Sagol tatlim istahsizligi disinda iyi ama 1 yasindan sonra ne oldu anlamadim bisey yemez oldu genetik mi desem degil bende esimde yemeyi cok severiz. Hele esim yemek icin yasiyorS Simyada canim geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır kızın @minnakkartal Miraya da geçmiş olsun canim inşallah ilerlemeden atlatirsiniz
Canim bence bir cok evlilik bir sure sonra birliktelige dönüşüyor tabi istisnalar vardir ben bazen avukata gitmemek icin zor tutuyorum kendimi. Benim esim gezmeyi yemeyi cok sever ama çocuktan firsat bulamıyoruz.kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum..kendime şaşıyorum..eşimle tartıştık dün ama içimde ne kızgınlık ne üzgünlük tuhaf bir boşluk var..o barışmak istedi konuştu ama ben barışamadım da..bazen düşününce sanki evliliğimiz sevgi değilde birliktelik gibi gelmeye başladı.yani bakıyorum millet eşine güzel şarkılar armağa ediyo fotoğraflar çekiliyo birlikte mutlu..bizde öyle şeyler yok yani sanki sıkıcı biriymiş gibi geliyo bazen..pek gezmeyi alışverişi hayattan zevk almayı çok bilmez eşim.ona göre tatil evde uyumak uyanmak yemek yemek fln yani hayati fonksiyonlar..bende sıkılıyorum diyorum ama değişemiyo adam.hiç birşey hissedemediğim için çok üzgünüm şu an..offf aklıma kötü şeyler geliyo
evet yabancı canımok canım sağol, hatun yabancı anladığım kadarıylan:)
sağol canım inşallah öksürük geçerse bir iki güne rahatlarız ve evet çok şükür mira giderek daha çok bana benziyo :))S Simyada canim geçmiş olsun inşallah çabuk toparlanır kızın @minnakkartal Miraya da geçmiş olsun canim inşallah ilerlemeden atlatirsiniz
ıhlamur pek sevmiyor ama deniyorum rezene denedim bir de bakalım ne kadar içerse artık@minnakkartal gecmis olsun ihlamur falan versen iyi gelir belki
Ece de ek gıdalara geçtiğimiz dönemde çok iyiydi canim ağzını iştahla açarak yiyiyordu 8 aylıkken diş çıkarmaya başladı o dönemden beri zor yiyiyor videolarla yiyiyor ağzını açıp iştahla yemiyor disaridaysak hiçbirşey yemiyor eve gelince yediriyorum diş dönemini atlatirsak daha rahat olur inşallahSagol tatlim istahsizligi disinda iyi ama 1 yasindan sonra ne oldu anlamadim bisey yemez oldu genetik mi desem degil bende esimde yemeyi cok severiz. Hele esim yemek icin yasiyor
inşallah bir an önce barışırsınız dört gün yeteri kadar uzun sankiBizimde aramiz iyi degil esimle 4 gündür konusmuyoruz. Bakalim nolcak
ben hiç denk gelmedim canımEki Görüntüle 1697831
Şöyle bişey varmış. Katlanıyo bi kitap kadar yer kaplıyo. Çantada bi yere giderken falanda taşınabilir yani. Dışarı giderken kullanmak için süper olur diye düşündüm. Hoşuma gitti baya. Acaba rahat olur mu evde de günlük kullanmak için. Hiç çevresinde kullanan. Duyan gören var mı?
bende başka yerde pek uyuyamam yatağını sevengillerdenim :))Gece 4 e kadar uyuyamadim yatakta döndüm durdum sabahta çocukları okula gönderince koltukta uyuyakalmisim eşim işe giderken kaldırdı yatağıma yattım ama koltukta yyatinca boynum tutulmuş eşime dedim sen nasıl hergun koltukta uyuyorsun ben bir kere uyudum boynum tutuldu sasiriyorum ona ben yatagimdan başka yerde yatamiyorum
Normalde kaç saat uyuyo ki canım gündüz? Gökçe nin uyuduğu en fazla bir buçuk saat :/Gündüz bir saat ancak uyudu mız mız dolaniyor ortalıkta
Genelde iki saat uyuyor bazen iki buçuk olabiliyor canim uyutmaya çalıştım tekrar ama uyumadiNormalde kaç saat uyuyo ki canım gündüz? Gökçe nin uyuduğu en fazla bir buçuk saat :/
Gece iyi uyur inşallah
Masallah afiyet şifa olsun canım eceyede yedırıyomusun nohut ben nohutu zarlarını soyup vermeme rağmen çok gaz yapıyoYarin gezmeye gitcem kocaman tencereyle nohut pisirdim bir kocaman tencerede pilav yarına yemek olsun diye anca yeter benim oburlara
Sağlık ocağına gıdınce sorayım bızımkınıdebizmki cok oldu kapanali 13 14 aylikken tamamen kapanmisti
Bende yastığım olmadan uyuyamam k valdemde annemde evde yedek kaz tüyü yastık bulunduruyırum otele yada tatile bile ilk bavula yastığımı koyarıminşallah bir an önce barışırsınız dört gün yeteri kadar uzun sanki
ben hiç denk gelmedim canım
bende başka yerde pek uyuyamam yatağını sevengillerdenim :))
Sagol tatlim istahsizligi disinda iyi ama 1 yasindan sonra ne oldu anlamadim bisey yemez oldu genetik mi desem degil bende esimde yemeyi cok severiz. Hele esim yemek icin yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?