2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uyumayan bebekler sabah kacta kalkiyor oglen uykusunu ne zaman ve kac saat uyuyor?

- Benim ki sabah 8 gibi uyanır.. (Bazen 10'u bulduğu da oluyor.Ama nadiren)
- 11-12 gibi öğle uykusuna yatar.. Genelde 3-3.5 saat uyur.. (Bazen 2 ya da 4 saate inip çıktığı da oluyor)
- O gün çok yorulmuşsa ikindi gibi 1-1.5 saat bidaha uyur,yorulmamışsa ya da uyumak istemiyorsa akşam 10:30-11'den önce uykuya geçmez..

yaşasın mutlu cuma herbikeslere günaydın

bugün 4 de çıkmak için izin isticem doğru karşıya arkadaşımızda kalcaz yarın sabah 6 da yolculuk ilk durak sapanca ardından abant bir gece de orda kalacağız pazar öğle vakitleri dönüş ve kardeşimin evine çeyiz yerleştirmece
şimdiden yoruldum

demem o ki olurda burlarda olmazsam merak etmeyin gündem yoğun

boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
neyse sonra civile gittik baktık vicconun ürünleri var fotoğraftaki botta 59 liraya düşmüş aldık
evde giydirdim biraz ilk etapta zorlandı ama spor ayakkabıda da olmuştu öyle bgn biraz daha giydircek annem yarına iice alışmış olur diye düşünüyorum
bir günlük tatil için iki bot bir spor ayakkabı 3 pantolon 5 kazak bir sürü badi 2 yelek 2 atkı bere seti 2 mont koydum ve tabiki uyku tulumunu tüm ilaçlarını derecesini de aldım
yemeklerini taşıma çantasıyla yanımda getircem oralarda yemek savaşı veremem yine de hazır kavanoz sebzede aldım 2 tane yine 2-3 tane kavanoz meyve koyarım arının muhallebesini koycam bir tane küçük bebek bi kaç küçük oyuncak bebek arabası iki tane kalın örtü
eşim delirdiğimi iddia ediyor

aha benden bi tane daha
Bende nereye gitsem koca bi çanta hazırlıyorum %10 undan fazlasını kullandığımda görülmemiştir
İlaçlara ateş ölçere falan hiç ihtiyacınız olmasın. Güzel bi tatil olur umarım sizin için :)

Günaydın canım. Güle güle giysin Mira, çok şıkmış botu:)) Bu arada herşeyi eksiksiz düşünmüşsün kim olsa öyle yapar demeyelim ama bütün annelerin ortak özelliği bu galiba:)) Ben de iki gün annemlere gitsem bi ton şey goturuyorum çoğuna dokunmuyorz bile :)

Haklisin canim illa burcunun ozelligini tasiyacak bu sipalar :)

Çünkü o bir anne değil anlayamaz :) iyi tatiller şimdiden pazartesi çok mutlu gel

bende genelde kullanmıyorum ama olsun fazlasından zarar gelmez eksik olsa oralarda nerde bulucaz diymi sağol canım inşallah

dokunmayınca ayrı bi olay zaten bi sürü ben demedim mi diliyorum ama ben yapıyorum teşekkürler canım eşim seçti ben düz istemiştim sanırım mira bi gün kokoş olursa eşim yüzünden olcak

Çünkü o bir anne değil anlayamaz :) iyi tatiller şimdiden pazartesi çok mutlu gel
sağol canım inşallah hepimiz için çok güzel bi haftasonu olsun

Üç cocugumuda aynen böyle buyuttum. Anneme giderken bile tatile gidiyomusum gibi gittim hep.çoğu goturdugum şey işe yaramaz sadece yük olur ama yinede tutamiyorum kendimi onu da koyum buda lazım olursa ya diye. Yiğit tede aynı devam.

kurbanım (ay o kadar tatlı ki kurban derken için tuhaf oluyo) için netten bişiler araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum nası yapsam diye alışverişim bi sonraki haftasonu olacak orası kesin
yalnız bir ana çocuğuna neden bu kadar zor bi isim koyar yahu mirakızla bişi yapalım dedik çok zorlandık olmadı neyseki daha zaman var inşallah yapabiliriz
ya da ay iyiki bu ismi koymuş tam istediğim gibi oldu mu desem

nih nih nih böle ipuçları bekliyorum sizden de

neyse tecrübeyle de sabitse sorun bende değil eşimdeymiş :)))

Ayyy sanirim ben buldum senin kime hediye alacagini

ovv ip ucu
Gökçe Aren Bilgehan Öykü Rüzgar Ece Hira Emre

Miraya söyletmeye çalıştıysan Ece Emre dışında hepsi zor. Hadi belki Hira yı da söyler :/

İpin ucu burdan hiç görünmüyo

Ben kurbanımla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım
Hatta liste yaptım. Bu hafta sonu misafirlerim var. Diğer hafta çıkıcam bende alışverişe.

Ay ben saf saf oturuyorum netsem bilemedim bi onu yapayım diyorum bi başka bişey sonuç oturdum kaldım :) haftaya bende alışverişe gitcem o zamana kadar şekillenir bişiler

Ayyy sanirim ben buldum senin kime hediye alacagini
özelden atsana bildiysen doğru derim
İyi tatiller canım bende öyleyim beşbin ton eşya götürüyor um ama napim engel olamiyorum
sağol canım hepimiz aynıymışız yahu :)

ovv ip ucu
Gökçe Aren Bilgehan Öykü Rüzgar Ece Hira Emre

Miraya söyletmeye çalıştıysan Ece Emre dışında hepsi zor. Hadi belki Hira yı da söyler :/

İpin ucu burdan hiç görünmüyo

yok bide ipin tamamını verseydim ucu bu en ucu

Ben kurbanımla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım
Hatta liste yaptım. Bu hafta sonu misafirlerim var. Diğer hafta çıkıcam bende alışverişe.

bak sende ip bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…