Geçmiş olsun canımYaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acaba
Canım çok geçmiş olsun çevirmez inşallah astıma.Ayy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Betül ede geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah bence yanında sigara icilmesine izin verme canim hafif bir gribi bile kulak enfeksiyonuna cevirebiliyor ya da daha çok tıkanıklık yapıyor sonuçta içinde bir suru zehir var ve kapalı ortamda mutlaka etkiler doktor yasakladı falan diyebilirsin
İyi barı canim ben yanında içiyor sandım benim esimde balkonda içiyor
Çok geçmiş olsun canım.Ayy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Betülede çok geçmiş olsun canım. Mikotik ne ki ben hic kullanmadımYaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acaba
Günde 3 kere yarım ölçek 5 gün süre ile veriliyoruz bizKızlar peditusu ne kadar veriyoduk? Kardeşimi aradım açmıyo. Eşim hastaydı gökçeyede bulaştırdı sanırım. Prospektüsünüde atmışım bulamadım.
Ben Pınar çocuk alıyorum bazen ballısını da alıyorumHangi marka sutu aliyorsunz ?
Sağol canım. Evde hiç şurup kaşığı yokta bi tatlı kaşığı kadardır heralde di mi yarım ölçekGünde 3 kere yarım ölçek 5 gün süre ile veriliyoruz biz
Tiresüt vat burda onun günlüğünü ya da sütaşın günlüğünü alıyorum benHangi marka sutu aliyorsunz ?
biz günde 3 kere 5 ml kullandıkKızlar peditusu ne kadar veriyoduk? Kardeşimi aradım açmıyo. Eşim hastaydı gökçeyede bulaştırdı sanırım. Prospektüsünüde atmışım bulamadım.
Günde 3 kez 5 ml veriyoruz bizde 5 günKızlar peditusu ne kadar veriyoduk? Kardeşimi aradım açmıyo. Eşim hastaydı gökçeyede bulaştırdı sanırım. Prospektüsünüde atmışım bulamadım.
İyice uykusu elince tatlı kaşığıdır diye öyle verdim artık. Bunu unutmamam lazım teşekkür ederim canımYarım ölçek çay kaşığı Can'ım tatlı kaşığı tam ölçek @Akaibu
Biz a101 e gidemedik ama armağanda bulduk. Bende aldım sonunda viledadan:)A101 é gittik umut temizlik setine sarıldı vermedi ben alacaktım ama fırsat vermedi oglusum kendi aldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?