zaten en büyük sıkıntı başka bir şey yeme içmeyi çoğunlukla reddetmesi kendime inancımda az yatağını bile ayıramıycam gibi geliyor yine de denemem bi yerden başlamam lazımEmzirme bitmeden uyku eğitimi zor çünkü mirayla vaktin sınırlı gece emzirmesini de kesmek istemezsin haliyle tek besini çinküama biraz kendini yorman gerekecek ama ilk etapta sadece yatağını odasını ayır. Ben emzirirken ayırmıştım, telsiz koymuştum odasına ve gece uyandığında kalkıp gidip odasında emzirip yatağına koyup geri geçiyordum kendi yatağıma. Bi süre bunu dene istersen önce yatağına alışsın o sırada emzirmeden de kesersen 2 yaşa doğru uyku eğitimine geçersin
geçmiş olsun canım ben başıma emziremiyeceğim bi durum gelse ne yaparım bilmiyorum gündüz ben yokken meme aramayan çocuk beni gördüğü an başka biri oluyoBende 2 gündür gece emzirmiyorum. Daha doğrusu emziremiyorum.
Dişimin biri felaket ağrıyo ama hangisi onu bile çözemedim. Çenem zonkluyo resmen. Hamileliğimin başlamasından beri ilk defa parolla idare edemeyeceğim kadar ağrı çekiyorum. Arveles içtim. En az 6 saatte emzirmemem lazım.
Ya bir ay önce kanal tedavisi yaptırdığım diş ya da altta ki.
Altta ki için cuma gününe randevum var inşallah ağrıyan odur.
İşte şu uzun tatillerden birini bu işe ayır bence ertesi gün işe gitmeyeceğin için gece çok fazla odalar arası mekik dokuyup yorulmak o kadar koymazzaten en büyük sıkıntı başka bir şey yeme içmeyi çoğunlukla reddetmesi kendime inancımda az yatağını bile ayıramıycam gibi geliyor yine de denemem bi yerden başlamam lazım
geçmiş olsun canım ben başıma emziremiyeceğim bi durum gelse ne yaparım bilmiyorum gündüz ben yokken meme aramayan çocuk beni gördüğü an başka biri oluyo
Ben o ağlarken ağladım resmen . su içirdim kucağımda sallayarak dolaştım çok zor uyudu. Mecbur kalmasam kesinlikle emzirirdim dayanamazdım. Keşke sağıp dolaba atsaymışım.zaten en büyük sıkıntı başka bir şey yeme içmeyi çoğunlukla reddetmesi kendime inancımda az yatağını bile ayıramıycam gibi geliyor yine de denemem bi yerden başlamam lazım
geçmiş olsun canım ben başıma emziremiyeceğim bi durum gelse ne yaparım bilmiyorum gündüz ben yokken meme aramayan çocuk beni gördüğü an başka biri oluyo
yılbaşı için bi planımız yok belki bir iki günde izin alarak deneyebilirim o zamana kadar da kendimi şartlarımİşte şu uzun tatillerden birini bu işe ayır bence ertesi gün işe gitmeyeceğin için gece çok fazla odalar arası mekik dokuyup yorulmak o kadar koymaz
sütten tamamen kesme kısmı ciddi endişelerimden deneyimleyip görcez neyseki ona biraz daha Zamanımız varBen o ağlarken ağladım resmen . su içirdim kucağımda sallayarak dolaştım çok zor uyudu. Mecbur kalmasam kesinlikle emzirirdim dayanamazdım. Keşke sağıp dolaba atsaymışım.
Sütten tamamen nasıl kescem hiç bilmiyorum
Ya ben betülü tek başınaykrn beşiğinde bırakamıyorum ayağını kaldırıyo parmaklıklara kendini yukarı çekecek diye korkuyorum A Aysegul1706 umut düştü deyince daha çok korktum azad beşikte mi yatıyoİşte şu uzun tatillerden birini bu işe ayır bence ertesi gün işe gitmeyeceğin için gece çok fazla odalar arası mekik dokuyup yorulmak o kadar koymaz
Biz de maalesef çok denedik iniyor bile yataktan. En son yazmıştım yatak korumalık elyafı basamak yapıp inip gelmişti yanımaYa ben betülü tek başınaykrn beşiğinde bırakamıyorum ayağını kaldırıyo parmaklıklara kendini yukarı çekecek diye korkuyorum A Aysegul1706 umut düştü deyince daha çok korktum azad beşikte mi yatıyo
Önümüzdeki yaz tek kişilik bazanın yanına uyurken dönüp düşmesin diye bişeyler yaptırıp beşiği kaldırcam niyetim o
hiranin odasinda cocuk odasi mobilyasi var bildgin genc odasi gbi tek kisilik bazali aldik. Karyola besik almadm ben. Yatak odasinda yanimzda yatiyo park yatak var. Gecen gun esimle sok olduk resmen , parmaklarinin ucunda kollarini uzatmis disari kafasinida sarkitmis hoopp bizm yataga indiYa ben betülü tek başınaykrn beşiğinde bırakamıyorum ayağını kaldırıyo parmaklıklara kendini yukarı çekecek diye korkuyorum A Aysegul1706 umut düştü deyince daha çok korktum azad beşikte mi yatıyo
Önümüzdeki yaz tek kişilik bazanın yanına uyurken dönüp düşmesin diye bişeyler yaptırıp beşiği kaldırcam niyetim o
saçmalamış kadında resmen. Birine laf sokmak istiyosun madem onu bari düzgün yap. İyi yapmışsın sende canım. senin içinde kalacağıma onun içine otursunKızlar bugün gorumceme gittim aşure yaptı orada eltimin amcasının kızı vardı memleketten gelmiş birbirimizi ilk kez gorduk çok bilmiş ve itici bir kadındı Ece babaannesinde durmak istemeyince gormuyor ya ondan dedi ama söyleme tarzı bilmiş bilmiş ben hayır benim kızım sürekli gorduklerine bile gitmiyor bana çok duskun dedim derken kadın bana gıcık galiba hiç tanımadığı halde kv ye aynı sana benziyor aynı sen dedi ki alakası yok şimdiye kadar hickimse KV ye benzetmedi eltim yapma şimdi ne alakası var dedi gulerek aaa neden canim benzer babaannesi benzeyecek tabi şeklinde çirkin bir uslupla konuşurken ben sinirlendim sert bir tonda benzeyebilir ne var bunda olabilir dedim kadın benzer tabi dedi bende evet dedim babaanneye benzer annaneye teyzeye halaya vs dedim bana annaneye benzeyemez dedi genler babadan dedi ben de benzer dedim niye benzemez benim genlerimi almiyormu dedim benim oğlum bana benziyor mesela dedim kadın sustu kaldı ondan sonra hiç muhattab olmadım mutfakta sigara içti hep o ya benzetmeye takilmadim beni hiç tanımayan bir insan benimle istediği tonda ahkâm keserek nasıl konuşur eltim ben söylenirken telefonuna kafasını soktu hiç karışmadı bu ne ya eskiden hep susardim ama artık sabrim taştı herkes istediği gibi konusabiliyorsa duyacaklarina da razı olmalı haddini bilmeli insanlar
Umut sık sık emmek için kalkıyor malesef suda içiyor ama hergün değilKızlar bebekleriniz gece besleniyor mu? Ya da su iciriyor musunuz uyaninca cevaplarsaniz cok sevinirim
Evet sacmaladi resmen hatta orada onlardan bir kız vardı benden sonra o da genlerin bir kısmı anneden bir kısmı babadan geliyor benzer falan diyordu ben hiç muhattab olmadım Eceyle ilgilendim kadın tam bir gelin dusmani zaten eltimin akrabaları bana karşı hazimsizlar o kv le oturmuş aynı evde ben oturmadim diye bana giciklar beni ilgilendirmiyor ben Yoktum kv le o otururken ağırlığını koyup kabul etmeseydi ben de cevap verince rahatladim esimde oh iyi demissin hatta babaannesini görmediğini nereden biliyorsun merak ettim diye sorsaydin dedi de benim aklıma gelmedi o ansaçmalamış kadında resmen. Birine laf sokmak istiyosun madem onu bari düzgün yap. İyi yapmışsın sende canım. senin içinde kalacağıma onun içine otursun
ben emziriyorum canim ama diş çıkarmadigi normal zamanda sabah 6 ya kadar uyuyor emmiyor su içmiyor Ece verince sinirleniyor diş çıkarma döneminde sabaha kadar emiyorKızlar bebekleriniz gece besleniyor mu? Ya da su iciriyor musunuz uyaninca cevaplarsaniz cok sevinirim
yani ne biliyosa ne kadar gördüğünü. Bilse bile ona ne. Sanki yaşadığı hayattın suçlusu sensin. Kabul etmeseydi cidden. İyi ki yakın biri değilmiş çekilmez hiç böyle insanlarEvet sacmaladi resmen hatta orada onlardan bir kız vardı benden sonra o da genlerin bir kısmı anneden bir kısmı babadan geliyor benzer falan diyordu ben hiç muhattab olmadım Eceyle ilgilendim kadın tam bir gelin dusmani zaten eltimin akrabaları bana karşı hazimsizlar o kv le oturmuş aynı evde ben oturmadim diye bana giciklar beni ilgilendirmiyor ben Yoktum kv le o otururken ağırlığını koyup kabul etmeseydi ben de cevap verince rahatladim esimde oh iyi demissin hatta babaannesini görmediğini nereden biliyorsun merak ettim diye sorsaydin dedi de benim aklıma gelmedi o an
ben emziriyorum canim ama diş çıkarmadigi normal zamanda sabah 6 ya kadar uyuyor emmiyor su içmiyor Ece verince sinirleniyor diş çıkarma döneminde sabaha kadar emiyor
bir yada iki kere kalkar kesin. Önce emer sonra suyunu içer mutlaka sonra uyur. Aslında bıraktırmak lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. Dün ilaç içtim diye emzirmedim uyutana kadar canım çıktı geceKızlar bebekleriniz gece besleniyor mu? Ya da su iciriyor musunuz uyaninca cevaplarsaniz cok sevinirim
bizde demin eşimle bunu konuşuyoduk. Daha tatlı olamaz diyorum bi zaman sonra bakıyorum bambaşka oluyo.Kızlar ya bu bebeler gün geçtikçe bir başka tatlı oluyorlar ben Eceyi her an yeme modundayim gittiğim yerde bile kizimdan gözümu alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?