2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı

Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz

canım teşekkürler başka biride çekse olur yeter ki yapalım :))
ben derim ki bugün akşam ve yarın da katılım için bekleyelim görmeyen olmuştur belki yarın akşam da son katılımcılara göre çekilişi yapalım çıkanlar birbirleriyle iletişime geçer adres veya kargo şubesi belirtmek için

@hiraysen isimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @Akaibu kızlar siz kesin misiniz ?

Ben de öyle valla:)) Kerem alp ateşlendi haftasonu yalnız hissettim kendimi. Oh bee..
geçmiş olsun canım şimdi nasıl düşmüştür inşallah ateşi

pufpufcum canım çok incesin ama katılmayacaksan seni yormasak mı

Yorulmam ki,severim böyle şryleri ben..Hem kendim teklif ettim zaten.. Bide çekilişi katılmayan biri yapsa daha güzel zaten.. Katılan biri yapınca o kişi kime alıyor,kim ona alıyor hepsini bilip heyecanını tam yaşayamaz bence.. E tabi yinede ille katılan biri yapsın derseniz siz bilirsiniz

aaa bak bilinmeme kısmı daha güzel aslında ben sadece alacağımı bilcem bana kim alcak bilmicem bu fikride sevdim ben seve seve kabul ederim herkese uyarsa desteğini rica ederiz o halde bakalım bugün katılanlar netleşsin

Kızlar çekiliş yapcaksak bugün karar verelim hadi bence kurayı miracığım çeksin sosyal medya fenomeni olarak ona yakışır :) @minnakkartal kim kime çıktıysa iletişime geçeriz

Heee siz kim kime alıcaksa hemen söyleyip birbiri ile iletişime geçecek şekilde mi yapacaksınız sürpriz olmayacak mı

Heee siz kim kime alıcaksa hemen söyleyip birbiri ile iletişime geçecek şekilde mi yapacaksınız sürpriz olmayacak mı
ben o kısmı hiç düşünmemiştim açıkcası

İyi de kargo şubesinden alıncaksa ne gün kargoya verdiğimizi falan söylememiz gerekir şubeden kargonuzvar diye arıyolar mı hiç yapmadım bilmiyorum da
arayıp haber veriyolar canım. Msj da atıyolar hatta

Ya nolur ne olmaz sonradan sorun çıkartmasın diye eşime mesajla durumu bildirdim ne dicek acep.
Çalışıyo falan olsam haberi bile olmazda şimdi el mahkum rıza alıyoruz paşadan.

Bugün biraz daha iyiydi canım, iki azı dişi elime batiyor ucu çıkmış. Sanırım iki tane olması zorladı. Düzenli olarak calpol verdim haftasonu, o halde bile 37,5-38 den aşağı düşmedi. Bugün sondur inşallah.

bizim de dördüncü azı patladı çok şükür bir de sağ alt dişin yanı çıktı bi kaç gecedir hiç uyumuyoduk ondanmış sanırım

Bizim sıpada arap atı gibi sonradan açıldı. Yaşına girerken ilk dişini çıkardı. Şimdi 10 tane dişi var. 4 azı üst önde 4 altta 2 tane.
köpek dişleri de kabarmış. Uykudan çığlıkla uyanıyo. Hiç bi halt yemiyo. Denemediğim yemek kalmadı.
Yapıp yapıp çöpe döküyorum resmen. Sadece meyve suyu içiyo. Bu gün 3 mandalina bi büyük nar iki portakal sıktım hepsini içti. Bi çay bardağı kadarda kefir içti. Başkada bi şey yemedi. Karışık sebze çorbası terbiyeli tavuksuyu çorbası yaptım ikisinden de bi kaç kaşık aldı bıraktı. Erişte pişirdim onuda yemedi. Sabah omletinide yemedi.
Şimdide kendimize mercimek yapıyorum. Ondanda yedirmeyi denicem inşallah yer.

ben katılırım canım son kararım

Ay bu erkeklerde şaşkınlar nolcak :) ne senaryolar yzıyolar neler
Adres yok numara yok mail yok tehlikeli işler bunlar! Dedi hadi adresi anladım da maili verince nolcak onu anlamadım. Alelade biriyim yani benim mailimle ne yapılabilir en fazla face şifremi ele geçirirler
Gaza getirmiyim diye evde konuşalım dedim suyuna gideyim bari :))

Bana çıkarsan gelip evinizi bascam adresini alayım sapıkın olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…