Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımÇok sağol canım, sizede çok geçmiş olsun şimdi okudum.
Canim poposunu falan iyice temizle yika sonra buzdolabi posetini iki tarafindan kesip bez gibi bagla cisinide siringayla poseti cikarmadan cekip kaba doldurKızlar bu idrar torbası kaymış boşa gitmiş torbamı koyuyodunuz nasıl alcam ben bu kızdan bu çişi :)
Canım çok büyük geçmiş olsun. İyi ki kırık çıkık yok
Cok gecmis olsun canım.
@pufpuffcanim çok gecmis olsun Allah beterinden korusun.
Pufpufum çok kötü oldum okurken içim bi tuhaf oldu gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın sadaka yı verirken efenin niyetine ver canim
Allah korumuş canim ya çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım şükür önemli bişi yokmuş
Allah korumuş canım, cok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın korkusu yeter
Facedeki 2014 haziran anneleri gurubu yilbasi cekilisi yapiyo
Bende varım banada uyar çekiliş
Çekiliş bana uyar :)
Geçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
Bana uyar![]()
Nasil bir cekilis olacak kizlar ödül ne olacak cekilis nasil yapilacak
Canım ödül değilde kime kim çıkarsa onun bebişine hediye alsın mesela çekiliş de bi kişiye vekalet verebiliriz o katılanların adına çekip yazar yada daa iyi fikri olan olursa onuda uygularız
Ay bizde yapalım. Çook güzel olur..
Sanırım hemen hemen herkes istiyo çekilişi. Bebişlere hediye alırsak daha güzel olur bencede. Zaten kendimize alışverişe diye çıkıp bebeklere alıp dönen anneler olarak bize alınandan daha çok mutlu eder eminim hepimizi:))
Cekilisi nasil yapicaz peki ? Bencde bebeklere olsun cnku onlarn herseyini biliyoruz annelerin bilmiyoruz
Ben de öyle valla:)) Kerem alp ateşlendi haftasonu yalnız hissettim kendimi. Oh bee..ay ben kendimi hiç bu kadar boşlukta hissetmemiştim hepinizi ayrı ayrı özledim mutlu pazartesi oldu bu yahu![]()
evet bencede bu gün karar verelim yapalım dersek çekilişide halledelim.Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz