- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Birazda instagrama bakayim dedim ilk ruzgar cikti karsima. Bayiliyorum ben ruzgar'a ya cok yakışıklı masallah
Bende öyle sandım:))isimdeyimgucumdeyim fotomu beğendi ig de ona çıktım demekki şimdi her harekette anlam çıkarcz :)
bence teslim tarihi 23-24 aralık olcak şekilde kargolıyalımPekiiiin. Hediyeler i ne zaman kargolucaz
Ay cok heyecanlııı ç
Belkim tamda üstüne basmışsındır@yaz yagmuru demekki sana feyena çıkmamış onun ig den bişi anlamazsın ve bende değilim çünkü oğlanlar mirayı biliyo diye hatırlıyorum o Zaman Mira @Akaibu ya çıktı
Ha gayret çözcen sen bu işi@yaz yagmuru demekki sana feyena çıkmamış onun ig den bişi anlamazsın ve bende değilim çünkü oğlanlar mirayı biliyo diye hatırlıyorum o Zaman Mira @Akaibu ya çıktı
Yorumsuz@yaz yagmuru demekki sana feyena çıkmamış onun ig den bişi anlamazsın ve bende değilim çünkü oğlanlar mirayı biliyo diye hatırlıyorum o Zaman Mira @Akaibu ya çıktı
Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar
çabuk farketmişsin allahtan :)Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar
gökçe bi dalsın yemeğimi alıp pcnin paşına geçiçem direk. Heycan yaptım ya :)Ben gormedim:))
Ipucu veremem ben hemen anlarsinizama kime ciktigimi cok merak ediyorum hediye bakmaya basladim bile .annesinin hediyesine karar verdm bebisinkine karar veremiyorum ama kargolamak icin cok zaman varmis yahu:)
Belki benim oğlum Mirayi unutmuştur anne hangisiydi diye sormuştur ama belki Mira değildir@yaz yagmuru demekki sana feyena çıkmamış onun ig den bişi anlamazsın ve bende değilim çünkü oğlanlar mirayı biliyo diye hatırlıyorum o Zaman Mira @Akaibu ya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?