- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Kimmis kimmisAyyy başka bişey istesem olcakmış tam düşündüğüm kişi çıktı
Dünürcüm napıyo damat :) laf değiştirmeceKimmis kimmis
Oo paşaya da geçmiş olsun annesiÇekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta
Kizlar bisey sorcam hangi kargoyla gondermeyi dusunuyosunuz. Yurtici kargoyu tercih etmeyelim bence. Hicbizaman zamaninda getrmiyo cogu kargom geri gitti onlarn yuzunden aramiyolar bile kargon var diye
Benim yakınımda hiç kargo şirketi yok eşime vercem iş yerinin yakınında bi yer var oraya veririm demişti hangisiymiş sorayım bi
ben mng düşünüyorum iş yerine düzenli gelen o var
Benimde kargo konusunda hiçbir fikrim yok bizimde eve uzak kargo şirketleri bende eşime vercem o gönderir artık
Ptt bana en yakiniİmkanınız varsa en uygunu ptt kargo..
pufpuff birbirine cikan oldumu:)) cok merak ettmde
Geçmiş olsun canimÇekiliş heyecanını da kaçırmışım ama bana çıkan isme ne yapsam ne yapsam
Çabuk iyileşmeliyim
Bebişim de hasta
Sağol canim inşallah bizde sorunsuz atlatirizGuzel fikir canim ona da varim ben
Gecmis olsun canm emrenin asisi da 18 kasimdaydi ama hasta oldugu icin 30 kasimda yaptirdim.hafif ates oldu sadece cok sukur
aaa bak iyi ki soyledin canim benim kardesimin eşi ptt kargoda çalışıyor aklıma gelmedi hiç ona veririm gönderirİmkanınız varsa en uygunu ptt kargo..
Bence en zoru mira o kokoşluğa:)bence en kolay hediye alınası kurban mirakız hayatını gözler önünde yaşıyo ve kimse bu zorlanmayacak şanslı kişi açıklasın hatta diskalifiye olsun
bence en zor @feyena çok açıklayıcı bilgiler iletmesi lazım yakışıklının totosunu gördük sadeceBence en zoru mira o kokoşluğa:)
Aynı şeyleri düşündüm feyena kime çıktıysa yandıbence en zor @feyena çok açıklayıcı bilgiler iletmesi lazım yakışıklının totosunu gördük sadecebu zorlu görev benim mi acaba
Zor görevleri seversin sen :)bence en zor @feyena çok açıklayıcı bilgiler iletmesi lazım yakışıklının totosunu gördük sadecebu zorlu görev benim mi acaba
Gerçi bana kalırsa hediye seçmek başlı başına zor bi görev zatenZor görevleri seversin sen :)
Canim benim kurbanimin bilgileri gelmedi bana:))Bana gelen tüm tanıtım ve iletişim bilgilerini de paylaştım ilgili kişilerle.. Sanırım bitek @feyena yollamadı,ondan bekliyorum..
Bu arada kızlar.. Siz kime alıcaksanız ondan "kurbanım" size kim alacak ise ondan da "zanlım" diye bahsedebilirsiniz.. Komik oluyor bu şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?