2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah korumuş canım, cok geçmiş olsun

Umutta öyle illa görüş alanın da olacam iki dakika görmese başlıyor anni anni diye dolanmaya

Gunaydinn hanımlar inşallah hasta mimiklerimiz rahat bir gece geçirmiştir kahvaltıya misafirim var benimde kalkımda bişiler yapım ama hala ne yapacağım tam olarak bilmiyorum herseyden yapasım var 1 kişi gelecek ama ben ne yapcamı sasirdim

Bi kişi gelincede ayrı dert. Bi kaç çeşit yapsan yenmiyo kalıyo. Az yapsan için tahat etmiyo.

Bizde kayseride bulamadık canım internetten getirttim farmasaglik diye bi sote
Gunaydinn
Bahsettigin surup hangisiydi arkadasim. Ben kacirmisim sanirim. Buyuuuuuuk bi istah ve kilo problemimiz var:/

sağol canım inşallah

Geçmiş olsun mira ve öyküye inş hemencik iyileşirler
canım sağol inşallah

çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın korkusu yeter

@minnakkartal canım sizede geçmiş olsun.Allah şifa versin mirama hemen çabucak iyilessin inşallah.
sağol canım benim inşallah

Miraya da geçmiş olsun minnakkartal çabucakiyileşsinler iinşallah
teşekkür ederiz inşallah

Arkadaşlar @hiraysen in dediği şurubu bizde almıştık umutun da iştahına gözle görülür bi artış oldu tavsiye ederim
canım ya sana zahmet yazar mısın adını ben o zaman almiyim bizde işe yaramaz diyodum ama son umut artık bunu da deniyim

nasıl da cuma bir gün çok şükür
oh giymişim taytımı çekmişim çizmemi üzerimde kapişonlu misler gibi kışın giyinmesi pek rahat yaşasın kapanan fazla kilolar
bide mirakız iileşse çok iyi olcam dün gece antibiyotik içiremedim iki kez denedim öyle bir kusma olamaz bugün arayıp ilaç değişikliği isticem olmadı iğne herşey kusmasından iyidir

İlaçlardan daha mı yararlıdır daha mı zararlıdır bilmiyorum ama ilaç içmektense bende iğneyi tercih ediyorum çabuk kaldırıyo ayağa. Direk kana karıştığı için daha etkili.

Bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu çok istahsiz. Ona bu şuruptan bahsetmiştim. Almaya karar vermiş ama nigdede bulamadık biz :/
bn istanbulda zor buldm canm. Eczane eczane gezdm deposunda olandan rica ettm getirtti.

ayni durum bzdede var babasiyla bile durmuyo illa bende olucm yaninda. Dun kucagimda kaslarimi aldirdn

Hasta olan bebislere cok agecmis olsn

Bi yandan karın ağrısı bi yandan kasıklarımın yanması. Zaten kanamam da çok fazla oluyo. Utanmasam gökçenin bezlerinden kullancam.
Eskiden olsa gider vurdururdum iğneyi rahatlardım. Yada ağrı kesici. Şimdi ikisi de yok.
Hele sıcak basmaları fenalık getirmeye başladı. Aslıkıyla gezince üşüyorum üstüne tshirt giyince yanıyorum ne giyceğimi şaşırdım. Menapoza girince ne halt etceksem

Bu kız delirtcek beni koltuğun sehbanin ustune çıkıyor mama sandalyesinde ayağa kalkıyor atla diyor zor tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…