Çok geçmiş olsun canım, krem var mıydı?Kizlar cok morlm bozk bn gozumden sakiniyorm kv yemege gttik benm kiz gitti elini sick corbanin icine soktu nasl agladi anlatamam zaten ya ben yaniyorm ya o
Sağol canım.Geçmiş olsun canm
Geçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
geçmiş olsun Canım geçen bizede olmuştu hemde ben kepçeden döktüm biraz soğuk su tuttuk çok şükür bişi olmadı ama o ağlama yetiyo insanaKizlar cok morlm bozk bn gozumden sakiniyorm kv yemege gttik benm kiz gitti elini sick corbanin icine soktu nasl agladi anlatamam zaten ya ben yaniyorm ya o
Sağol canımÇok sağol canım, sizede çok geçmiş olsun şimdi okudum.
ben iice heveslendim yavaş yavaş artıyo sayımız da güzel olcak gibiGeçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
Bana uyar
Canım ödül değilde kime kim çıkarsa onun bebişine hediye alsın mesela çekiliş de bi kişiye vekalet verebiliriz o katılanların adına çekip yazar yada daa iyi fikri olan olursa onuda uygularızNasil bir cekilis olacak kizlar ödül ne olacak cekilis nasil yapilacak
Ay bizde yapalım. Çook güzel olur..Facedeki 2014 haziran anneleri gurubu yilbasi cekilisi yapiyo
Yoktu cnm suya ttuttum hemen margarin surdum allahtan su toplamadi gorunurde bisey yok ama cok agladiÇok geçmiş olsun canım, krem var mıydı?
Sagol cnm icm gtti benm elm yandi sankigeçmiş olsun Canım geçen bizede olmuştu hemde ben kepçeden döktüm biraz soğuk su tuttuk çok şükür bişi olmadı ama o ağlama yetiyo insana
Sağol canım
ben iice heveslendim yavaş yavaş artıyo sayımız da güzel olcak gibi
gitti gidiyordan aldık canımKızlar slm.. Uzun zamandır giremedim umarım herkesler iyidir.. Hasta bebeklere çook geçmiş olsn diliyorum.. Aşı yaptıran var mı içiniz de ? Ve S Sevgidili5 oyuncağınızı nerden aldınız ? Arene tam da böyle bişey arıyorum da..
geçmiş olsun canım sizede. Kuzum nasıl acımıştırKizlar cok morlm bozk bn gozumden sakiniyorm kv yemege gttik benm kiz gitti elini sick corbanin icine soktu nasl agladi anlatamam zaten ya ben yaniyorm ya o
Sagl cnmstanki çook geçmiş olsun hiç duymamıştım krupu bende. Arabaya binmek istemiyolar artık bindiren varsa helal olsun cidden.
geçmiş olsun canım sizede. Kuzum nasıl acımıştır
Sagl cnm evt cok agladistanki çook geçmiş olsun hiç duymamıştım krupu bende. Arabaya binmek istemiyolar artık bindiren varsa helal olsun cidden.
geçmiş olsun canım sizede. Kuzum nasıl acımıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?