2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Birazda instagrama bakayim dedim ilk ruzgar cikti karsima. Bayiliyorum ben ruzgar'a ya cok yakışıklı masallah

Ahhh cnmm @cann10 bende tüm bebeklere bayılıyorum gercekten hepsi birbirinden güzel tatlı allammm yani servisteyim gözlerim şaşı oldu taaa en basından okudum arada bişi kaçırmıyım diyee ))

Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar

Ben gormedim:))

Ipucu veremem ben hemen anlarsinizama kime ciktigimi cok merak ediyorumhediye bakmaya basladim bile .annesinin hediyesine karar verdm bebisinkine karar veremiyorumama kargolamak icin cok zaman varmis yahu:)

Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar
çabuk farketmişsin allahtan :)
Ben gormedim:))

Ipucu veremem ben hemen anlarsinizama kime ciktigimi cok merak ediyorumhediye bakmaya basladim bile .annesinin hediyesine karar verdm bebisinkine karar veremiyorumama kargolamak icin cok zaman varmis yahu:)
gökçe bi dalsın yemeğimi alıp pcnin paşına geçiçem direk. Heycan yaptım ya :)

Dusunuyorum surekli napsam nealsam diye.ayin 19unda yda 21 inde vermeyi dusunuorm kargoya ona gore hazirlancm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…