2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bdv de bir konu var öz amcam diye geve gece okudum düşünmeyim diye kendimi zorluyorum ama kafama takılıyo.
Ya insan amcasına dayısına da mı güvenemicek. Çocuğumu kardrşimden korumak zorunda olmak ne kadar kötü bişey.
Allahım nolur hrpimizin kız erkek tüm çocuklarını korusun böyle yaratıklardan. Bizde mahremiyeti iyi öğretelim ki susup tekrardan maruz kalanlardan olmasınlar.

sorma ya bende okudum piskolojim bozuldu iş yerinde duramıyorum eve kızıma gitmek istiyorum

Kızlar günlerdir hastayım iyileşir gibi olmuştum aslında ama bugün çok kötüyüm gogsum ve bogazim yanıyor sürekli oksuruyorum basım agriyor evde Aferin vardı onu içtim Dr bebeklere verdiğimiz suruplarin haplarini icebilirsin demişti yarın asiya gidersem aile hekimine bir muayene olayım Ece daha iyi iyileşti gibi

Bu kadar dokunaklı yazmak zorunda mıydın gözyaşlarımı tutamadım mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
A101 günüydü bugün..
Hayvanlardan aldım, Efe'ye öğretmek için.. Aay çok güzelmiş bunlar..

Eki Görüntüle 1706999
canım bunların suratları nasıl? Sevimli mi yani.
Bimede gelmişti bi ara eşim almış gelmiş. Zürafanın suratı bile korkutucu. Hepsi dehşet verici resmen

canım bunların suratları nasıl? Sevimli mi yani.
Bimede gelmişti bi ara eşim almış gelmiş. Zürafanın suratı bile korkutucu. Hepsi dehşet verici resmenEki Görüntüle 1707018

Dehşet verici falan yazmışsın yaaa Allah iyiliğini versin çok güldüm yaa

Bikaç tanesini ekliyorum..Bugünkiler böyle...sevimli bence..

Mekanı cennet olsun canım, okudum Allah kabul etsin.

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah.

Kizimin resmen bir gunde huyu degisti daha dün kizimla yakalamacilik oynuyorduk ben kacip saklaniyordum nereye saklandigimi gostererek bulutodu hemen bi seviniyordu cigliklar gulucukler bugün saklaniyorum dibindeyim ama hala goruyoda bir agliyor icini ceke ceke nereye gitsem pesimden gelirdi simdi gel kizim deyip elinden tutup ayni yere gitmezsek pesimden nasil agliyo 1 gunde ne oldu bu cocuga anlam veremedim.

8.30 en geç 9 da uyuttuğum çocuk uyutma beni diye nasıl ağlıyor anlatamam, en erken 11 de uyuyoruz babası uyutsun diyorum ona da içini çeke çeke ağlıyor; (
Dis+hastalık mi desem huy değiştirme mi desem neden böyle hiç anlam veremiyorum

Benim dana 10:30-11'den önce hiç uyumaz zaten..Keşke 8:30-9'da uyusa da bende kendime vakit ayırabilsem..ama Efe uyuyor,zaten gün bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…