- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Yooo bende olabilirim. Çünkü şimdi yazdım bilgilerimi Wuwww
Aha sana @feyena çıktı o zaman
tahminleriniz olabilir de olmayabilir de belki de başka biridir ama oglum merak etti anne sen kime alacaksın diye instagramdan resimlerine baktıkYooo bende olabilirim. Çünkü şimdi yazdım bilgilerimi Wuwww
Bana gelen tüm tanıtım ve iletişim bilgilerini de paylaştım ilgili kişilerle.. Sanırım bitek @feyena yollamadı,ondan bekliyorum..
Bu arada kızlar.. Siz kime alıcaksanız ondan "kurbanım" size kim alacak ise ondan da "zanlım" diye bahsedebilirsiniz.. Komik oluyor bu şekilde..
Demekki instagramda sende ekli biri:)) gerci hepimizn instagrami var :))tahminleriniz olabilir de olmayabilir de belki de başka biridir ama oglum merak etti anne sen kime alacaksın diye instagramdan resimlerine baktık
Ayy evet bende yıllardır böyle bir çekilişe katilmamistimBöylede pek bi heyecanlı oldu hayatımıza renk geldi :)
direk instagrama baktım kişilerin en son beğendiklerinde senin beğendiğin biri var mı diye. Olaydı direk o dicektim ama beğenmemişsintahminleriniz olabilir de olmayabilir de belki de başka biridir ama oglum merak etti anne sen kime alacaksın diye instagramdan resimlerine baktık
Demekki instagramda sende ekli biri:)) gerci hepimizn instagrami var :))
evet kızlar bende ekli biri az önce baktığımda o kişininde hiçbir resmini begenmedim anlamasin diye:))direk instagrama baktım kişilerin en son beğendiklerinde senin beğendiğin biri var mı diye. Olaydı direk o dicektim ama beğenmemişsin
Ama sen söyledikten sonra Gokcenin bir resmini gordum yanı şimdi gordum gözümden kaçmış daha önce onu beğendimdirek instagrama baktım kişilerin en son beğendiklerinde senin beğendiğin biri var mı diye. Olaydı direk o dicektim ama beğenmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?