2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bi arkadas hamilelik testi yaptı adeti iki gün geçti. İdrar testinde ikinci çizgi silik çıkmış. Kan testinde beta hcg 0.04 çıkmış negatif demişler. İkinci kez idrar testi yapmış ikinci çizgi çıkmamış. Bence hamilesin diyorum. Sizce hamile midir :)

Bence değildir

Artık büyüdükleri için 1 ölçek ya bu peditus.
Şimdi daha hafif hafif başlıyo snaki bizim hastalık. Burnu akıyo hapşuruyo.
Yarım ölçek mi versem ki yoksa yinede tam ölçek mi vereyim ki.
Eşim deli ediyo beni kafamı karoştırıyo. Ben böyle pimpirikli adam görmedim

Benim de ikinci çizgi silikti ama hamileydim. Hatta daha regl günüm gelmemişti de içime doğup yapmıştım testi. Silik çıkınca da kan testi yaptırmıştım

Benimde silikti ikinci. Kan testinde de 3 haftalık çıkmıştı. 3 gün geçmişti adetimize.
Ama o değer ne anlama geliyo hiç bilmiyorum

Canim eğer olsaydı kanda çıkardı zaten hcg önce kanda yükseliyor sonra idrarda yükseliyor

İkinci çizgi silik çıkmış ya. Ne bilim geç döllenme falan olamaz mı ?
Canım ben o kadar test yaptım ki her markayı çok iyi biliyorum :)bazıları bekleyince ikinci çizgi silik gibi oluyor ama kanda kesin çıkardi geç döllenme olsa da 5in üzerinde olurdu değer

Canm benmde ilk testim silik cikmisti. Planli gebelikti benmki dayanamayip adetim dha gecmeden test yapmistm slik cikmisti snra gecince yapmistm silik cizgi biraz koyulasmisti doktra gtmistm adetm iki gun gecince testleri doktra gosterdm hamilesin dedi direk snra kan tahlili istemisti ynede tekrarlasin testi bikac gun sonra bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…