- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
ABC yayınlarının Dokun Hisset Öğren kartlarına baktım ne kadar pahalı ya. Bim'den aldığımız fhisherın kartlarıyla baya vakit geçiriyoruz diye bunlara da bakıyım dedim, uçuk fiyat baya.
hiiç aklıma gelmedi. Gerçi şuan öğrenmiştir artık :) ayrıca özel msjda da dedigim gibi sınırlandırma getirmek istemedim ne alırsa alsn aren büyüyene kadar hep onu saklıcam. Ve hediyenin geliş şeklini de ona anlatıcam. Allahın izniyle tabi..bu tarz bilgileri, çekilişteki tanıtım yazında yazabilirdin mesela
Eşim işi sebebiyle her ay seyahate çıkar bende dolayısıyla anneme.. Ve annem beni her kapıda gördügünde hayırdır kızım taşınıyormusun der.. Eşim de alıştı artık :) bu arada çok eğlen çook çok gez.. İyi tatiller şimdiden..Eki Görüntüle 1707456 boluda kar yağışı olunca dün gidip miraya içi yünlü bot alayım dedim lcw de inanılmaz güzel ürünler vardı hele bir tane pembe vardı 50 liraya yok böyle bi güzellik ama 23 numaradan başladığı için alamadım
neyse sonra civile gittik baktık vicconun ürünleri var fotoğraftaki botta 59 liraya düşmüş aldık
evde giydirdim biraz ilk etapta zorlandı ama spor ayakkabıda da olmuştu öyle bgn biraz daha giydircek annem yarına iice alışmış olur diye düşünüyorum
bir günlük tatil için iki bot bir spor ayakkabı 3 pantolon 5 kazak bir sürü badi 2 yelek 2 atkı bere seti 2 mont koydum ve tabiki uyku tulumunu tüm ilaçlarını derecesini de aldım
yemeklerini taşıma çantasıyla yanımda getircem oralarda yemek savaşı veremem yine de hazır kavanoz sebzede aldım 2 tane yine 2-3 tane kavanoz meyve koyarım arının muhallebesini koycam bir tane küçük bebek bi kaç küçük oyuncak bebek arabası iki tane kalın örtü
eşim delirdiğimi iddia ediyor
Biz 1 kere kullandık. 5 gün.Kızlar bebislerine antibiyotik kullanmış olanlar kaç gün kullandınız hatırlıyor musunuz? Kerem alp çok ağlıyordu doktor dediyse bile hatırlamıyorum:/ Bu antibiyotiklerin bi kuralı varmı yani kaç gün icilecegine dair?
Benim eşim halledecek kargo işini. Ay benden daha çok hevesli :)Kardesimin eşini aradım ptt kargoda çalışıyor kargo ücreti ağırlığına gore ptt gov dan bakabilirsin dedi tarihi de söyledim üzerine yazarız şu tarihte teslim edilecek diye ona gore teslim ederler dedi ben kardesimin eşine vercem o kargo yapacak
Bnm yakin arkadaslarm bekar hatta cockluk arkadaslarm onlar kopmadik hicBugün bütün bebelerde kedi sevgisi var :) ig kedili foto doldu şapşikler :)
Bekar arkadaşlar evlenince hakket çol uzakta kalıyomuş bi kere daha anladım
Konudan konuya atladım ama kısmet öyle oldu :)
O zaman benim arkadaş gördüklerim kofti :)Bnm yakin arkadaslarm bekar hatta cockluk arkadaslarm onlar kopmadik hic
Alt mı üst mü ben 1 ay önce çektirdim üst daha çabuk iyileşiyomuş ve 1 tane ağrı kesici içmedim hiç anlamadımBu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo
Offfffff bende de var diş sıkıntısı şu aralar. Geçen hafta dişçiye gittim. İki kanal yapılması gerekiyor dedi. Çok yakın bi Arkadaşımızın eşi gittiğim doktor. Şu aralar çok yoğun ben seni haftaya ararım bi ogleden sonra rahat rahat yaparım demişti ama aramadi bu haftaBu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo
geçmiş olsun canimBu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo
Canım gerçekten ihmal etme. Bende hamileyken 20 lik çektirmiştim üst sağdakini. Çektiğim ağrı için kendime acıdım boşu boşuna ağrı çekmişim resmen. Git kurtul biran önceBu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo
Pantolonlarım tam oluyodu epeydir. Tartıldım Cidden 5 kilo almışım52 kiloyum ilk defa (hamilelik dışında) 50 nin üzerine çıktım. İnşallah vermem
HAdi gozun aydin darisi banaPantolonlarım tam oluyodu epeydir. Tartıldım Cidden 5 kilo almışım52 kiloyum ilk defa (hamilelik dışında) 50 nin üzerine çıktım. İnşallah vermem
Alt sol canm sismis bembeyaz parmagima degiyo cok agriyo yaAlt mı üst mü ben 1 ay önce çektirdim üst daha çabuk iyileşiyomuş ve 1 tane ağrı kesici içmedim hiç anlamadım
evt ya minicik bebekler dis skntisi cekiyo ben kafami duvarlara vurucm nerdeyse okdr agriyo.Offfffff bende de var diş sıkıntısı şu aralar. Geçen hafta dişçiye gittim. İki kanal yapılması gerekiyor dedi. Çok yakın bi Arkadaşımızın eşi gittiğim doktor. Şu aralar çok yoğun ben seni haftaya ararım bi ogleden sonra rahat rahat yaparım demişti ama aramadi bu haftaözellikle yemek ydikce çok ağrı yapıyo. İhmal etme sende canım. Düşünsenize ya biz bi diş çıkarırken neler çekiyoruz ek kadar bebeler ne yapsın
sagol canmgeçmiş olsun canim
gidicm ptesi dayanamiyorm oluyorm resmenCanım gerçekten ihmal etme. Bende hamileyken 20 lik çektirmiştim üst sağdakini. Çektiğim ağrı için kendime acıdım boşu boşuna ağrı çekmişim resmen. Git kurtul biran önce
Cani yemek isterse yiyo guzlce. Ama toksa yemiyo dun aksam bizm halida ayni sekldeydiYahu kizlar Allah aşkına siz bebenizin eline mandalina vermiyor musunuz? Sofrayi serdim soyup verdim ellerine firsat bu firsat camasirlari atayim makinaya dedim dondugumde bir de ne goreyim duvari mandalina suyuyla boyamis saclar anlina yapismis mandalina suyuyla halinin ustunde turuncu damlalar
Ben vermiyorum kendim yediriyorum versem bende senin pozisyonla karsilasirim kesinYahu kizlar Allah aşkına siz bebenizin eline mandalina vermiyor musunuz? Sofrayi serdim soyup verdim ellerine firsat bu firsat camasirlari atayim makinaya dedim dondugumde bir de ne goreyim duvari mandalina suyuyla boyamis saclar anlina yapismis mandalina suyuyla halinin ustunde turuncu damlalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?