- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mıO grup face'de özel olan grup..Hani direk face'de olan ve isteyen ekleyen kişiler..Yani burada tanışıp face'de açılan grup değil..
Kızlaaaaar baştan karar verilseydi çoooook isterdim katılmayı,hatta bu işe öncü bile olurdum..Çok severim böyle şeyleri çünkü..Ama 1 ay önce face'de ki haziran grubumuzda yaptık çekiliş,1 hafta sonrada göndereceğiz..Tüm bütçemi oraya ayırdım ben malesef,hediyelerimi de aldım üstelik..Ama biz serbest bıraltık hediye seçimini..Anneyede alıyoruz bebeğede,çok eğlenceli..
Eğer çekiliş yaparsanız,çekilişinizi ve kimin kime çıktığını ben yapabilirim isterseniz..Adres,telefon gibi kişisel bilgilerinizi herkes bana yollar bende kim kime çıktıysa ona iletirim
Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşiBen de öyle valla:)) Kerem alp ateşlendi haftasonu yalnız hissettim kendimi. Oh bee..
pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı
aaa bak bilinmeme kısmı daha güzel aslında ben sadece alacağımı bilcem bana kim alcak bilmicem bu fikride sevdim ben seve seve kabul ederim herkese uyarsa desteğini rica ederiz o halde bakalım bugün katılanlar netleşsinYorulmam ki,severim böyle şryleri ben..Hem kendim teklif ettim zaten.. Bide çekilişi katılmayan biri yapsa daha güzel zaten.. Katılan biri yapınca o kişi kime alıyor,kim ona alıyor hepsini bilip heyecanını tam yaşayamaz bence.. E tabi yinede ille katılan biri yapsın derseniz siz bilirsiniz
Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz
evet bencede bu gün karar verelim yapalım dersek çekilişide halledelim.
Bende daha eşime söylemedim. Mırın kırın eder saçmaladınız iyice der eminim ama hallederim ben onu. Adres olarak kargo şubesini vercem sen alcaksın dersem kabul eder
bilmiyorum kiHeee siz kim kime alıcaksa hemen söyleyip birbiri ile iletişime geçecek şekilde mi yapacaksınızsürpriz olmayacak mı
İyi de kargo şubesinden alıncaksa ne gün kargoya verdiğimizi falan söylememiz gerekir şubeden kargonuzvar diye arıyolar mı hiç yapmadım bilmiyorum dabilmiyorum kiama senin dediğin gibi daha mantıklı sanki
ben o kısmı hiç düşünmemiştim açıkcasıHeee siz kim kime alıcaksa hemen söyleyip birbiri ile iletişime geçecek şekilde mi yapacaksınızsürpriz olmayacak mı
arayıp haber veriyolar canım. Msj da atıyolar hattaİyi de kargo şubesinden alıncaksa ne gün kargoya verdiğimizi falan söylememiz gerekir şubeden kargonuzvar diye arıyolar mı hiç yapmadım bilmiyorum da
Hee haber veriyolarsa tamamben o kısmı hiç düşünmemiştim açıkcası
arayıp haber veriyolar canım. Msj da atıyolar hatta
Bugün biraz daha iyiydi canım, iki azı dişi elime batiyor ucu çıkmış. Sanırım iki tane olması zorladı. Düzenli olarak calpol verdim haftasonu, o halde bile 37,5-38 den aşağı düşmedi. Bugün sondur inşallah.pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı
canım teşekkürler başka biride çekse olur yeter ki yapalım :))
ben derim ki bugün akşam ve yarın da katılım için bekleyelim görmeyen olmuştur belki yarın akşam da son katılımcılara göre çekilişi yapalım çıkanlar birbirleriyle iletişime geçer adres veya kargo şubesi belirtmek için
@hiraysenisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @Akaibu kızlar siz kesin misiniz ?
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşi
ben katılırım canım son kararımpufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı
canım teşekkürler başka biride çekse olur yeter ki yapalım :))
ben derim ki bugün akşam ve yarın da katılım için bekleyelim görmeyen olmuştur belki yarın akşam da son katılımcılara göre çekilişi yapalım çıkanlar birbirleriyle iletişime geçer adres veya kargo şubesi belirtmek için
@hiraysenisimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @Akaibu kızlar siz kesin misiniz ?
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşi
Eşim beklediğimden sert bi tepki verdi mesaja. Dur akşam bi konuşuruz dedim. Yüksek ihtimal ikna ederim ana
Ay bu erkeklerde şaşkınlar nolcak :) ne senaryolar yzıyolar nelerEşim beklediğimden sert bi tepki verdi mesaja. Dur akşam bi konuşuruz dedim. Yüksek ihtimal ikna ederim ana
Adres yok numara yok mail yok tehlikeli işler bunlar! DediAy bu erkeklerde şaşkınlar nolcak :) ne senaryolar yzıyolar neler
Bana çıkarsan gelip evinizi bascam adresini alayımAdres yok numara yok mail yok tehlikeli işler bunlar! Dedihadi adresi anladım da maili verince nolcak onu anlamadım. Alelade biriyim yani benim mailimle ne yapılabilir en fazla face şifremi ele geçirirler
Gaza getirmiyim diye evde konuşalım dedim suyuna gideyim bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?