2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya dinleneyim diye geldim annemlere daha beter oldum. Bizim evde hiç değilse azada göre döşenmiş rahat bi de benim engellemelerim var. Burda annemde herşeyi heryeri karıştırıyo ben müdahale edince annemle babam susturuyor beni çocuktur yapar diye. Ayyy deliriciğim

Annenle baban memnunsa boşver canim keyfine bak

başka yere gidince insan diken üstünde oluyo daha çok kasıyo kendini gerçekten

Ece 9.30 da uyudu bu kadar erken yatmazdi aslında ama uyumak istedi ne güzelmiş erken uyuması rahat rahat çay iciyorum inşallah uyanmaz
maşallah de annesi :)
Gökçe de 7 de uyudu. Eşim şehir dışına gitmişti şimdi uçakta. Napıcamı şaşırdım o saatten beri. Boş kalınca bi garip oluyorum

Maşallah canim hergun nasıl çay ictigimi bilmiyorum iyi oldu sen de yalnız kalınca sıkılmissindir alismisiz hareketli olmaya tuhaf oluyor insan:)

Maşallah canim hergun nasıl çay ictigimi bilmiyorum iyi oldu sen de yalnız kalınca sıkılmissindir alismisiz hareketli olmaya tuhaf oluyor insan:)
Zaten hepimizden çok senin ihtiyacın var:)
Sıkıldım işe verdim kendimi. Evi topla çamaşır bulaşık. Muffin yaptım buzluğa attım. Misafir gelince hazır olsun diye. Bi işte kalmadı eşimi bekliyorum boş boş :)

Ah bi de benim sikilacak kadar bos vaktim olsa. Sende uyu canim ben bu hafta uykuya hasret kaldim

O maşallah canim hamaratsin bayağı ben de yoğurt mayalayacagim sütü kaynattim biraz soğumasını bekliyorum

Ah bi de benim sikilacak kadar bos vaktim olsa. Sende uyu canim ben bu hafta uykuya hasret kaldim
o zamanda uyu uyan gökçe hiç dinlenmemiş gibi oluyorum. Tahammülsüz oluyorum çocuğa karşı. Uykuylada çok aram yok zaten kitap okumak müzik dinlemek internette gezinmek daha çok dinlendiriyp beni.
inşallah tüm bebişler uykuyu bi düzene oturturda sizde dinlenirsiniz canım

O maşallah canim hamaratsin bayağı ben de yoğurt mayalayacagim sütü kaynattim biraz soğumasını bekliyorum
Haftaya iki ayrı misafirim gelcekmiş. O güne ben anca gökçeyle temizliği yapar ortalığı toplarım. Her gün bişey yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum en azından ikramlıklar hazır olur. Bende rahat ederim dedim.
Keşke her misafir bi hafta önceden haber verse:))

kizlar bebegi tanimadigi insanlarin yanina girdiginde aglayan var mi. esimin teyzesi.kalp krizi gecirip.ertesi gun felc oldu kv refekatci kaldigi icin ardaya annem bakacak hafta sonuna kadar. dun anneme tembihlememe ragmen bugun misafirlige gitmisler arda iceri girer.girmez aglamis. sonrada eve misafir gelmis onada aglamis. benim boyle bir durumdan yeni haberim oldu kv ye sordum artik anliyor tanimadigi insanlara gitmiyor dedi. sizce endiselenmeli miyim.

İyi yapmissin hazır olur canim ikramlar hazır olur önceden haberli oldumu iyi oluyor günler öncesinden hazirlaniyoruz ama son dakika haber verdiler mi çok zor oluyor

Canim Ecede birden kalabalık ortama girdiğinde öyle oluyor ki bu daha çok babaannesi halalariyla bir araya geldigimizde oluyor kalabalık oluyor ve herkes hemen kucağına alıyor alismadan Ece o zaman ağlıyor bana yapışıyor dunde gittik başta biraz yadirgadi sonra alıştı Arda da kalabalığa çok alışkın değil galiba bence o yüzden yapmıştır

Defalarca dedim git arada okula kayıtla ilgili bi sıkıntı olmasın diye. Yüksek lisans yapıyo askerliği tecil ettirmek için. İş yeri ertelemesini istemişti. Sonra çocuk derken unuttum bende. Bu gün karakola götürmüşler yoklama kaçağı diye.
Ben ne diyim bu adama bilmiyorum ki. Tecil ettiremezse ne halt edicez çok merak ediyorum.

@Akaibu Devam ediyorsa yüksek lisansı okuldan belge alır canım, okul yenilemediyse, yenileyin diyip askerlik şubeye verir,okullar bazen atlayabiliyor bu konuyu, tabi okulu uzattıysa nasıl olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…