firmada sorun yasanmis ama ileriki haftalarda gelicekmisBen sordum haftaya gelirmi diye bilmiyoruz dediler
Hahaha altın günü vardır belki :)Gunaydn bugn cok erkenciyiz bİz 6.30da kalktik almis viledasini is yapiyo cok isi var bugn misafiri flnmi gelck acaba bnm kizin
Ay bu bi mesaj mı, bugün mü gelelim istemeyeGunaydn bugn cok erkenciyiz bİz 6.30da kalktik almis viledasini is yapiyo cok isi var bugn misafiri flnmi gelck acaba bnm kizin
Maşallah, devamı gelir inşallah:)Kızlar saat 10 gibi gökçeye mama yaptım. Yatirdim yatağına biberon verdim eline içti mamasını. Sonra biberonu aldım emzigi verdim çıktım odadan. Arkamdan aglamadi uyudu :) nasıl mutlu oldum. İnşallah bi defaya mahsus yapmamistir bunu :)
bende arada gözlerim dinlensin diye lenslerimi çıkarıp gözlük takıyodum. Gökçede kırdı bi kaç ay önce. Almadım geri nasılsa aynı akıbete uğrayacak diye. Lense devam.arda gozumdeki gozlugu kirdi. yeniden gozluk almak icin goz muaynesine geldim bekliyorum. durup dururken masraf.
Aman gözüne ve Ardaya birsey olmasından gerisi mühim değil.arda gozumdeki gozlugu kirdi. yeniden gozluk almak icin goz muaynesine geldim bekliyorum. durup dururken masraf.
İnşallah :)Maşallah, devamı gelir inşallah:)
bu sefer kirilmaz cam aldim ama ardaya ne kadar etki edecek bilmiyorum :)bende arada gözlerim dinlensin diye lenslerimi çıkarıp gözlük takıyodum. Gökçede kırdı bi kaç ay önce. Almadım geri nasılsa aynı akıbete uğrayacak diye. Lense devam.
Yavrum ya nasıl özlemiş. Allah ayırmadın gerçektenGünaydın mi desem ne desem bilemedim. Hiç uyumadik desem yeri valla( Bir haftadır annemdeyiz pazartesı okula başlayacam diye eşim dün almaya geldi bizi. Kerem Alp o kadar çok sevindi ki cividikca cividi simardikca simardi. Aslında genellikle olduğu gibi 10 da uyumustu. Tam biz yattik 1 buçuk gibi, 2 de kerem alp uyandı. 5 bucuga kadar pert olduk esimle. Nasıl uyudu hatırlamıyorum bile o kadar yoruldum ki. Kaç yüz milyon kere baba dedi sayamadik. Babasının dibinden ayrılmadı. Tam uyuyor diyoruz kahkahalar atarak firliyor atıyor kendini ordan oraya. Bir ara korkmaya başladım artık hareketlerinden. Sabahtan beri de baba deyip deyip duruyor. Sürekli tepesinde. Allahım sen çocuklarımızı anneli babalı büyütmeyi nasip et. Onları öyle görmek yorgunluğumu aliyor neyseki. Çok şükür.
kırılmaz cam da mı çıkmış. Onu hiç duymamıştım. İlk gözlük aldığım zamanı hatırlıyorum da. Daha ince lazer kesinli camlar nile yoktu. Büyük numaralı olanlar şişe dibi gibiydi. Yaşlanmışız resmenbu sefer kirilmaz cam aldim ama ardaya ne kadar etki edecek bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?