Canim çarşıda iskele tarafından çarşıya gireceksin karakol sokağından sonraki sokak olması lazım can kardeşler kuruyemiş var onun sokağında aycan bebekyazyagmuru o dediğin kıyafetci vapur iskelesine yakınmı veya çarşının oralardamı
Gelmiş canım biz 3 tane aldık 2 tane 18-24 1 tane 3 yaKızlar BİM e çarıklı çorap bugün gelecekti ben birazdan gidip bakcam
İyi günlerde kullanın canim:))Eki Görüntüle 1679604
Gelmiş canım biz 3 tane aldık 2 tane 18-24 1 tane 3 ya
Canım ben de aldim coraplardan 2 tane. Ben 3 yaş aldım diğerleri küçük geldi gözüme ama denemedim daha. Malum benim tospa azicik koca ayaklı:) Büyük de gelse daha kışın başındayız.Kızlar BİM e çarıklı çorap bugün gelecekti ben birazdan gidip bakcam
Ece de koca ayaklı canim bize de küçük gelir o zaman gidemedim daha eşim geldi gitcem birazdanCanım ben de aldim coraplardan 2 tane. Ben 3 yaş aldım diğerleri küçük geldi gözüme ama denemedim daha. Malum benim tospa azicik koca ayaklı:) Büyük de gelse daha kışın başındayız.
Ece de ayakkabı çorap giymeyi hiç sevmiyor çıkartıyor hep ben külotlu çorap giydiriyorum hep onun ustune kısa çorap cikartamiyor o zamanYa ben cşvilden almıştım çarık çorap ama bi yamuk yumuk duruyor. Evde bi o var, bi ugg tarzı ev botu var, bi tane yandan fermuarlı bi ev ayakkabısı var ama oğlum hiçbirini gitmiyor, sindrella gibi ayakkabılarını ortalığa atıp kaçıyor :/ ben de o yüzden normal çorabı iki üç tane üstüste giydiriyorum. Gerçi ev Hamam gibi ama yine de üşütmesin yavrum
Tamam canım öykünün altlar olmuyo kısa geliyo artık bi kışlık alışverişi yapmam lazımCanim çarşıda iskele tarafından çarşıya gireceksin karakol sokağından sonraki sokak olması lazım can kardeşler kuruyemiş var onun sokağında aycan bebek
Eki Görüntüle 1679604
Gelmiş canım biz 3 tane aldık 2 tane 18-24 1 tane 3 ya
Bizm burdaki bimdede yoktu carik coraplardan.Kızlar bime gittim çarık çorap gelmedi dediler yoktu oradan a101 e geçtim Eceye küçük bir mutfak seti aldım eksik kalmayalim diye orada bir tane büyük et bebek vardı Eceye gösterdim baktı baktı abiii dedi bebeğe herkes güldü:)))
Ben sordum haftaya gelirmi diye bilmiyoruz dedilerBizm burdaki bimdede yoktu carik coraplardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?