Kızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Sağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..
sağol canım bende gerekli görmüyorum ilerleyen zamanda egrr devam ederse bakarızCanım söyle o makinalar rahatlatır ama ciğerlerine inmeden kullanmanın bi gereği yok çünkü o ilaçlar Steroid içeriyor çok sık hastalanıp hepsini dr ağır geciriyorsa o zaman belki alabilirsin ama önce çocuk ummunoloji ve alerji doktoruna götür o gerek görürse al
Ay sen niye gelir gelmez ayağının tozuyla miraya laf soktun hemen haaaçok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız geçer çarçabuk iyileşir
geçmiş olsun kankişe sende baskıla allah korusun astım çok zor
ben hala yarım ölçek veriyorum bizim doktor yaşıyla değil kilosuyla orantılı demişti mira da malum cücük kadar olduğu için
@pilise size de çok geçmiş olsun canım
yaa ne demezsinbenim umudum yok bu hafta da o yüzden tek tek yazmıyorum çarşamba tartısından sonra ilk hafta gibi özenicem sonuç değişecek haftasonu istediğimi giyemeyince iice dank etti
kendime engel olamıyosam demek kiAy sen niye gelir gelmez ayağının tozuyla miraya laf soktun hemen haaa
Canım seni diğer topikte göremiyoruz @AreN5 ve @minnakkartal ı da tabii. Baya fit oldunuz Heralde :)))
Evet canım kiloylaymış kardeşim de dedi. Bizimde yarım vermemiz lazım. Çok tatlı bi cücük ama :)çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız geçer çarçabuk iyileşir
geçmiş olsun kankişe sende baskıla allah korusun astım çok zor
ben hala yarım ölçek veriyorum bizim doktor yaşıyla değil kilosuyla orantılı demişti mira da malum cücük kadar olduğu için
@pilise size de çok geçmiş olsun canım
yaa ne demezsinbenim umudum yok bu hafta da o yüzden tek tek yazmıyorum çarşamba tartısından sonra ilk hafta gibi özenicem sonuç değişecek haftasonu istediğimi giyemeyince iice dank etti
gökçede yapıyo canım. Bende sormuştum burda bi ara yapıp bırakıyolarmış. Şu ara azalttı ama ara ara hala yapıyoKızlar Ece dişlerini gicirdatmaya başladı o yaptıkça icim fena oluyor sizinkilerde yapiyormu
Umut bir dönem yapmıştı ama bu aralarda yapmıyor inşallah da yapmaz bende bi tuhaf oluyorumKızlar Ece dişlerini gicirdatmaya başladı o yaptıkça icim fena oluyor sizinkilerde yapiyormu
sağol canım :) az ele avuca geleydi iiyiydi ama..Evet canım kiloylaymış kardeşim de dedi. Bizimde yarım vermemiz lazım. Çok tatlı bi cücük ama :)
gökçede yapıyo canım. Bende sormuştum burda bi ara yapıp bırakıyolarmış. Şu ara azalttı ama ara ara hala yapıyo
Kaça aldı canım umut temizlil setini?A101 é gittik umut temizlik setine sarıldı vermedi ben alacaktım ama fırsat vermedi oglusum kendi aldı :)
14.90 :)kasaya geldik vermem benim diyor zor aldık okutmak icinKaça aldı canım umut temizlil setini?
Evet canım kiloylaymış kardeşim de dedi. Bizimde yarım vermemiz lazım. Çok tatlı bi cücük ama :)
gökçede yapıyo canım. Bende sormuştum burda bi ara yapıp bırakıyolarmış. Şu ara azalttı ama ara ara hala yapıyo
dönemsel birşey demek ki yapma demekte istemiyorum ama nasıl bırakacak acabaUmut bir dönem yapmıştı ama bu aralarda yapmıyor inşallah da yapmaz bende bi tuhaf oluyorum
geçmiş olsun canım inşallah ikisi de çabuk iyileşirBu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
Geçmiş olsun canim okullar maalesef hasta çocuklarla dolu bizim ana okulunda hasta çocuklarınızı gondermeyin diyorlardı ve öğretmen anladığı an aileyi arayıp çocuğu gönderiyordu bu iyiydi ama ilkokulda öyle olmuyor benimkiler de daha çok okuldan kapıp getiriyorlardı Allaha emanetler artık ben çok yaklaşmayın hasta olanlara ellerinizi yıkayın mutlaka diyorum ama ne kadar dinliyorlar bilmiyorumBu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?