2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yenilememiş okul. Netten sisteme girdiğimizde güz dönemi kaydı bulunmamaktadır diyo. Kayıt yenileme dönemi de bitti. Nasıl halletcek bilmiyorum. Stres oldum. Asistan arkadaşlar da var yani bana haber edin bile dese yeterdi. İnşallah çözer yoksa cidden kötü olacak

Esim agustosta askerden geldi cook iyi anliyorum endiselerini.. Yuksek lisanstan sonra baska yol kalmamisti bizim de.
İnsallah bi caresini bulursunuz. Cok zor bi durum. Allah yardimciniz olsun.

Esim agustosta askerden geldi cook iyi anliyorum endiselerini.. Yuksek lisanstan sonra baska yol kalmamisti bizim de.
İnsallah bi caresini bulursunuz. Cok zor bi durum. Allah yardimciniz olsun.
çok şükür atlatmışsınız sizde. Bedelli çıkar inşallah yüksek lisans bitimine diye dua ediyodum bende. Olmadı çocuk biraz büyüyünce daha kolay olurdu benim içinde. Ama şimdi bi de halledemezsem şubatta giderim diyo.
İnşallah bulur bi yolunu. Şimdi gitse 6 ay maaş yok. Bu evin kirası faturalar nasıl ödencek. Isıtma ücretini de mecbur ödicez. Ayda bin lira zaten kafadan lazım. Çocuğun ihtiyaçları. Hadi kp verdi diyelim ki verir de. Evde beni tek başıma Bırakmazlar hem annemler hem onun ailesi. Evi kapatıp annemlere gideyim desem 6 ay nereye sığcam bi de çocukla. 1 hafta kalırken bile daralıyorum.
Geldiğinde bakalım işine tekrar dönebilecek mi. Bin türlü şey geçiyo kafamdan

[QUOThaklisin.u, post: 43502594, member: 671571"]çok şükür atlatmışsınız sizde. Bedelli çıkar inşallah yüksek lisans bitimine diye dua ediyodum bende. Olmadı çocuk biraz büyüyünce daha kolay olurdu benim içinde. Ama şimdi bi de halledemezsem şubatta giderim diyo.
İnşallah bulur bi yolunu. Şimdi gitse 6 ay maaş yok. Bu evin kirası faturalar nasıl ödencek. Isıtma ücretini de mecbur ödicez. Ayda bin lira zaten kafadan lazım. Çocuğun ihtiyaçları. Hadi kp verdi diyelim ki verir de. Evde beni tek başıma Bırakmazlar hem annemler hem onun ailesi. Evi kapatıp annemlere gideyim desem 6 ay nereye sığcam bi de çocukla. 1 hafta kalırken bile daralıyorum.
Geldiğinde bakalım işine tekrar dönebilecek mi. Bin türlü şey geçiyo kafamdan[/QUOTE]
Cook haklisin. Dedigin gibi ben de annnemde ve kayinvalidemde kaldim.cok zor oluyo hele ki cocukla. Onlar bisey yapmasa bile hersey batiyo. Ama 6ayin sonunda sanki hic bisey olmamis esim askere gitmemis gibi geldi bana.gecerken zor olsa da bi sekilde gecince unutuyorsun:) insallah siz yasamadan atlatirsiniz.
Gecen yilki bedelliyi istemediniz mi ? Aralikta cikmisti ya. Bizim yas tutmadi 1haftayla kacirmisti.

umarım çözülür canım ya gitmesi zaten zor bide plansız olunca daha da zordur

1 haftayla kaçırmakta gerçekten kötü olmuş. Eşim 90 doğumlu bize vurda mucize olurdu zaten. :)
Bi yerlerde kalma düşüncesi fenalık getiriyo.
Haber bekliyorum bakalım şimdi. Bi gecede bir sürü uçuğum oldu

İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun canim. Basa gelen cekiliyo ne yapalim. Uzme kendini. Oyle ya da boyle bi sekilde atlatacaksiniz.

ben de bekledim canım 6 ay 2 buçuk aylıkken gitti 8 buçukta döndü maddi olarak da manevi olarak da kayınpederler destek olmadı aramız kötüydü zaten ben annemlerde kaldım ama senin dediğin gibi olmadı annemler çok yardımcı oldular benim kurallarım geçerliydi evde ek gıdaya geçiş sürecinde falan çok destekleri oldu benim yemiycek dediğimi yedirmediler bizim zamanımızda böyle değildi ama böylesi daha sağlıklı dediler hasret dışında iyi geçti yani bi de diyarbakırda yaptı benimki çarşı izni falan yoktu kaçak göçek görüşüorduk yakıt ödedik kira ödedik aidat ödedik bütün birikmişimiz gitti

kötü düşünme bi yolu bulunur annenler sana daha özenli davranacaklar emin ol asker emaneti diye bir dediğini iki etmezler:)

eminim her türlü yardımcı olurlar iki tarafta. Şu an hala şokundayım olayın bi kesinleşse ona göre düşüncem.
Sizede zor olmuştur gerçekten. İnşallah erteleyebilriiz

çok şükür gözünüz aydın canım inşallah o zamana kadar bir daha sorun çıkmaz

Gozunuz aydinn:)

Ay @Akaibu valla gerilim içinde okusun ama Mutlu son olmuş gözünüz aydın. Bu da sorumluluk konusunda eşine ders olsun nelere mal oluyordu ni anlık ihmali

Ay @Akaibu valla gerilim içinde okusun ama Mutlu son olmuş gözünüz aydın. Bu da sorumluluk konusunda eşine ders olsun nelere mal oluyordu ni anlık ihmali
Sağol canım. Dün gece geldi anlattı. Dedim gözüme görünme tek laf edersen çok kötü kalbini kırarım. Napıyosan yap kesin sonucu öğrenmeden beni sakın arama dedim. Artık nadıl ciddi dediysem aramadı öğrenene kadar:)
Evet iyi bi ders oldu ona. Bundan sonra daha dikkatli olur inşallah.
Bende uçuğumla kalakaldım:))

Eşim de senelerce yüksek lisans yaptı ama tabi bitirmeyip son dönemde bölüm değiştirdi mezun olmamak için dört bölüme kaydoldu böyle böyle dünya para gitti özel Ünv lere, allahtan bedelli çıktı da temelli kurtuldu. Darısı başınıza valla Ünv de çok ve boş para gidiyor

Eşiminde hiç gittiği yok öyle göstermelik yapıyo bakalım. özel üni değil devlette yapıyo o yüzden şimdilik giden bi para yok allahtan. Ama işte en fazla 2 sene daha ertelencek. Sonrası da allah kerim :)) inşallah bizede vurur bedelli

canim sevindim inşallah erteletebilir hakkinizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…