2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Perşembeye kadar yıllık izin aldım. Arda artık arabasına binmiyor her sabahın ayazında babannesine 10 dk yürüyerek gidiyor. Akşamda öyle yürüyerek geliyor üşütüyor, geçen sene küçüktü arabadan çıkmıyordu ufak hastalıklarla atlatmıştık bu sene zor geçecek görünüyor.

Geçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
Bana uyar

Kizlar cok morlm bozk bn gozumden sakiniyorm kv yemege gttik benm kiz gitti elini sick corbanin icine soktu nasl agladi anlatamam zaten ya ben yaniyorm ya o
geçmiş olsun Canım geçen bizede olmuştu hemde ben kepçeden döktüm biraz soğuk su tuttuk çok şükür bişi olmadı ama o ağlama yetiyo insana

Çok sağol canım, sizede çok geçmiş olsun şimdi okudum.
Sağol canım
Geçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
Bana uyar
ben iice heveslendim yavaş yavaş artıyo sayımız da güzel olcak gibi

Sagol cnm icm gtti benm elm yandi sanki

stanki çook geçmiş olsun hiç duymamıştım krupu bende. Arabaya binmek istemiyolar artık bindiren varsa helal olsun cidden.
Kizlar cok morlm bozk bn gozumden sakiniyorm kv yemege gttik benm kiz gitti elini sick corbanin icine soktu nasl agladi anlatamam zaten ya ben yaniyorm ya o
geçmiş olsun canım sizede. Kuzum nasıl acımıştır

Sanırım hemen hemen herkes istiyo çekilişi. Bebişlere hediye alırsak daha güzel olur bencede. Zaten kendimize alışverişe diye çıkıp bebeklere alıp dönen anneler olarak bize alınandan daha çok mutlu eder eminim hepimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…