Allah korumuş canım, cok geçmiş olsunDün Efe bizi çok korkuttu..
Gece 12'yi geçiyordu acile gittik..
Bizim evin arka tarafı hem havuz,hem park.. Akşamüstü 5 gibi parktaydık,kaydırağın merdiveninde ayağı kaydı 1-2 basamak aşağı doğru sağ tarafının üstüne doğru düştü.. O an bile çok ağladı ama sakinleşip herşey normal görününce üstünde durmadım..
Akşam 9 gibi huysuzluk başladı.. Süt içti uyuttum.. 11 gibi çığlık içinde bi uyandı,ama nasıl ağlıyor.. Sonra farkettim ki sağ elini/kolunu hiç kıpırdatmıyor oynatmıyor.. Bileğine dokundum,sıkmadım bile.. Dokunduğum an bastı yaygarayı ağla ağla susmadı hiç.. Hemen anladım parkta olduğunu,bileği acıdığını..
1 saate yakın bekledik.. Oyaladık,inceledik,emin olmak için ara ara bi sağ bi sol bileğini elledik.. Sağ tatafta hep tepki verdi.. Canı acıdığı belli yani.. Kalktık gittik hastaneye.. Röntgen çekildi.. Kırık çıkık yok dendi,Dolven verin ağrısı için dedi ve ortopedide görsün dedi..
Bu sabahta ortopediye gittik,bidaha farklı açıdan röntgen istedi.. Kemikte çok hafif bi eğrilik olmuş,zedelenmiş dedi.. Korkulcak bişey yok,ilaç falanda gerekli değil 2 hafta içinde kendiliğinden geçicek dedi.. Çok zorlamayın siz sadece dedi..
Oooh şükür.. Nasıl korkmştum.. Zaten bugün düne göre daha iyi,hateket ettiriyor en azından.. Böyle böyle büyüyecekler elbet ama canları yanmasın yeter kuzuların.. Zaten daha konuşup,derdini anlatamıyor en çok ona üzüldük zaten..
Neyse ki ucuz atlattık..
Asında arada veririm ben ama yine bi sadaka vereyim..
Bizde kayseride bulamadık canım internetten getirttim farmasaglik diye bi soteBir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu çok istahsiz. Ona bu şuruptan bahsetmiştim. Almaya karar vermiş ama nigdede bulamadık biz :/
Umutta öyle illa görüş alanın da olacam iki dakika görmese başlıyor anni anni diye dolanmayaKızlar sizinkilerde böyle mi aksamlari herkes evde oluyor mesela ben wc ye gidiyorum Ece hemen arkamdan geliyor çıkana kadar kapıya vurup anne diyor bu akşam banyoya girecektim arkamdan geldi salona götürüp bıraktım babası oyuncak ata bindirdi banyoya tam girdim yine geldi anne diye kapıya vurmaya başladı babası alıyor o tekrar geliyor en sonunda ağlamaya başlıyor hayır evde bir sürü kişi var oyalanmiyor illa ben olucam
Bi kişi gelincede ayrı dert. Bi kaç çeşit yapsan yenmiyo kalıyo. Az yapsan için tahat etmiyo.Gunaydinn hanımlar inşallah hasta mimiklerimiz rahat bir gece geçirmiştir kahvaltıya misafirim var benimde kalkımda bişiler yapım ama hala ne yapacağım tam olarak bilmiyorum herseyden yapasım var 1 kişi gelecek ama ben ne yapcamı sasirdim
Aynen pisi yapicam patates kızartması yumurta haşlama ama başka napsam bilemedimBi kişi gelincede ayrı dert. Bi kaç çeşit yapsan yenmiyo kalıyo. Az yapsan için tahat etmiyo.
Gunaydinn hanımlar inşallah hasta mimiklerimiz rahat bir gece geçirmiştir kahvaltıya misafirim var benimde kalkımda bişiler yapım ama hala ne yapacağım tam olarak bilmiyorum herseyden yapasım var 1 kişi gelecek ama ben ne yapcamı sasirdim
GunaydinnBizde kayseride bulamadık canım internetten getirttim farmasaglik diye bi sote
sağol canım inşallahmirayada çok geçmiş olsun canım. Çabuk atlatır inşallah fıstık
gayet güzel gelmiş canım. Diğeri daha iyi olur inşallah. Bende aradım söyledim internette varmış baksın diye de bu gün tatil yapayım anne diye izin alıp kuzeniyle oynamaya gitmiş. Akşam baksın bakalım
canım sağol inşallahGeçmiş olsun mira ve öyküye inş hemencik iyileşirler
çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın korkusu yeterDün Efe bizi çok korkuttu..
Gece 12'yi geçiyordu acile gittik..
Bizim evin arka tarafı hem havuz,hem park.. Akşamüstü 5 gibi parktaydık,kaydırağın merdiveninde ayağı kaydı 1-2 basamak aşağı doğru sağ tarafının üstüne doğru düştü.. O an bile çok ağladı ama sakinleşip herşey normal görününce üstünde durmadım..
Akşam 9 gibi huysuzluk başladı.. Süt içti uyuttum.. 11 gibi çığlık içinde bi uyandı,ama nasıl ağlıyor.. Sonra farkettim ki sağ elini/kolunu hiç kıpırdatmıyor oynatmıyor.. Bileğine dokundum,sıkmadım bile.. Dokunduğum an bastı yaygarayı ağla ağla susmadı hiç.. Hemen anladım parkta olduğunu,bileği acıdığını..
1 saate yakın bekledik.. Oyaladık,inceledik,emin olmak için ara ara bi sağ bi sol bileğini elledik.. Sağ tatafta hep tepki verdi.. Canı acıdığı belli yani.. Kalktık gittik hastaneye.. Röntgen çekildi.. Kırık çıkık yok dendi,Dolven verin ağrısı için dedi ve ortopedide görsün dedi..
Bu sabahta ortopediye gittik,bidaha farklı açıdan röntgen istedi.. Kemikte çok hafif bi eğrilik olmuş,zedelenmiş dedi.. Korkulcak bişey yok,ilaç falanda gerekli değil 2 hafta içinde kendiliğinden geçicek dedi.. Çok zorlamayın siz sadece dedi..
Oooh şükür.. Nasıl korkmştum.. Zaten bugün düne göre daha iyi,hateket ettiriyor en azından.. Böyle böyle büyüyecekler elbet ama canları yanmasın yeter kuzuların.. Zaten daha konuşup,derdini anlatamıyor en çok ona üzüldük zaten..
Neyse ki ucuz atlattık..
Asında arada veririm ben ama yine bi sadaka vereyim..
sağol canım benim inşallah@minnakkartal canım sizede geçmiş olsun.Allah şifa versin mirama hemen çabucak iyilessin inşallah.
teşekkür ederiz inşallahMiraya da geçmiş olsun minnakkartal çabucakiyileşsinler iinşallah
canım ya sana zahmet yazar mısın adını ben o zaman almiyim bizde işe yaramaz diyodum ama son umut artık bunu da deniyimArkadaşlar @hiraysen in dediği şurubu bizde almıştık umutun da iştahına gözle görülür bi artış oldu tavsiye ederim
Aslında yeter gibi canım. Zeytin peynir domates salatalık derken zaten kahvaltı masası dolar bi de yeşillik varsa oh misAynen pisi yapicam patates kızartması yumurta haşlama ama başka napsam bilemedim
İlaçlardan daha mı yararlıdır daha mı zararlıdır bilmiyorum ama ilaç içmektense bende iğneyi tercih ediyorum çabuk kaldırıyo ayağa. Direk kana karıştığı için daha etkili.nasıl da cuma bir gün çok şükür
oh giymişim taytımı çekmişim çizmemi üzerimde kapişonlu misler gibi kışın giyinmesi pek rahat yaşasın kapanan fazla kilolar
bide mirakız iileşse çok iyi olcam dün gece antibiyotik içiremedim iki kez denedim öyle bir kusma olamaz bugün arayıp ilaç değişikliği isticem olmadı iğne herşey kusmasından iyidir
Recebimde iyilessin hemenYarin misafirim gelecek bugun temizlik zamani.
Hasta olan bebislere cok gecmis olsun mira oyku ece hemen iyi olsun
bn istanbulda zor buldm canm. Eczane eczane gezdm deposunda olandan rica ettm getirtti.Bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu çok istahsiz. Ona bu şuruptan bahsetmiştim. Almaya karar vermiş ama nigdede bulamadık biz :/
ayni durum bzdede var babasiyla bile durmuyo illa bende olucm yaninda. Dun kucagimda kaslarimi aldirdnKızlar sizinkilerde böyle mi aksamlari herkes evde oluyor mesela ben wc ye gidiyorum Ece hemen arkamdan geliyor çıkana kadar kapıya vurup anne diyor bu akşam banyoya girecektim arkamdan geldi salona götürüp bıraktım babası oyuncak ata bindirdi banyoya tam girdim yine geldi anne diye kapıya vurmaya başladı babası alıyor o tekrar geliyor en sonunda ağlamaya başlıyor hayır evde bir sürü kişi var oyalanmiyor illa ben olucam
Insallah annesi bebisler güçlü olurlar cabuk atlatir insallahRecebimde iyilessin hemen
sağol canimYarin misafirim gelecek bugun temizlik zamani.
Hasta olan bebislere cok gecmis olsun mira oyku ece hemen iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?