2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim en beterleri köpek dişleriydi. Çok yıpranıyor yavrular. Allah onlara güc versin.

Bizim en beterleri köpek dişleriydi. Çok yıpranıyor yavrular. Allah onlara güc versin.
Amin canim bizim köpek dislerimiz çıkmadı daha onlar var az önce de ağlayarak uyandı çığlık çığlığa ne yapsam susmuyor kıpkırmızı oldu ağlamaktan şurup verdim ağrı kesici yatirdim ağrı yapıyor sanırım

Geçmiş olsun canım..beşik derken nerden nasıl düştü öyle?kendi beşiği mi,park yatak mı?

kızlar bugünkü A101 den oğluma düşenler temizlik seti ve masal kitapları

aaay o set geçen haftaydı,kaçırdım ben ve bulamadım..alıcaktım alamadım..bu haftada mı gelmiş..sanmam,çünkü 4 gözle takip ediyorum ben aktüelleri..ya ellerinde kalmıştır ya da geçen haftadan kalmıştır..şansınıza

Evet canım teşekkür ederim bencede iyiki doğurmuşum

Mutlu yıllar tatlım..Doğum günün kutlu olsun..Gönlünden geçtiği gibi,içine sinen bir yıl olsun ve ailen,sevdiklerin hep yanında olsun..

Yarın işe gitmeyecekmiş gibi oturuyorum. Yarın akşamada misafirim var ama onun içinde birşey yapmıyorum.

Ahahahahaha süpersin bence..

Terapiyi daha once denedik canim. Ben tutunmak istemiyorum yoruldum artik.
Canim konyanin en iyi avukati kim bana isim verirsen cok memnun olurum.
Canim eminmisin. Boşanmak çok ciddi bir konu ve küçük bir kızınız var. Biliyorsunuz benimde eşimle aram çok iyi değil şu aralar ama bi şekilde kurtarmaya uğraşıyoruz oda bende. Kızımızi düşünmenin yanında geçmiş çok kuvvetli bi bağ. Ben bi süre daha bu şekilde yürütmeyi hala düzelmezsek Terapisiste gitmeyi teklif etmeyi düşünüyorum ama kabul eder mi bilmiyorum :)

Daha once bosanmadigima hep pisman oluyorum her gecen gun gecikmisim gibi geliyor. Gecmisimiz de pek iyi animiz yok bizim yani hic destegini gormedim ben. Terapiste gittik gecen yil pek bisey degismedi sanki. Esim Terapiste gider hatta gecen gun yine gidelim dedi ben gitmek istemiyorum yani adamin karakteri degismez ki.. zor isler bunlar ama emin olduğum bisey varsa esime hic sevgim saygim kalmamis

Canım benim Allah yardimcin olsun. Çok zor gerçekten. Bizim de azcık duruldu bu ara 1 tane azı patlattı acayip yiprandim. Bu zamanlarda hep canının yandigini aklımdan cikarmiyorum. TüM huysuzluklarinin sebebi acı. Bu da her bebeğin geçtiği bir süreç. Allah biz annelere sabır versin.

Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun canım.

S Simyada Canım bebeginiz küçük kurtarilabilecek bir durum varsa kimse istemez bosanmanizi . En iyisini sen bilirsin, yaşayan sensin. Nasıl mutlu olacaksaniz öyle olsun, hakkinizda hayırlısı.

Bakış açina hayran kaldim canim bello ki çok iyi bir avukatsın:)

Canım sabret, hatırlarsan aynı şeyleri bende yazıyordum. 16 dişten sonra son 4 diş için ara oluyor genelde o arada topluyorlar.

evet bizim kız da köpek dişlerini çıkardı rahatladık biraz yoksa o dönem tam bir kabustu...şu an 16 dişi var, ama 21 aylık benim kız, arka azılar herhalde 2 yaşında çıkar değil mi?

S Simyada hakkınızda hayırlısı olsun, yalnız çocuk olunca ömür boyu görüşmek gerekiyor, bu yüzden cephe almamak, hem çocuğun hem de kendi ruh sağlığınız için affedici olmak ve geçmişe sünger çekmek gerekiyor.
boşanma kararı ile ilgili de, 5 sene ya da 10 sene sonra yine patlak verecek ve iş boşanmaya kadar gidecekse yol yakınken ayrılmak daha mantıklı. bir de eşini hala seviyor ve ona saygı duyuyor olmak çok önemli. bunlar bitmişse, kalbinizde ufak bir sevgi bile kalmadıysa ayrılma kararı sizin hakkınız. umarım ileride sizi mutlu edebilecek, sizin de mutlu edeceğiniz iyi biri çıkar karşınıza...

Son düzenleme:

profesyonel olmak işte böyle bir şey:)

Bakış açina hayran kaldim canim bello ki çok iyi bir avukatsın:)
Sağol canım :) ama avukat olmaktan öte buradaki herkesi arkadaşım olarak gördüğüm için ona göre yorum yaptım.

profesyonel olmak işte böyle bir şey:)
Yok canım ya profesyonelliğim anne olmamla birlikte yara aldı :/ normalde direk prosedürü söyler geçerdim ama artık çocuk varsa önce onu düşünüyorum. mesleki olarak kötü mü bilmem ama insani olarak iyi ve memnunum bu yeni özelliğimden

evet bizim kız da köpek dişlerini çıkardı rahatladık biraz yoksa o dönem tam bir kabustu...şu an 16 dişi var, ama 21 aylık benim kız, arka azılar herhalde 2 yaşında çıkar değil mi?
arkadasimin kizi 26 aylik son 4 disi yeni cikartiyor. cocuga gore degisir ama sanirim 2 yastan sonra cikartiyorlar.

Amin canim bizim azılar çok yakın arayla çıktı ustler peş peşe çıktı şimdi alt azı çok yordu bizi internette baktım 8 gün sürermiş diş sıkıntısı 4. gün çıkarmış genelde çıktıktan 4 gün sonraya kadar devam edermiş en sancılı olan gün çıktığı gunmus ki dün biz onu yaşadık gece 3 e kadar ağladı ama çığlık çığlığa kulağını elliyordu şurup verdim uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…