2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz bi kere kullandık o zaman doktor 5 gün kullan dedi ama 8 aylıktı o zaman. Farkeder mi bilmiyorum. Kardeşime yazdım sorsun diye ama ders çalışıyo heralde cvp verince yazarım buraya

Antibiyotikler sonuna kadar kullanilmali diye biliyorum canim ben kizimda da oglumda da bu sekilde kullandim ayni drun bilgisiyle

Kızmı erkek mi onu desek barii
Bence cinsiyet söylemeyelim ya. İhtimaller azalır heyecan alaır :)

Ama mesela minnakın zanlısı olmadığına kesin gözüyle baktığım iki kişi var. Aynı zamanda bu iki kişiye ben ve @feyena nın çıkmış olma olasılığını da çok yüksek buluyorum. Hiç renk vermeyenler var.
Mesela sen azıcık ucundan bişiyler de ya hu

maşallah gayat güzel herşeyi merak etme benim kızımda bi yan etkisi olmadı çok şükür canım

pufpuff cekilise katilmayanlarada kim kime cikti soylesenmiki cok meraklandimda

öyle bişi olabilemez hem pufpuff bu zevki kimseyle paylaşmak istemez bence

Şimdi bi kişiye söylemem demek,sonra isteyen herkese söylüyor olmam demek..ollllmmmaaazzzzz

Senin ki supermis zaten
Ikindi uykusuna yatmayinca gece daha erken uyumuyor mu

Yook canım ya uyumuyor..geçenlerde akşam 9:30'da uyudu şaşırdım..sonra 12'de bi uyandıııııııı gece 3'te uyudu zoraki..

Bu arada karar verdiniz mi ne zaman göndereceğinize?

Evet sekerim iliskimiz cok monotonlasmisti ara vermek iyi geldi sanirimarada heyecan katmak lazimepeydir bakamiyorum saka bir yana.sabah 5.40 ta kalkiyorum kolay misimdi de telefonu elime aldikca bakiyorum buraya da ozlemisim sizi valla

Ayy çok heyecanlı bende düşünüyorum ama bulamadım bişi bitane fikrim var o çok güzel hatıra bişey başka oyuncakmı olsa kıyafetmi yoksa hepsinimi alsam karar veremedim bi de bu bebenin anası var ona ne alsam onu hiç bilemedim haftaya anca alışverişe gidebilcem bakalım netcem

canım biz beş gün kullandık aslında üçüncü gün iyi gibiydi ama doktor iki gün daha devam edin dedi antibiyotiğine göre değişebilir ama on güne kadar kullanılanı var diye biliyorum ben

Biz bi kere kullandık o zaman doktor 5 gün kullan dedi ama 8 aylıktı o zaman. Farkeder mi bilmiyorum. Kardeşime yazdım sorsun diye ama ders çalışıyo heralde cvp verince yazarım buraya

Antibiyotikler sonuna kadar kullanilmali diye biliyorum canim ben kizimda da oglumda da bu sekilde kullandim ayni drun bilgisiyle
Kizlar hepinize teşekkür ederim. Bugün 3
Gün oldu biraz iyi gibi şükür yine de 5 gün vereyim ben de. Hepsini bitirmek çok uzun sürer diye düşünüyorum günde 1 kere 1 ölçek veriyorum. Acaba bitirilmesi gerekenlerin şişesi daha mı küçük ki? @Akaibu canım kardeşinden haber gelir iletirsen bana sevinirim. Cok tesekkur ederim tekrar.

Ben kurbanımla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım
Hatta liste yaptım. Bu hafta sonu misafirlerim var. Diğer hafta çıkıcam bende alışverişe.
Ben hala karar veremedim. Malum nigde de pek bi mağaza yok. Netten baktım beğendim de aslında çok cici şeyler ama hadi resimdeki gibi değilse şüphesi var maalesef :/

tabi canım 8 gibi bırakıyo dersi cevap versin yazıcam hemen

Evet sekerim iliskimiz cok monotonlasmisti ara vermek iyi geldi sanirimarada heyecan katmak lazimepeydir bakamiyorum saka bir yana.sabah 5.40 ta kalkiyorum kolay misimdi de telefonu elime aldikca bakiyorum buraya da ozlemisim sizi valla
özletiyosun canım kendini sende :)

Ben hala karar veremedim. Malum nigde de pek bi mağaza yok. Netten baktım beğendim de aslında çok cici şeyler ama hadi resimdeki gibi değilse şüphesi var maalesef :/
Burda mağaza çok aslında ama gökçeyle gezmek işkence o yüzden ben kıyafet seçeneğini hiç bişey bulamazsam diye z planı olarak düşündüm.
Uzun yıllar kullanılabilecek hatıra kalacak bişiyler hazırlamayı düşünüyorum. Tabi herşey planladığım gibi gider z planına ihtiyaç duymazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…