2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Başarılar canım oğluna ve tüm sınava gireceklere. Allah zihin açıklığı versin. Allah emeklerini zayetmesin.
Amin canim inşallah çok sağol
amin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırlar.hepsinin allah yardımcısı olsun.oğlun sitreslimi benim kızım umdugumdan daha rahat bugün.en az stresle atlatırlar inşallah şu iki günü
inşallah canim normalde stresli değildi ama dün dershane sınavına girdi geldiğinde çok stres yapmıştı babasıyla birlikte konuştuk sakinleşti bugün oldukça rahat inşallah yarinda sakin olurlar az önce fen dersinden mayoz bölünmeye bir bakayım dedi ben bakma dedim kağıda notlar almış fen perşembe zaten bizimki fen dersinden biraz panik yapıyor maalesef

Benim kizimında tarihle başı dertte. Denemelerde en çok ondan yanlış yapıyo. Bugün bende dedim yeter artık test çözme diye ama dinlemedi. Neyseki erken yattı.baya dinlenmiş olarak kalkar sabah.

Bugün oyuncu annenin çocuk kitabının siparişini verdim bakalım öykü için ama ben daha çok merak ediyorum :)
Bir de yeni yıl için oyun takvimi hazırlıyormuş onu da mutlaka alıcam

amin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırlar.hepsinin allah yardımcısı olsun.oğlun sitreslimi benim kızım umdugumdan daha rahat bugün.en az stresle atlatırlar inşallah şu iki günü

sağol canım inşallah heyecanlanmadan aksilik yaşamadan atlatırlar.
Sınava girecek yavrulara Allah zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.

Kızlar Ecenin dişi patlamış sonunda ama bugün ara ara öksürmeye başladı
Dişiniz hayırlı olsun canım. Kerem Alp de hasta, burnu akıyor hapsuruyor. peditus verip yatirdim. Sürekli dip dibeyiz evdeyken benden geçti kesin

Güle güle kullansın paşa. Çok beğendim ben de kerem alp in de kesin ilgisini çeker. Bir süre kendimi oyuncak alma konusunda kisitlamistim ama dayanamayabilirim :)))

Stanki koymuştu resmini görünce bende dedim tam yigitlik bişey diye. Bayada oyalandi akşam eşim kurulumunu yaptıktan sonra gercekten de sevdi.

Sınava girecek yavrulara Allah zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.
Amin canim sağol
Geçmiş olsun canim bizler hasta olduğumuzda onlara geçmesine engel olamiyoruz maalesef inşallah çabuk atlatır KeremAlp Ecenin burnu akmıyor ara ara oksuruyor sanırım burnu tikanik burnunu aciyorum şimdilik

Bugün oyuncu annenin çocuk kitabının siparişini verdim bakalım öykü için ama ben daha çok merak ediyorum :)
Bir de yeni yıl için oyun takvimi hazırlıyormuş onu da mutlaka alıcam
Kitabının arkasına da her gün için bi oyun yazmış. İki gündür takip etmeye çalışıyorum bakalım nasıl olcak.
O takvimi aslında hristiyanlar noel için yapıyolar.024 günlük oluyo tabi onların ki aralığın 24 üne kadar.
Bende ramazan ayı için yapayım diye düşünmüştüm büyüyünce.
Böyle hazır bişiy olursa süper olur cidden

O ahşap sandalye şeklindeki oyuncak instagramda oyuncakannesi diye bi sayfa var orda da var. Dün gördüm sanırım.

bana da nörolojik gibi gelmiyor kol bacak kaslarında da bi sorun olduğunu sanmıyorum koca koca oyuncakları bi yerden bi yere taşıyo istediği şeylere rahatça uzanır ama ne bilim hala kalkmaması ve nette yazanlar kafamı kurcaladı işte annelik eşittir telaşe müdürlüğü sanırım
ama şu keşfetme kısmına taktım şimdi belki öyledir akşam önünde biraz eğil kalk yapayım belki taklit eder :))

ay işte bende kuyuya ilk taşı atan deliyim inşallah evhamızla kalır sonra da güleriz :) bazen diyorum ki mira olmasa şimdi neye kafaya takmıştım acaba

zaten şu birden olsun isteğimden bana bile fenalık geldi bakalım bu ayı da gözlemleyerek destekleyerek geçiricem bi daha ki ay kendi doktoruna gidicez zaten gerek görürse yönlendirme yapar heralde ki inşallah gerek kalmadan kalkmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…