2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi sıkıntısı mı var acaba canım. Gökçe de sıkıntısı olduğunda böyle oluyo. Kucağımda otururken bile içini çeker durur.

Mekanı cennet olsun canım, okudum Allah kabul etsin.

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah.
amin Can'ım çok teşekkürler

Ya diş ya da atak dönemi olabilir Canım inşallah eski düzenine döner bizimki hep geç uyuyo çok zor
Benim dana 10:30-11'den önce hiç uyumaz zaten..Keşke 8:30-9'da uyusa da bende kendime vakit ayırabilsem..ama Efe uyuyor,zaten gün bitiyor..
Mira 12 den önce uyursa zil takıp oynayasım geliyo o derece

Canim gökçede bugün beyza gibiydi belki bi kademe altı. 17. Diş geliyo gibi. Bu gece uyutmada ağrı kesici içirdim

köpek dişlerini hepsi zor çıkardı o yüzden olabilir cidden Canım. Huyu değişmiş olmasında dişten olsun tek geçicek nasılsa
inşallah kizlar dediginiz gibi distendir ama ilac icirmek hic aklima gelmemisti yarinda voyle olursa yatirmadan vereyim bende cok sagolun

Ayy bizimde tee kaç haftalardır bozulan uyku düzenimiz inş bugün düzene gircek 10 da uyuttum sonunda 12.30dan önce uyumuyodu

İlaç biz de ise yaramadı uyumasın tamam da ağlaması yok mu, kendi düşüyor ağlıyor, oyuncağa ağlıyor, uyumaya ağlıyor ona ağlıyor buna ağlıyor ki öyle ağlayan bir bebekte değildir kendisi

Dişten onlar işte sen ağrı kesici ver yinede geçen hafta biz öyleydik ağlamakta değil vıyaklıyodu resmen ne kucağa geliyodu ne bişey istiyodu atıyodu kendini ordan oraya zor skinleştiriyodum

Bizimki de ne gündüz uykusuna ne gece uykusuna yatmak istiyor çok zor uyutuyorum iki yaş sendromu sanırım inat ediyor uyumamak için

Bu akşam çok kötü oldum kızlar yemeği yedik bir titreme başladı bende çok usudum kombinin derecesini arttirdim basımda çok ağrıyordu ağrı kesici içip uzandim biraz eşim çay yaptı isindim biraz yarın muayene olcam inşallah kalabalık olmaz sağlık ocagida

Geçmiş olsun canım..
Yorgunluk mu hasta falan mısın?

Uyumayan bebekler sabah kacta kalkiyor oglen uykusunu ne zaman ve kac saat uyuyor?

Uyumayan bebekler sabah kacta kalkiyor oglen uykusunu ne zaman ve kac saat uyuyor?
Bizimki sabah 9.30 bazen 10 da kalkıyor 1.30 gibi öğle uykusuna yatıyordu ama son günlerde uyumak istemiyor bazen 2-2.30 u buluyor birkaç gundur böyle ve az uyumaya başladı 1-1.5 saat sonra kalkıyor neden böyle oldu anlamıyorum akşamda 10.30-11 e kadar uyumuyor bugünkü rekoru ise 11.30 oldu uyumak istemiyor

Bencede başbaşa çıkın çook güzel olur.. Ama uzak bi yere ben cesaret edemezdim sanırım. Bu arada 22 aralık da benim doğumgünüm ama biz mecburen arenle çıkacagız..

Arkadaşlar bu herseyi ilkönce ağıza götürme huyu hala bizde drvam ediyo. Ne zaman gececekti butun nesneler ne varsa önce agıza:))
Aren de öyle. Özellikle sert bişey bulduğu zaman direk ağzına götürüyor.
Mekanı cennet olsun cnm. Ne güzel anlatmışsın. Bi an kendi kv düşündüm arkasından böyle şeyler dermiyim acaba diye...
Aren hiç dokunamıyor bu tarz oyuncaklara. Çok korkuyor.
Benim dana 10:30-11'den önce hiç uyumaz zaten..Keşke 8:30-9'da uyusa da bende kendime vakit ayırabilsem..ama Efe uyuyor,zaten gün bitiyor..
Bizde öyleyiz 10 10.30 arası uyku saatimiz..
Geçmiş olsn cnm. Yrn ihmal etme git bence doktora vitamin falan verir belki..
M mutube genel bi rahatsızlığı yoksa diştir kesin. Yada haziran bebekleri ya bizimkiler ikizler ya çook dengesiz olabiliyorlar. Ondan da olabilir

Aynen canım uyumasin ama herseye ağlıyor ve uykusundan uyanıp içli içli ağlıyo belliki ağrısı var. Oyüzden içirdim din gece ilacı işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…