• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Birazda instagrama bakayim dedim ilk ruzgar cikti karsima. Bayiliyorum ben ruzgar'a ya cok yakışıklı masallah

Ahhh cnmm @cann10 bende tüm bebeklere bayılıyorum gercekten hepsi birbirinden güzel tatlı allammm yani servisteyim gözlerim şaşı oldu taaa en basından okudum arada bişi kaçırmıyım diyee ;)))

Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar :110:

Ben gormedim:))

Ipucu veremem ben hemen anlarsiniz:cool:ama kime ciktigimi cok merak ediyorum:oops:hediye bakmaya basladim bile .annesinin hediyesine karar verdm bebisinkine karar veremiyorum:KK53:ama kargolamak icin cok zaman varmis yahu:)

Allahım şaka gibi pufpufa özel msj yazacağım diye kişisel bilgilerimi buraya yazdım.. Gören olmadı dimi kızlar :110:
çabuk farketmişsin allahtan :)
Ben gormedim:))

Ipucu veremem ben hemen anlarsiniz:cool:ama kime ciktigimi cok merak ediyorum:oops:hediye bakmaya basladim bile .annesinin hediyesine karar verdm bebisinkine karar veremiyorum:KK53:ama kargolamak icin cok zaman varmis yahu:)
gökçe bi dalsın yemeğimi alıp pcnin paşına geçiçem direk. Heycan yaptım ya :)

@yaz yagmuru demekki sana feyena çıkmamış onun ig den bişi anlamazsın ve bende değilim çünkü oğlanlar mirayı biliyo diye hatırlıyorum o Zaman Mira @Akaibu ya çıktı :cool:
Belki benim oğlum Mirayi unutmuştur anne hangisiydi diye sormuştur ama belki Mira değildir :cool:

Dusunuyorum surekli napsam nealsam diye.ayin 19unda yda 21 inde vermeyi dusunuorm kargoya ona gore hazirlancm

Back
X