Yorulmakta bilmiyo hala uyumadi uyandgndan beriHahaha altın günü vardır belki :)
Gökçede 10 dk uyudu uyandi. Temizlige başlıyım bende.
valla bilemiyorm bi temzlik yapti yerleri hem viledayla sildi hem bezle dip kose. Snrda otudu uuuffff dedi gulmekten olduk. Halada uyumadi bu ne enerjidir anlamadimAy bu bi mesaj mı, bugün mü gelelim istemeye
lcw de gordum cok guzeldilerPatiği kaçırmışım bi tane bile kalmamış. Evde çok ihtiyacım olmayacak gerçi yerden ısıtma çorapla bile terliyo ayaklarımız. Ama bi yere gittikçe götürmek istiyodum.
lcwye falan gittikçe bakayım yeni parti gelir heralde.
Evet canım bende gördümde numarası kalmamıştı 2 gittiğimdede. Gittikçe bakıcam artıkYorulmakta bilmiyo hala uyumadi uyandgndan beri
valla bilemiyorm bi temzlik yapti yerleri hem viledayla sildi hem bezle dip kose. Snrda otudu uuuffff dedi gulmekten olduk. Halada uyumadi bu ne enerjidir anlamadim
lcw de gordum cok guzeldiler
Bn baktgmda numarada vardi almadm niye almadysam artk bende sasrdim kendme. Bnlari aldim bnde. Ev doldu ayakkabi patik carik cetik. Bunlari alirken annemde kizdi zaten. Ev botuyla ayaklari cok terliyo ama ben cok giydiriyorm kilotlu corap giymeye basladi bile smdiden pijama altina.Evet canım bende gördümde numarası kalmamıştı 2 gittiğimdede. Gittikçe bakıcam artık
Ay bunlar çok tatlıymış. Görmemiştim bunu hiç.Bn baktgmda numarada vardi almadm niye almadysam artk bende sasrdim kendme. Bnlari aldim bnde. Ev doldu ayakkabi patik carik cetik. Bunlari alirken annemde kizdi zaten. Ev botuyla ayaklari cok terliyo ama ben cok giydiriyorm kilotlu corap giymeye basladi bile smdiden pijama altina.
Açıktır cnm. Yani orası bişey olmadıkca hep açık. Ama burası buz gibi üşütmeyin sonra..Kizlar darica hayvanat bahcesine goturmeyi dusunuyorm hirayi haftasonu acikmi bliyomusnz
Amin canim nasıl da ozlemis babasını kuzucukGünaydın mi desem ne desem bilemedim. Hiç uyumadik desem yeri valla( Bir haftadır annemdeyiz pazartesı okula başlayacam diye eşim dün almaya geldi bizi. Kerem Alp o kadar çok sevindi ki cividikca cividi simardikca simardi. Aslında genellikle olduğu gibi 10 da uyumustu. Tam biz yattik 1 buçuk gibi, 2 de kerem alp uyandı. 5 bucuga kadar pert olduk esimle. Nasıl uyudu hatırlamıyorum bile o kadar yoruldum ki. Kaç yüz milyon kere baba dedi sayamadik. Babasının dibinden ayrılmadı. Tam uyuyor diyoruz kahkahalar atarak firliyor atıyor kendini ordan oraya. Bir ara korkmaya başladım artık hareketlerinden. Sabahtan beri de baba deyip deyip duruyor. Sürekli tepesinde. Allahım sen çocuklarımızı anneli babalı büyütmeyi nasip et. Onları öyle görmek yorgunluğumu aliyor neyseki. Çok şükür.
Benim büyük oğlumda o yaşlardayken burnuna leblebi sokmuştu ben görmemiştim sokdugunu durmadan hapsiriyordu hapsirirken iki tane fırladı burnundan ama büyüktü yanıYan komşumun 3 yaşlarında bir kızı var. Haşlanmış mısır vermiş yesin diye. Oda tek tek koparıp burnuna sokmuş. Çıkarmaya uğraşırkende iyice içeri itmiş. 3 tane mısır çıkartmışlar tek delikten.
Kaç yaşına kadar diplerinden ayrılmıcaz biz bu çocukların:/
Çok yormayın kızımı haaaa hizmetçiniz mi o sizinYorulmakta bilmiyo hala uyumadi uyandgndan beri
valla bilemiyorm bi temzlik yapti yerleri hem viledayla sildi hem bezle dip kose. Snrda otudu uuuffff dedi gulmekten olduk. Halada uyumadi bu ne enerjidir anlamadim
lcw de gordum cok guzeldiler
Ya biz de yanıyoruz minimumda açıyoruz ama zaten hareketli çocuk kan ter içinde kalıyor on kere kıyafet değiştiriyoruz yine :/ biz zaten tişörtle geziyoruzAy bunlar çok tatlıymış. Görmemiştim bunu hiç.
Bizim ev güney cephe. Bina da merkezi sistem. Kuzey dekiler ısınmadığı için yüksek sıcaklıkta açıyolar. Biz evde yanıyoruz resmen
Yuh ya bu veketlerin nerden geliyo aklına bu kadar haylazlık ya. İlla her deliğe bişey sokacaklarBenim büyük oğlumda o yaşlardayken burnuna leblebi sokmuştu ben görmemiştim sokdugunu durmadan hapsiriyordu hapsirirken iki tane fırladı burnundan ama büyüktü yanı
bizmde guney cephe gunes butn odalari geziyo aksma kdrAy bunlar çok tatlıymış. Görmemiştim bunu hiç.
Bizim ev güney cephe. Bina da merkezi sistem. Kuzey dekiler ısınmadığı için yüksek sıcaklıkta açıyolar. Biz evde yanıyoruz resmen
goturdunuzmu canm areni. Hira seviyo hayvanlari insllh korkmaz. Vazgectik yarn gdicktik yaza dgru gdicez hasta yapmayalm dedik cocugu zaten burnu akiyo arada.Açıktır cnm. Yani orası bişey olmadıkca hep açık. Ama burası buz gibi üşütmeyin sonra..
bide soylendi bana upuzun biseyler kesin ne pasakli kadinsin fln dediÇok yormayın kızımı haaaa hizmetçiniz mi o sizinbak Nasıl of çekmiş kuzum yorgunluktan
aynen canim birde sormustum birseymi var senin burnunda diye hayır demisti ben şok olmustum burnundan firlayincaYuh ya bu veketlerin nerden geliyo aklına bu kadar haylazlık ya. İlla her deliğe bişey sokacaklar
Bizimkine yapmıyom bile artık öyle şeyleri anladım ki sebzeyi ancak katakulli ile yedirebilirim. Zaten çorbadan başka bişey yemiyor oğlum o yüzden ben de herşeyin çorbasını yapıyorum ve içine et sebze bakliyat be varsa dolduruyorum. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorum :))(Kimsecikler yok.
Bende bugün Gökçeye balkabağindan toplar yaptım. Tadı çok güzel oldu ama gökçe tükürdüartık eşimle bitiririz.
Bu yaz çok anlamaz diye götürmedik.. Yaza doğru götürelim dedik bizde.. Arende çook seviyor hayvanları..bizmde guney cephe gunes butn odalari geziyo aksma kdr
En dusukte aciyorm dogalgazi ayaklwri cok terliyo bide kafasi gerci benmde ellerm ayaklarm soguk ama terlidir ezelden beri bana cekmis sanirm
goturdunuzmu canm areni. Hira seviyo hayvanlari insllh korkmaz. Vazgectik yarn gdicktik yaza dgru gdicez hasta yapmayalm dedik cocugu zaten burnu akiyo arada.
bide soylendi bana upuzun biseyler kesin ne pasakli kadinsin fln dediKendisi cok hamarat benm sucm yok gece gunduz temizlik yapiyo basak burcu annesi olunca gordgunu yapiyo tabi :))
Rabbim acil şifa versin kolay ve guzel geçer inşallah ne ameliyatı olacakKızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?