze yaptığımda sesini çıkarmadan yer ama sırf yemis olmak için keyif almıyorum der. Onun yüzünden zamanında etsiz sevdiğim sebze yemeklerini de etli sevmeye başladım :))

Eki Görüntüle 1677763 Evde başka yer kalmadı da oturacak
Çok tatlısın sen yaa, ondaki keyif kimsede yok. Maşallah:)

sagol canım , bende bı denıyım dıyorum bı araa, hanı normal sucuk vermıycem cunku de, belkı benım kuzu da yer :)

Kizlar tariflerin oldugu link cok ii olmus aklina bisey gelen eklesin direk ama yine muhabbeti burda döndürelim orda sdce tarif olsun .. Super ya
Ben ciger yapmadm hc ya cigerli Tarhana iyi fikir, sanki gecen gun cigerli bisey Saha konusulmustu hatrliyomisinz

Suan dayak yemiş gibiyim 3 buçuk gibi pat diye bir ses ve umutun ağlaması yla uyandım nasıl çıktım yataktan bilmiyorum umut besiginden kafa üstü düştü nasıl kötü oldum anlatamam Rabbime bin şükür ki birseyi yok hatta ben ondan daha kötü oldum nasıl ağladı yavrum uyutmadim oyladı yeni uyudu ilk kez düştü böyle Son olur inşallah

Olabilir canim bu açıdan bakmamistim hic:))
canim ya çok geçmiş olsun olabiliyor maalesef Ece de bir kez koltuktan dusmustu ne kadar korusakta oluyor Allaha korusun hepsini

çok geçmiş olsun canım allah korumuş

Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba

Kızlar verdiğimiz tarifler kaybolmasın diye topik açtım 2014 haziran annelerinin tarifleri diye
@apriori11 ithafen @Akaibu ve @hiraysen sponsorlu )
cok iyi dusunmussn cnm

Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
hayir kullanilmiyo emedur kullanablirsn cnm

@yaz yagmuru canım bi yere mi çarptı acaba yanağını ama ben artık acıyan yeri gösterdiği için mutlu oluyorum dün mirada parmağını sıkıştırdı babası hangisi diyo uf uf diyip sıkışan parmağını gösterdi bide gidip çekmeceye eh eh yapıyo :))

@feyena topik açma fikri çok güzel olmuş teşekkür ederim canım tarif yazan arkadaşlarında emeklerine sağlık hepinize teşekkürler

A Aysegul1706 umutcum her zamanki gibi çok bi tatlı..ayrıca çok geçmiş olsun şükür bişi olmamış benim yanımdan bile düşürmüşlüğüm var insan kendine gelemiyo

@Akaibu teşekkür ederim canım çok şükür sorun yok sadece yeni ofisde masam giriş kat cam kenarındaydı gelen geçen ekranım kabak gibi neyseki dün gece film çekildi cama huzura erdim

geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…