Amin canim inşallah çok sağolBaşarılar canım oğluna ve tüm sınava gireceklere. Allah zihin açıklığı versin. Allah emeklerini zayetmesin.
inşallah canim normalde stresli değildi ama dün dershane sınavına girdi geldiğinde çok stres yapmıştı babasıyla birlikte konuştuk sakinleşti bugün oldukça rahat inşallah yarinda sakin olurlar az önce fen dersinden mayoz bölünmeye bir bakayım dedi ben bakma dedim kağıda notlar almış fen perşembe zaten bizimki fen dersinden biraz panik yapıyor maalesefamin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırlar.hepsinin allah yardımcısı olsun.oğlun sitreslimi benim kızım umdugumdan daha rahat bugün.en az stresle atlatırlar inşallah şu iki günü
Hayırlı olsun canım. Ben bir yorumları alıyım diye beklemeye almıştım. Bende söyliyim o zaman yarın.stanki canım bizim tamir setimiz geldi.eşim kurdu yigitinde çok ilgisini çekti sürekli deliklere vidalari takip çevirmeye çalışıyo:)
sağol canım inşallah heyecanlanmadan aksilik yaşamadan atlatırlar.Kızlar okuyamadim bugün evde değildim yarın oğlum sınava gircek S Sevgidili5 kızına @Akaibu kardeşine başarılar dilerim Allah hepsine zihin açıklığı versin inşallah
Benim kizimında tarihle başı dertte. Denemelerde en çok ondan yanlış yapıyo. Bugün bende dedim yeter artık test çözme diye ama dinlemedi. Neyseki erken yattı.baya dinlenmiş olarak kalkar sabah.Amin canim inşallah çok sağol
inşallah canim normalde stresli değildi ama dün dershane sınavına girdi geldiğinde çok stres yapmıştı babasıyla birlikte konuştuk sakinleşti bugün oldukça rahat inşallah yarinda sakin olurlar az önce fen dersinden mayoz bölünmeye bir bakayım dedi ben bakma dedim kağıda notlar almış fen perşembe zaten bizimki fen dersinden biraz panik yapıyor maalesef
insallah canimsağol canım inşallah heyecanlanmadan aksilik yaşamadan atlatırlar.
Denemeleri daha zor yapıyorlar canim inşallah yarın daha iyi geçerBenim kizimında tarihle başı dertte. Denemelerde en çok ondan yanlış yapıyo. Bugün bende dedim yeter artık test çözme diye ama dinlemedi. Neyseki erken yattı.baya dinlenmiş olarak kalkar sabah.
Merhaba bende boyle bisey ariyordum ama hep plastik gordum. Bunu nerden ve ne kadara aldiniz :)
amin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırlar.hepsinin allah yardımcısı olsun.oğlun sitreslimi benim kızım umdugumdan daha rahat bugün.en az stresle atlatırlar inşallah şu iki günü
Amin canim inşallah çok sağol
inşallah canim normalde stresli değildi ama dün dershane sınavına girdi geldiğinde çok stres yapmıştı babasıyla birlikte konuştuk sakinleşti bugün oldukça rahat inşallah yarinda sakin olurlar az önce fen dersinden mayoz bölünmeye bir bakayım dedi ben bakma dedim kağıda notlar almış fen perşembe zaten bizimki fen dersinden biraz panik yapıyor maalesef
Sınava girecek yavrulara Allah zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.sağol canım inşallah heyecanlanmadan aksilik yaşamadan atlatırlar.
Dişiniz hayırlı olsun canım. Kerem Alp de hasta, burnu akıyor hapsuruyor. peditus verip yatirdim. Sürekli dip dibeyiz evdeyken benden geçti kesinKızlar Ecenin dişi patlamış sonunda ama bugün ara ara öksürmeye başladı
Güle güle kullansın paşa. Çok beğendim ben de kerem alp in de kesin ilgisini çeker. Bir süre kendimi oyuncak alma konusunda kisitlamistim ama dayanamayabilirim :)))
Internetten Gitti gidiyordan sipariş verdik canım. Sanırım 40 lira gibi bi fiyati var.Merhaba bende boyle bisey ariyordum ama hep plastik gordum. Bunu nerden ve ne kadara aldiniz :)
Amin inşallahSınava girecek yavrulara Allah zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.
Stanki koymuştu resmini görünce bende dedim tam yigitlik bişey diye. Bayada oyalandi akşam eşim kurulumunu yaptıktan sonra gercekten de sevdi.Dişiniz hayırlı olsun canım. Kerem Alp de hasta, burnu akıyor hapsuruyor. peditus verip yatirdim. Sürekli dip dibeyiz evdeyken benden geçti kesin
Güle güle kullansın paşa. Çok beğendim ben de kerem alp in de kesin ilgisini çeker. Bir süre kendimi oyuncak alma konusunda kisitlamistim ama dayanamayabilirim :)))
Amin canim sağolSınava girecek yavrulara Allah zihin açıklığı versin inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.
Geçmiş olsun canim bizler hasta olduğumuzda onlara geçmesine engel olamiyoruz maalesef inşallah çabuk atlatır KeremAlp Ecenin burnu akmıyor ara ara oksuruyor sanırım burnu tikanik burnunu aciyorum şimdilikDişiniz hayırlı olsun canım. Kerem Alp de hasta, burnu akıyor hapsuruyor. peditus verip yatirdim. Sürekli dip dibeyiz evdeyken benden geçti kesin
Kitabının arkasına da her gün için bi oyun yazmış. İki gündür takip etmeye çalışıyorum bakalım nasıl olcak.Bugün oyuncu annenin çocuk kitabının siparişini verdim bakalım öykü için ama ben daha çok merak ediyorum :)
Bir de yeni yıl için oyun takvimi hazırlıyormuş onu da mutlaka alıcam
bana da nörolojik gibi gelmiyor kol bacak kaslarında da bi sorun olduğunu sanmıyorum koca koca oyuncakları bi yerden bi yere taşıyo istediği şeylere rahatça uzanır ama ne bilim hala kalkmaması ve nette yazanlar kafamı kurcaladı işte annelik eşittir telaşe müdürlüğü sanırım@Akaibu ve @minnakkartal kızlar nörolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü ikisi de uygun şartlar olustugunda gayet güzel yürüyor ve koşuyor. Yerden tutunmadan kalkmalari tecrübe sonucu oluşuyor kesfetmeleri lazım. Allah korusun bi sorun olsa düz yolda da denge problemi yaşarlar. İçinizi ferah tutun bence hiçbir şeyleri yok prenseslerin
ay işte bende kuyuya ilk taşı atan deliyim inşallah evhamızla kalır sonra da güleriz :) bazen diyorum ki mira olmasa şimdi neye kafaya takmıştım acabaO da doğru da ne biliyim iki anne kafa kafaya verip evhamın doruklarına çıktık sanırım
engebeli yerde yürüse düşse belki aldırmıcam da zamk gibi yapışıyo kesinlikle adım atmıyo elini uzatıyo tutayım diye. Yüreklendirmeye çalışıyorum çağırıyorum. Ağlıyo bi adım bile atmıyo.
Niye böyle yapıyo ki diyo her gören. Eşim zaten baş pimpiriklimiz o evhamlandırıyo hep beni
zaten şu birden olsun isteğimden bana bile fenalık geldi bakalım bu ayı da gözlemleyerek destekleyerek geçiricem bi daha ki ay kendi doktoruna gidicez zaten gerek görürse yönlendirme yapar heralde ki inşallah gerek kalmadan kalkmaya başlarCanım bahsettiklerin hep yürümenin aşamaları önce destekli kalkıyorlar, sonra desteksiz, önce düze yerde yürüyorlar sonra her yerde, konuşmak gibi düşün önce ses çıkartıyorlar sonra kelime sonra 2 kelimeli cümle sonra 3 sonra konuşuyorlar. Bana anlattıklarından bir gariplik var gibi gelmedi ama senin için rahat olacaksa git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?