2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende bugun 2 tane Bime baktım, ıs yerının orda vardı ıkısıde yok gelmedı tedarık sorunu var dedıler, hatta ıkı tane daha bım vardıı , bende hıc bırınde yoktur dıe gıtmedım . bılseydım gıderdım gercı bızde 2 tane var ama yıne alırdım fıyatı bayag uygundu cunku.

arda gozumdeki gozlugu kirdi. yeniden gozluk almak icin goz muaynesine geldim bekliyorum. durup dururken masraf.
bende arada gözlerim dinlensin diye lenslerimi çıkarıp gözlük takıyodum. Gökçede kırdı bi kaç ay önce. Almadım geri nasılsa aynı akıbete uğrayacak diye. Lense devam.

kızlar merhaba;

bir şey soracağım 2. çocuğuna hamile olan var mı varsa nasıl bir süreç geçiriyor biraz bahsedebilir mi ?

ya da 2- 3 yaş arayla 2 çocuk sahibi olan var mı aranızda ? Zor bir durum mu yoksa tek çocuktan daha iyi mi ? yani birbirleriyle oynuyorlar mı, konuşuyorlar mı, vakit geçiriyorlar mı ? paylaşıyorlar mı ?

Günaydın mi desem ne desem bilemedim. Hiç uyumadik desem yeri valla( Bir haftadır annemdeyiz pazartesı okula başlayacam diye eşim dün almaya geldi bizi. Kerem Alp o kadar çok sevindi ki cividikca cividi simardikca simardi. Aslında genellikle olduğu gibi 10 da uyumustu. Tam biz yattik 1 buçuk gibi, 2 de kerem alp uyandı. 5 bucuga kadar pert olduk esimle. Nasıl uyudu hatırlamıyorum bile o kadar yoruldum ki. Kaç yüz milyon kere baba dedi sayamadik. Babasının dibinden ayrılmadı. Tam uyuyor diyoruz kahkahalar atarak firliyor atıyor kendini ordan oraya. Bir ara korkmaya başladım artık hareketlerinden. Sabahtan beri de baba deyip deyip duruyor. Sürekli tepesinde. Allahım sen çocuklarımızı anneli babalı büyütmeyi nasip et. Onları öyle görmek yorgunluğumu aliyor neyseki. Çok şükür.

bende arada gözlerim dinlensin diye lenslerimi çıkarıp gözlük takıyodum. Gökçede kırdı bi kaç ay önce. Almadım geri nasılsa aynı akıbete uğrayacak diye. Lense devam.
bu sefer kirilmaz cam aldim ama ardaya ne kadar etki edecek bilmiyorum :)

Yavrum ya nasıl özlemiş. Allah ayırmadın gerçekten
bu sefer kirilmaz cam aldim ama ardaya ne kadar etki edecek bilmiyorum :)
kırılmaz cam da mı çıkmış. Onu hiç duymamıştım. İlk gözlük aldığım zamanı hatırlıyorum da. Daha ince lazer kesinli camlar nile yoktu. Büyük numaralı olanlar şişe dibi gibiydi. Yaşlanmışız resmen

Patiği kaçırmışım bi tane bile kalmamış. Evde çok ihtiyacım olmayacak gerçi yerden ısıtma çorapla bile terliyo ayaklarımız. Ama bi yere gittikçe götürmek istiyodum.
lcwye falan gittikçe bakayım yeni parti gelir heralde.

ya kızlarr benım kız emerken acayıp ısırıyor, oncedende yapıyordu ama şu ıkı gundur direk agzına alınca ısırıyor bıde gulıyorr, bıraz once uyutcamm bı ısıırıyorr bıde cekıyor dıslerıyle ıcım gıttı nasıl bagırmısım bole sarstım cocuguuu, ama o hala gülüyorrr. napcam bılmıyorumm,emzırmedende uyumuyorr, bugun hıc emzıremedım eskısı gıbı zaten olamaz ama gpgsum bıraz sey olmaya basladııı, napcam yaaa

Kizlar darica hayvanat bahcesine goturmeyi dusunuyorm hirayi haftasonu acikmi bliyomusnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…