2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye

Benim yakınımda hiç kargo şirketi yok eşime vercem iş yerinin yakınında bi yer var oraya veririm demişti hangisiymiş sorayım bi

ben mng düşünüyorum iş yerine düzenli gelen o var

Benimde kargo konusunda hiçbir fikrim yok bizimde eve uzak kargo şirketleri bende eşime vercem o gönderir artık

İmkanınız varsa en uygunu ptt kargo..

pufpuff birbirine cikan oldumu:)) cok merak ettmde

Yoook canım olmadı.. Zaten yaptığım şekilde birbirine çıkan olması imkansız.. İsimleri saat şeklinde yuvarlak yaptım,resmini paylaşmıştım ya o şekilde.. Ve sırayla açtım hepaini sırayı bozmadan.. Ardıarkasına çıktı herkes birbirine

Çekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta
Geçmiş olsun canim
Guzel fikir canim ona da varim ben

Gecmis olsun canm emrenin asisi da 18 kasimdaydi ama hasta oldugu icin 30 kasimda yaptirdim.hafif ates oldu sadece cok sukur
Sağol canim inşallah bizde sorunsuz atlatiriz
İmkanınız varsa en uygunu ptt kargo..
aaa bak iyi ki soyledin canim benim kardesimin eşi ptt kargoda çalışıyor aklıma gelmedi hiç ona veririm gönderir

Bana gelen tüm tanıtım ve iletişim bilgilerini de paylaştım ilgili kişilerle.. Sanırım bitek @feyena yollamadı,ondan bekliyorum..

Bu arada kızlar.. Siz kime alıcaksanız ondan "kurbanım" size kim alacak ise ondan da "zanlım" diye bahsedebilirsiniz.. Komik oluyor bu şekilde..

Canim benim kurbanimin bilgileri gelmedi bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…