Uyumayan bebekler sabah kacta kalkiyor oglen uykusunu ne zaman ve kac saat uyuyor?
Aren hiç dokunamıyor bu tarz oyuncaklara. Çok korkuyor.
aha benden bi tane dahaEki Görüntüle 1707456 boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
neyse sonra civile gittik baktık vicconun ürünleri var fotoğraftaki botta 59 liraya düşmüş aldık
evde giydirdim biraz ilk etapta zorlandı ama spor ayakkabıda da olmuştu öyle bgn biraz daha giydircek annem yarına iice alışmış olur diye düşünüyorum
bir günlük tatil için iki bot bir spor ayakkabı 3 pantolon 5 kazak bir sürü badi 2 yelek 2 atkı bere seti 2 mont koydum ve tabiki uyku tulumunu tüm ilaçlarını derecesini de aldım
yemeklerini taşıma çantasıyla yanımda getircem oralarda yemek savaşı veremem yine de hazır kavanoz sebzede aldım 2 tane yine 2-3 tane kavanoz meyve koyarım arının muhallebesini koycam bir tane küçük bebek bi kaç küçük oyuncak bebek arabası iki tane kalın örtü
eşim delirdiğimi iddia ediyor
Günaydın canım. Güle güle giysin Mira, çok şıkmış botu:)) Bu arada herşeyi eksiksiz düşünmüşsün kim olsa öyle yapar demeyelim ama bütün annelerin ortak özelliği bu galiba:)) Ben de iki gün annemlere gitsem bi ton şey goturuyorum çoğuna dokunmuyorz bile :)Eki Görüntüle 1707456 boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
neyse sonra civile gittik baktık vicconun ürünleri var fotoğraftaki botta 59 liraya düşmüş aldık
evde giydirdim biraz ilk etapta zorlandı ama spor ayakkabıda da olmuştu öyle bgn biraz daha giydircek annem yarına iice alışmış olur diye düşünüyorum
bir günlük tatil için iki bot bir spor ayakkabı 3 pantolon 5 kazak bir sürü badi 2 yelek 2 atkı bere seti 2 mont koydum ve tabiki uyku tulumunu tüm ilaçlarını derecesini de aldım
yemeklerini taşıma çantasıyla yanımda getircem oralarda yemek savaşı veremem yine de hazır kavanoz sebzede aldım 2 tane yine 2-3 tane kavanoz meyve koyarım arının muhallebesini koycam bir tane küçük bebek bi kaç küçük oyuncak bebek arabası iki tane kalın örtü
Haklisin canim illa burcunun ozelligini tasiyacak bu sipalar :)Bencede başbaşa çıkın çook güzel olur.. Ama uzak bi yere ben cesaret edemezdim sanırım. Bu arada 22 aralık da benim doğumgünüm ama biz mecburen arenle çıkacagız..
Aren de öyle. Özellikle sert bişey bulduğu zaman direk ağzına götürüyor.
Mekanı cennet olsun cnm. Ne güzel anlatmışsın. Bi an kendi kv düşündüm arkasından böyle şeyler dermiyim acaba diye...
Aren hiç dokunamıyor bu tarz oyuncaklara. Çok korkuyor.
Bizde öyleyiz 10 10.30 arası uyku saatimiz..
Geçmiş olsn cnm. Yrn ihmal etme git bence doktora vitamin falan verir belki..
M mutube genel bi rahatsızlığı yoksa diştir kesin. Yada haziran bebekleri ya bizimkiler ikizler ya çook dengesiz olabiliyorlar. Ondan da olabilir
Çünkü o bir anne değil anlayamaz :) iyi tatiller şimdiden pazartesi çok mutlu gelEki Görüntüle 1707456 boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
bende genelde kullanmıyorum ama olsun fazlasından zarar gelmez eksik olsa oralarda nerde bulucaz diymiaha benden bi tane daha
Bende nereye gitsem koca bi çanta hazırlıyorum %10 undan fazlasını kullandığımda görülmemiştir
İlaçlara ateş ölçere falan hiç ihtiyacınız olmasın. Güzel bi tatil olur umarım sizin için :)
dokunmayınca ayrı bi olay zaten bi sürü ben demedim mi diliyorum ama benGünaydın canım. Güle güle giysin Mira, çok şıkmış botu:)) Bu arada herşeyi eksiksiz düşünmüşsün kim olsa öyle yapar demeyelim ama bütün annelerin ortak özelliği bu galiba:)) Ben de iki gün annemlere gitsem bi ton şey goturuyorum çoğuna dokunmuyorz bile :)
sağol canım inşallah hepimiz için çok güzel bi haftasonu olsunÇünkü o bir anne değil anlayamaz :) iyi tatiller şimdiden pazartesi çok mutlu gel
Üç cocugumuda aynen böyle buyuttum. Anneme giderken bile tatile gidiyomusum gibi gittim hep.Eki Görüntüle 1707456 boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
neyse tecrübeyle de sabitse sorun bende değil eşimdeymiş :)))Üç cocugumuda aynen böyle buyuttum. Anneme giderken bile tatile gidiyomusum gibi gittim hep.çoğu goturdugum şey işe yaramaz sadece yük olur ama yinede tutamiyorum kendimi onu da koyum buda lazım olursa ya diye. Yiğit tede aynı devam.
kurbanım (ay o kadar tatlı ki kurban derken için tuhaf oluyo) için netten bişiler araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum nası yapsam diye alışverişim bi sonraki haftasonu olacak orası kesin
yalnız bir ana çocuğuna neden bu kadar zor bi isim koyar yahu mirakızla bişi yapalım dedik çok zorlandık olmadı neyseki daha zaman var inşallah yapabiliriz
ya da ay iyiki bu ismi koymuş tam istediğim gibi oldu mu desem
nih nih nihböle ipuçları bekliyorum sizden de
İyi tatiller canım bende öyleyim beşbin ton eşya götürüyor um ama napim engel olamiyorumneyse tecrübeyle de sabitse sorun bende değil eşimdeymiş :)))
ovv ip ucukurbanım (ay o kadar tatlı ki kurban derken için tuhaf oluyo) için netten bişiler araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum nası yapsam diye alışverişim bi sonraki haftasonu olacak orası kesin
yalnız bir ana çocuğuna neden bu kadar zor bi isim koyar yahu mirakızla bişi yapalım dedik çok zorlandık olmadı neyseki daha zaman var inşallah yapabiliriz
ya da ay iyiki bu ismi koymuş tam istediğim gibi oldu mu desem
nih nih nihböle ipuçları bekliyorum sizden de
özelden atsana bildiysen doğru derimAyyy sanirim ben buldum senin kime hediye alacagini
sağol canım hepimiz aynıymışız yahu :)İyi tatiller canım bende öyleyim beşbin ton eşya götürüyor um ama napim engel olamiyorum
ovv ip ucu
Gökçe Aren Bilgehan Öykü Rüzgar Ece Hira Emre
Miraya söyletmeye çalıştıysan Ece Emre dışında hepsi zor. Hadi belki Hira yı da söyler :/
İpin ucu burdan hiç görünmüyo
Ben kurbanımla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım
Hatta liste yaptım. Bu hafta sonu misafirlerim var. Diğer hafta çıkıcam bende alışverişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?