Gag :) kibar ol kızım diyorum gag gag diyo hala :)Öykü de kalk dicek galg yapıyo :)
Ay biz ne zaman böyle sorunsuz toka takcaz acaba takmamla çıkarıp atması bir oluyo
amanınnn çok tatlııı:) maşallah sana
ama çok yakışmış annesi tabi bakar aynaya maşallah
teşekkür ederiz teyzeleri:)süslü bu kız ya :) fıstık seni.
Ece de çıkarıyor hemen bandana falan almıştım hep özenerek ama taktigimla çıkarıp atmasi bir oluyordu ne hikmetse bu tacı çok sevdi:))Öykü de kalk dicek galg yapıyo :)
Ay biz ne zaman böyle sorunsuz toka takcaz acaba takmamla çıkarıp atması bir oluyo
sorma ya bende okudum piskolojim bozuldu iş yerinde duramıyorum eve kızıma gitmek istiyorumBdv de bir konu var öz amcam diye geve gece okudum düşünmeyim diye kendimi zorluyorum ama kafama takılıyo.
Ya insan amcasına dayısına da mı güvenemicek. Çocuğumu kardrşimden korumak zorunda olmak ne kadar kötü bişey.
Allahım nolur hrpimizin kız erkek tüm çocuklarını korusun böyle yaratıklardan. Bizde mahremiyeti iyi öğretelim ki susup tekrardan maruz kalanlardan olmasınlar.
Bu kadar dokunaklı yazmak zorunda mıydınbeş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..
sağol canım hislerimi en rahat burada dillendirebiliyorum sanırımBu kadar dokunaklı yazmak zorunda mıydıngözyaşlarımı tutamadım mekanı cennet olsun
Sağol canim:)@yaz yagmuru geçmiş olsun Ecede çok tatlı olmuş maşallah
canım bunların suratları nasıl? Sevimli mi yani.A101 günüydü bugün..
Hayvanlardan aldım, Efe'ye öğretmek için.. Aay çok güzelmiş bunlar..
Eki Görüntüle 1706999
canım bunların suratları nasıl? Sevimli mi yani.
Bimede gelmişti bi ara eşim almış gelmiş. Zürafanın suratı bile korkutucu. Hepsi dehşet verici resmenEki Görüntüle 1707018
Mekanı cennet olsun canım, okudum Allah kabul etsin.beş yıl olmuş bugün kayınvalidem vefat edeli..eşimin hastaneden beni arayıp annemi kaybettik deyişi kulaklarımda..bir hafta herşeye koşusu metaneti benim bir kez bile ağlamadı diye şaşırmalarım ve haftanın sonunda gece hıçkırıklarına uyanışım öksüz kaldım diye bana sarılması..
ameliyat sonrası taburcu olur olmaz çocuk yapıcaz demişti eşim ölümlü dünya annem görsün istiyorum çocuğumuzu..kısmet olmadı..biz de bi şekilde erteledik..
ilk söylediği isim babaannesinin ki oldu miranın sorunca hemen fotoğrafını gösteriyo öpücükler atıyo yaşasaydı mirayı eşimden daha çok severdi eminim.
Allah rahmet eylesin ben hep sevdim kendisini inşallah saygımda da kusur etmemişimdir razı olmuştur benden..
vakti olup da bir fatiha okuyan olursa minnettar olurum..
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah.Allah rahmet eylesin cnm bnde babami kaybedeli uc yil oldu hira resmlerden tanidi babami sni anliyormo resme dede dedginde bn mahfoluyorum gozyaslarimi sakliyorm ondan gormesn agladgimi diye. Bn babama cok duskundum oda bana kiz cocugu olmanin farki sanirm gerckten de babam herseyimdi ama gitti bidha gorememek sesini duyamamak cok aci.. Nur icnde yatsinlar insallah canm dualarimizdalar
8.30 en geç 9 da uyuttuğum çocuk uyutma beni diye nasıl ağlıyor anlatamam, en erken 11 de uyuyoruz babası uyutsun diyorum ona da içini çeke çeke ağlıyor; (
Dis+hastalık mi desem huy değiştirme mi desem neden böyle hiç anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?