Biz bi kere kullandık o zaman doktor 5 gün kullan dedi ama 8 aylıktı o zaman. Farkeder mi bilmiyorum. Kardeşime yazdım sorsun diye ama ders çalışıyo heralde cvp verince yazarım burayaKızlar bebislerine antibiyotik kullanmış olanlar kaç gün kullandınız hatırlıyor musunuz? Kerem alp çok ağlıyordu doktor dediyse bile hatırlamıyorum:/ Bu antibiyotiklerin bi kuralı varmı yani kaç gün icilecegine dair?
ovv en zor isim sizde o zaman
tahminlerimiz olursa yazsak mı ki ya
Antibiyotikler sonuna kadar kullanilmali diye biliyorum canim ben kizimda da oglumda da bu sekilde kullandim ayni drun bilgisiyleKızlar bebislerine antibiyotik kullanmış olanlar kaç gün kullandınız hatırlıyor musunuz? Kerem alp çok ağlıyordu doktor dediyse bile hatırlamıyorum:/ Bu antibiyotiklerin bi kuralı varmı yani kaç gün icilecegine dair?
Bence cinsiyet söylemeyelim ya. İhtimaller azalır heyecan alaır :)Kızmı erkek mi onu desek barii
maşallah gayat güzel herşeyi merak etme benim kızımda bi yan etkisi olmadı çok şükür canımKızlar 18 ay asimizi olduk bizim hemşire yoktu diğer hemşire yaptı bu hemşirenin eli çok hafif çok güzel yaklaşıyor yaparken Ece de çok az ağladı bıngıldak kapanmış boyumuz 83 cm olmuş 12.ayda 74cm mis ama daha önce eksik olcmustu hemşire şimdi duvarda asılı olan ölçüyle ölçtü cetvelle değil bu doğrudur 84 cm di ayakkabidan 1 cm düştü kilosu 12.1 geldi onu da 100 gramini giysiden dustu 12 kg dedi ama evde 11.5 geliyor şimdi gelişimi çok iyi dedi aşı ateş yapmaz büyük ihtimal dedi karma aşı hepatit a ve ağızdan çocuk felci damlatti ben muayene olamadim Dr ev ziyaretindeymis 3 ten sonra gelecekmis
Senin ki supermis zaten
Ikindi uykusuna yatmayinca gece daha erken uyumuyor mu
bende bu hafta çıkamayacağım için üzgünüm çok hevesliyim bir an önce alasım var tabi kafamdaki gibi olur mu bilmiyorum ay bir an önce gönderim zamanıda gelsin istiyorum acaba tahminlerinden tutan olacak mı kendi adıma altıncı hissime güvenirim de burda yanıltma çok
ozman sna ckmadik :)Benim kurbanimin ismi de pek kolay sayılmaz:))
Bu arada @kmltm gözümüzden kaçmadı sanma sakın. Epeydir uğramıyodun buralara. Ortalık hareketlenip atraksiyona girişince döndün aramıza. Demek heyecan arıyodun
Demek bize karşı heyecanını yitirdin
Sağol canim inşallah bizde de olmazmaşallah gayat güzel herşeyi merak etme benim kızımda bi yan etkisi olmadı çok şükür canım
Belki kolay bir isimdir belli mi olur:)))ozman sna ckmadik :)
Benimki de öyle:)Benim kurbanımmmçok tatlııı çoookkkk. İşim çok zorrr.)))
canım biz beş gün kullandık aslında üçüncü gün iyi gibiydi ama doktor iki gün daha devam edin dedi antibiyotiğine göre değişebilir ama on güne kadar kullanılanı var diye biliyorum ben
Sağol teyzesi uyku düzeni de olsa daha iyi olacak
Ben de bi an önce alışverişe çıkmak istiyorum bizim bulunduğumuz yerden ben pek birşey begenemiyorum alışveriş yaptığım yerlerde arabayla gidilecek yerler o yüzden eşim olduğunda gidicem bu pazar gunduz annanemin mevlutu var esimde calisacakmis yine okul işi var hafta sonu yapacaklarmis o yüzden ben de ondan sonraki hafta çıkarım alışverişe bir yandan da dusunuyorum ne alırım ne yaparım diye
Canim Dr bize bitene kadar diyor ateş dusse bile tamamen iyileşmesi antibiyotik bitene kadar oluyormuş
sağol canim ben de yok biliyordum hepatit a yı yapıyorum deyince şaşırdım soracaktimda sen nereden biliyorsun olmadığını diye sorar diye soramadim:))
5gun canm
Biz bi kere kullandık o zaman doktor 5 gün kullan dedi ama 8 aylıktı o zaman. Farkeder mi bilmiyorum. Kardeşime yazdım sorsun diye ama ders çalışıyo heralde cvp verince yazarım buraya
Kizlar hepinize teşekkür ederim. Bugün 3Antibiyotikler sonuna kadar kullanilmali diye biliyorum canim ben kizimda da oglumda da bu sekilde kullandim ayni drun bilgisiyle
Ben hala karar veremedim. Malum nigde de pek bi mağaza yok. Netten baktım beğendim de aslında çok cici şeyler ama hadi resimdeki gibi değilse şüphesi var maalesef :/Ben kurbanımla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım
Hatta liste yaptım. Bu hafta sonu misafirlerim var. Diğer hafta çıkıcam bende alışverişe.
tabi canım 8 gibi bırakıyo dersi cevap versin yazıcam hemenKizlar hepinize teşekkür ederim. Bugün 3
Gün oldu biraz iyi gibi şükür yine de 5 gün vereyim ben de. Hepsini bitirmek çok uzun sürer diye düşünüyorum günde 1 kere 1 ölçek veriyorum. Acaba bitirilmesi gerekenlerin şişesi daha mı küçük ki? @Akaibu canım kardeşinden haber gelir iletirsen bana sevinirim. Cok tesekkur ederim tekrar.
özletiyosun canım kendini sende :)Evet sekerim iliskimiz cok monotonlasmisti ara vermek iyi geldi sanirimarada heyecan katmak lazim epeydir bakamiyorum saka bir yana.sabah 5.40 ta kalkiyorum kolay mi simdi de telefonu elime aldikca bakiyorum buraya da ozlemisim sizi valla
Burda mağaza çok aslında ama gökçeyle gezmek işkence o yüzden ben kıyafet seçeneğini hiç bişey bulamazsam diye z planı olarak düşündüm.Ben hala karar veremedim. Malum nigde de pek bi mağaza yok. Netten baktım beğendim de aslında çok cici şeyler ama hadi resimdeki gibi değilse şüphesi var maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?