• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim oglanda krup olmuştu. Cok korkmustum oksururken cikan sesten apar topar acile gitmistik, iki ayri buhar verip gonderdiler ilac yazmamisti dr. Genelde uykudan uyaninca cikiyormus ortaya gercektende oyle olmustu.

Kızlar bu idrar torbası kaymış boşa gitmiş torbamı koyuyodunuz nasıl alcam ben bu kızdan bu çişi :)

Kızlar bu idrar torbası kaymış boşa gitmiş torbamı koyuyodunuz nasıl alcam ben bu kızdan bu çişi :)
Canim poposunu falan iyice temizle yika sonra buzdolabi posetini iki tarafindan kesip bez gibi bagla cisinide siringayla poseti cikarmadan cekip kaba doldur

Canım çok büyük geçmiş olsun. İyi ki kırık çıkık yok

Cok gecmis olsun canım.

@pufpuffcanim çok gecmis olsun Allah beterinden korusun.

Pufpufum çok kötü oldum okurken içim bi tuhaf oldu gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın sadaka yı verirken efenin niyetine ver canim

Allah korumuş canim ya çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım şükür önemli bişi yokmuş

Allah korumuş canım, cok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın korkusu yeter

sağolun kızlar çok teşekkürler..Allah beterinden korusun..bu arada @ysfkbrfth sadaka verdim hemen canım..

Facedeki 2014 haziran anneleri gurubu yilbasi cekilisi yapiyo

O grup face'de özel olan grup..Hani direk face'de olan ve isteyen ekleyen kişiler..Yani burada tanışıp face'de açılan grup değil..

Bende varım banada uyar çekiliş

Çekiliş bana uyar :)

Geçenlerde benim de aklıma gelmişti ama çekiliş değil de buradan birbirimize hediye alsak nasıl olur diye geçirmiştim
Bana uyarEn Büyük KK

Nasil bir cekilis olacak kizlar ödül ne olacak cekilis nasil yapilacak

Canım ödül değilde kime kim çıkarsa onun bebişine hediye alsın mesela çekiliş de bi kişiye vekalet verebiliriz o katılanların adına çekip yazar yada daa iyi fikri olan olursa onuda uygularız

Ay bizde yapalım. Çook güzel olur..

Sanırım hemen hemen herkes istiyo çekilişi. Bebişlere hediye alırsak daha güzel olur bencede. Zaten kendimize alışverişe diye çıkıp bebeklere alıp dönen anneler olarak bize alınandan daha çok mutlu eder eminim hepimizi:))

Cekilisi nasil yapicaz peki ? Bencde bebeklere olsun cnku onlarn herseyini biliyoruz annelerin bilmiyoruz

Kızlaaaaar baştan karar verilseydi çoooook isterdim katılmayı,hatta bu işe öncü bile olurdum..Çok severim böyle şeyleri çünkü..Ama 1 ay önce face'de ki haziran grubumuzda yaptık çekiliş,1 hafta sonrada göndereceğiz..Tüm bütçemi oraya ayırdım ben malesef,hediyelerimi de aldım üstelik..Ama biz serbest bıraltık hediye seçimini..Anneyede alıyoruz bebeğede,çok eğlenceli..

Eğer çekiliş yaparsanız,çekilişinizi ve kimin kime çıktığını ben yapabilirim isterseniz..Adres,telefon gibi kişisel bilgilerinizi herkes bana yollar bende kim kime çıktıysa ona iletirim

Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz

Kizlar bende katilamayacagim cekilise esimi burdaki insanlarin guvenilirligine hala inandiramadimda :(

Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz
evet bencede bu gün karar verelim yapalım dersek çekilişide halledelim.
Bende daha eşime söylemedim. Mırın kırın eder saçmaladınız iyice der eminim ama hallederim ben onu. Adres olarak kargo şubesini vercem sen alcaksın dersem kabul eder

Back
X