2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hahaha altın günü vardır belki :)
Gökçede 10 dk uyudu uyandi. Temizlige başlıyım bende.
Yorulmakta bilmiyo hala uyumadi uyandgndan beri
Ay bu bi mesaj mı, bugün mü gelelim istemeye
valla bilemiyorm bi temzlik yapti yerleri hem viledayla sildi hem bezle dip kose. Snrda otudu uuuffff dedi gulmekten olduk. Halada uyumadi bu ne enerjidir anlamadim

lcw de gordum cok guzeldiler

Yan komşumun 3 yaşlarında bir kızı var. Haşlanmış mısır vermiş yesin diye. Oda tek tek koparıp burnuna sokmuş. Çıkarmaya uğraşırkende iyice içeri itmiş. 3 tane mısır çıkartmışlar tek delikten.
Kaç yaşına kadar diplerinden ayrılmıcaz biz bu çocukların:/

valla bilemiyorm bi temzlik yapti yerleri hem viledayla sildi hem bezle dip kose. Snrda otudu uuuffff dedi gulmekten olduk. Halada uyumadi bu ne enerjidir anlamadim

Evet canım bende gördümde numarası kalmamıştı 2 gittiğimdede. Gittikçe bakıcam artık

Evet canım bende gördümde numarası kalmamıştı 2 gittiğimdede. Gittikçe bakıcam artık
Bn baktgmda numarada vardi almadm niye almadysam artk bende sasrdim kendme. Bnlari aldim bnde. Ev doldu ayakkabi patik carik cetik. Bunlari alirken annemde kizdi zaten. Ev botuyla ayaklari cok terliyo ama ben cok giydiriyorm kilotlu corap giymeye basladi bile smdiden pijama altina.

Eklentiler

• 1446896592391.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 46
Ay bunlar çok tatlıymış. Görmemiştim bunu hiç.
Bizim ev güney cephe. Bina da merkezi sistem. Kuzey dekiler ısınmadığı için yüksek sıcaklıkta açıyolar. Biz evde yanıyoruz resmen

Amin canim nasıl da ozlemis babasını kuzucuk

Benim büyük oğlumda o yaşlardayken burnuna leblebi sokmuştu ben görmemiştim sokdugunu durmadan hapsiriyordu hapsirirken iki tane fırladı burnundan ama büyüktü yanı

Çok yormayın kızımı haaaa hizmetçiniz mi o sizin bak Nasıl of çekmiş kuzum yorgunluktan

Bizim ev güney cephe. Bina da merkezi sistem. Kuzey dekiler ısınmadığı için yüksek sıcaklıkta açıyolar. Biz evde yanıyoruz resmen
Ya biz de yanıyoruz minimumda açıyoruz ama zaten hareketli çocuk kan ter içinde kalıyor on kere kıyafet değiştiriyoruz yine :/ biz zaten tişörtle geziyoruz

Benim büyük oğlumda o yaşlardayken burnuna leblebi sokmuştu ben görmemiştim sokdugunu durmadan hapsiriyordu hapsirirken iki tane fırladı burnundan ama büyüktü yanı
Yuh ya bu veketlerin nerden geliyo aklına bu kadar haylazlık ya. İlla her deliğe bişey sokacaklar

bizmde guney cephe gunes butn odalari geziyo aksma kdr
En dusukte aciyorm dogalgazi ayaklwri cok terliyo bide kafasi gerci benmde ellerm ayaklarm soguk ama terlidir ezelden beri bana cekmis sanirm

Açıktır cnm. Yani orası bişey olmadıkca hep açık. Ama burası buz gibi üşütmeyin sonra..
goturdunuzmu canm areni. Hira seviyo hayvanlari insllh korkmaz. Vazgectik yarn gdicktik yaza dgru gdicez hasta yapmayalm dedik cocugu zaten burnu akiyo arada.

Çok yormayın kızımı haaaa hizmetçiniz mi o sizin bak Nasıl of çekmiş kuzum yorgunluktan
bide soylendi bana upuzun biseyler kesin ne pasakli kadinsin fln dedi Kendisi cok hamarat benm sucm yok gece gunduz temizlik yapiyo basak burcu annesi olunca gordgunu yapiyo tabi :))

Kimsecikler yok.
Bende bugün Gökçeye balkabağindan toplar yaptım. Tadı çok güzel oldu ama gökçe tükürdü artık eşimle bitiririz.
Bizimkine yapmıyom bile artık öyle şeyleri anladım ki sebzeyi ancak katakulli ile yedirebilirim. Zaten çorbadan başka bişey yemiyor oğlum o yüzden ben de herşeyin çorbasını yapıyorum ve içine et sebze bakliyat be varsa dolduruyorum. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorum :))(

Bu yaz çok anlamaz diye götürmedik.. Yaza doğru götürelim dedik bizde.. Arende çook seviyor hayvanları..

Kızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…