Sagol canim insallahgeçmiş olsun canım inşallah ikisi de çabuk iyileşir
bi de ben peditus kullanıyorum doktr onu önermişti
Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli olduGeçmiş olsun canim okullar maalesef hasta çocuklarla dolu bizim ana okulunda hasta çocuklarınızı gondermeyin diyorlardı ve öğretmen anladığı an aileyi arayıp çocuğu gönderiyordu bu iyiydi ama ilkokulda öyle olmuyor benimkiler de daha çok okuldan kapıp getiriyorlardı Allaha emanetler artık ben çok yaklaşmayın hasta olanlara ellerinizi yıkayın mutlaka diyorum ama ne kadar dinliyorlar bilmiyorum
Sende enjektörle ver canın ilaçları daha kolay oluyor bu arada geçmiş olsun kuzularinaSagol canim insallah
Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli olduen zorlandigim konu ise ogluma ilac icirmek. Resmen kan ter icinde kaliyoruz o da bende. Hastahanede ellerini ayaklarini tutuyoruz hemsire cenesini tutup enjektörle agzina sıkıyor evde oyle bir imkanimda yok hastalandigi zaman en cok nasil ilac icirecegim diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım, senin kız bu sene okulda ya orda kim hastalansa tutup eve taşıyacak maalesefBu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
Zor gerçekten Ece de şurup içmeyi hiç sevmiyor inşallah çabuk atlatirsiniz canimSagol canim insallah
Bize oyle birsey soylemediler canim. Bu sene sık hastalanacaklar simdiden belli olduen zorlandigim konu ise ogluma ilac icirmek. Resmen kan ter icinde kaliyoruz o da bende. Hastahanede ellerini ayaklarini tutuyoruz hemsire cenesini tutup enjektörle agzina sıkıyor evde oyle bir imkanimda yok hastalandigi zaman en cok nasil ilac icirecegim diye korkuyorum
Enjektorle veriyorum zaten canim ama agzini sikica kapatiyor kafasini salliyor kusturuyor kendini tukuruyor vs cok zor oluyor malesefSende enjektörle ver canın ilaçları daha kolay oluyor bu arada geçmiş olsun kuzularina
Otrivine biz de kullaniyoruz canim bir de kongest iki ayri dr onayladi ilaclarini insallah bizde cabuk atlatiriz. Bu arada otrivine 1 ayda en fazla 5 gun kullaniliyor biliyorsun degil mi canimÇok geçmiş olsun canım, senin kız bu sene okulda ya orda kim hastalansa tutup eve taşıyacak maalesefoğlum en son hastalandığında pazar günüydü ben nöb eczaneden peditus aldım ama pzt dr a götürdüm rinogest ve bitkisel prospan verdi burnu için de otrivine verdi baya rahatlatmıştı bi dr a sor istersen
Insallah canim sagolZor gerçekten Ece de şurup içmeyi hiç sevmiyor inşallah çabuk atlatirsiniz canim
Çok geçmiş olsun. İki çocuk birden hemde çabuk atlatırlar inşallahBu arada benim cocuklarda hasta. Kiz okula basladi iyilesmeden tekrar hastalaniyordu drmuz 3 aylik rapor cikardi buhar alacak. Oglana da ondan bulasmis olacak ki burnu su gibi akiyor birde ustune larenjit oldu. Dun cok korkuttu beni larenjitin noldugunu bilmiyordum ama aksam acile gidince azicik olsun rahatladim
Sagol canim.Çok geçmiş olsun. İki çocuk birden hemde çabuk atlatırlar inşallah
nemlendirici dediğin buhar makinası di mi?Kızlar geçmiş olsun yavrulara. Belki sizede fikir olur. Burnunun tıkandığını anladığım anda nemlendiricinin içine 2 çay kaşığı viks koyuyorum. Odanın kapısını kapatıyorum. 10 dk sonra içeri giriyoruz, burnu akmaya başlıyor.
Sağol canım ama cidden çok kolaymış :) bi deniyim dedim. Benim istediğim çadırlar 180 lira ona benziyo bu ev yapımlarıda inşallah beceririm:)Sagol canim.
Cadiri yaparsin sen, hamarat hatunsun :)
nemlendirici dediğin buhar makinası di mi?
Bi zararı olmaz mı ki makinaya. Benimde eşim çocuk gibi onu açmazsam hemen tıkanıyo hasta oluyo. Su kaynatıp leğene döküp vick koyuyodum bu daha kolay olur sanki deniyim bi
Bizim lede paylaş aşamalarınıSağol canım ama cidden çok kolaymış :) bi deniyim dedim. Benim istediğim çadırlar 180 lira ona benziyo bu ev yapımlarıda inşallah beceririm:)
aa iyiymiş o zaman deneyeyim bu akşam eşimde hasta zatenEvet buhar makinası. Ben bir arkadışıma bu yaptığımı anlattıktan sonra kendisi internette araştırmış. E bebek de buhar makinasına atılması için viks tabletleri varmış. Benim böyle birşeyden haberim yoktu. O tabletlerden koyuyorlarmış buhar makinasının içine.
tamam canımBizim lede paylaş aşamalarını
Bilmiyordum ama zaten o kadar kullanmadıkEnjektorle veriyorum zaten canim ama agzini sikica kapatiyor kafasini salliyor kusturuyor kendini tukuruyor vs cok zor oluyor malesef
Otrivine biz de kullaniyoruz canim bir de kongest iki ayri dr onayladi ilaclarini insallah bizde cabuk atlatiriz. Bu arada otrivine 1 ayda en fazla 5 gun kullaniliyor biliyorsun degil mi canim
Insallah canim sagol
Bizim çadır da yer israfı oldu öyle duruyor odasındaCadir aldim bende birkac gun oynayip sonra ilgilenmediler duruyor bir kosede arada girip cikiyorlar :)
Uyku tulumu aldim e-bebekten insallah memnun kalirim
Geçmiş olsun canım. Hava makinesini bilmiyorum ama buhar makinesi çok işe yarıyorBiz bidaha gittik hastaneye tekrar hava verdiler çok şükür iyi şimdi gözü açıldı deli dana gibi koşturyo evin içnde şimdi
Bikaç kişi bu hava makinalarından almamızı tavsiye etti siz ne düşünüyosunuz bu konuda almalimıyım
Gökçe de biara yapıyordu neyseki unuttuKızlar Ece dişlerini gicirdatmaya başladı o yaptıkça icim fena oluyor sizinkilerde yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?