2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım aklında bulunsun sacı keseceğin zaman tepesinde palmıye gıbi yapıp az sacı kıvırıp kesince oluyor hemen uzuyor saçları merak etme. ilk sacını ben kesmistim hemen uzadı. yıne kesicem

Ben de oyle yapmayi denedim guya ama basarili oldugum soylenemez:)) esim ben keserim demsti ama sabredemedim

Biz de uzun süredir diştrn muzdaribiz çıkaramıyor bir türlü. O kadar çok salyası akıyor ki kaç kere kıyafet değiştiriyorum. Tüm gün sadece emdi hiç birşey yemefi. Kayınvalidem domatese e benzyen hurmadan yollamış onu soydum bir tane yedi. üzünlü cevizli kekyapmıştım bir dilim de ondan yedi calpolverip uyuttum. Çıks da kurtulsa yavrum

Bizim oğlan da 15 aylık oldu, köpek dişler geliyor bir yandan, bir yandan sürekli telefondan video aç diyor, gözleri hassas hemen kapatınca da kıyameti koparıyor, ikna etmekte seferlik ilan ediyoruz ailecek, sonumuz ne olacak bilmiyorum: (

O tlfn kısmına bende çözüm bulamadım malesef. Tvden çizgifilm açıyorum izlemiyo. Ama tlfndan kendi videolarını izleyip izleyip duruyo. Videoları siliyorum O olmadı fotolara bakıyo.
Benim suçum ama. Baktım hoşuna gidiyo yemek yerken eline verdim sürekli yemeğini yesin diye

Minnak gökçeye ben hergün keçiboynuzu özü veriyodum. Yemeklerine falan katıyodum hep. O da kabızlığa iyi geliyomuş. Ben hiç etkisi olmadı diye bahsetmiştim bi arkadaşıma. Doktoru ona sabahları aç karnına vermesini söylemiş yemeklere katınca etkisi azalıyomuş. 10 gün falan oldu heralde aç karnına veriyorum bi tatlı kaşığı kadar. 3 gündür kakası normal geliyo dün muz yediği halde zorlanmadı akşam yaparken. Başka ekstra bişey de yemedi hiç sanırım o rahatlattı.
Mira pek tatlı sevmiyo sanırım ama denemek istersen yazayım dedim

Ben yemek yedirirken vermiyorim ki hiç

bizimkide kendi videolarının delisi olmadı fotoğraf oyun hiçbişi yapmasa alıyo eline konuşuyo gibi evin içinde bıdı bıdı elinden alınca kıyamet gırla ama haklı çocuk anne de telefon baba da telefon gördüğünü işliyo

sağol canım ama bizimki kaşık değince öğürüyo bende meyvesine katarak denemiştim işe yaramamıştı demek o yüzdenmiş yine de bayadır denememiştim belki farklı gelir bu kez
bide ben erişteleri bıraktım zaten az bişi yiyodu ama ondan sonra kabızlık feci bi boyut aldı rüşeym de vermiştim belki onun alerjiside olabilir bizim alerjimiz artık daha çok kabızlık olarak dönüyo değişik bişi yerse daha feci kabız oluyo

Keçiboynuzu özünü nerden alıyorsun canım. Kızıma bir ara el yapımı bulmustum iki kilo kadar. Hepsini icirmistim, gunde bir corba kasigi. O donem hic hastalanmamisti bende keciboynuzuna baglamistim. Aynisini bulamadim bir daha ama

eczanedrn aldım canım.Hemen hemen her eczanede var. Hünnap markası bi de carob-in diye bi markanın var. Ama hünnap daha iyi diyolar. Soğuk pres bide ısıtılmıyo ya da şeker ilavesi yok pekmez gibi.
Bir sürü şeye faydası varmış zaten bencede içir canım yine. Ama bir tatlı kaşığından fazla vermemek gerekiyomuş çocuklara günde. Üzerinde öyle yazıyo. Hatta eşim hurma özü bulmuş onuda veriyorum epeydird

Anladım canım. Değişik değişik şeyler öğreniyoruz her gün bu sıpalarla

Öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :)

Öğretmen arkadaşların ben de bu kutsal görevlerini kutluyorum

ay evet ya sevgili öğretmen annişler gününüz kutlu olsun iyiki varsınız

Öğretmen analar..
Hem ana, hem öğretmen 2 kutsal meslek.. Nasip olmuş sizlere ne güzel ki..
Gününüz kutlu olsun..
Ben hemen üzerime alınıyorum ve teşekkür ediyorum kızlar

Dün esime biraz kırılmıştım çok hastayım evde kosturuyorum sürekli. O da o kadar rahat ki sanki misafir gibi. Basinin agridigindan bahsetti bütün akşam telefonda oyun oynadı tv izledi. İkimizde çalışıp geldik üstüne evin yükü filan baya ağlamaklı moddaydim dün. Gerekmedikce konusmadim hiç. Hatasını anlamış olmalı ki gece yardım etti kerem alp uyumadı pek. Sonra bugün öğretmenler günü münasebetiyle sınıfıma bir buket çiçek göndermiş çok mutlu oldum. Suratimdaki tebessüm bi süre gitmedi

ne güzel bişey yapmış ki daim olsun gülümseyişleriniz

benim ergen kızım park da herkese herşey için alma alma benim diye bağırınmış salıncağa bindiyorum diyo annem oyuncağa binene kızıyomuş indirip oyuncağa bindiriyomuş bu kez salıncağa binene bağırıyormuş bide şu ara bir koşma sevdası var anlatamam bi kaç ay öncesine kdr neden yürümüyor dediğim çocuğun sürekli koşması o kadar tuhaf geliyor ki

@Akaibu bu arada mira kız hala tutunarak kalkıyor yahu gökçe kız kendi kalkmaya alıştı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…