2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu tarz bilgileri, çekilişteki tanıtım yazında yazabilirdin mesela
hiiç aklıma gelmedi. Gerçi şuan öğrenmiştir artık :) ayrıca özel msjda da dedigim gibi sınırlandırma getirmek istemedim ne alırsa alsn aren büyüyene kadar hep onu saklıcam. Ve hediyenin geliş şeklini de ona anlatıcam. Allahın izniyle tabi..
Ve isimdeyimgucumdeyim bi tek bu msjı sen beğenmişsin.. Yüzde yüz senin kurbanın benimmmm
Eşim işi sebebiyle her ay seyahate çıkar bende dolayısıyla anneme.. Ve annem beni her kapıda gördügünde hayırdır kızım taşınıyormusun der.. Eşim de alıştı artık :) bu arada çok eğlen çook çok gez.. İyi tatiller şimdiden..

Biz 1 kere kullandık. 5 gün.

Benim eşim halledecek kargo işini. Ay benden daha çok hevesli :)

Bugün bütün bebelerde kedi sevgisi var :) ig kedili foto doldu şapşikler :)

Bekar arkadaşlar evlenince hakket çol uzakta kalıyomuş bi kere daha anladım

Konudan konuya atladım ama kısmet öyle oldu :)
Bnm yakin arkadaslarm bekar hatta cockluk arkadaslarm onlar kopmadik hic

Benimde en yakın arkadaşlarım hep bekar. Sürekli gökçeyi anlatırken buluyorum kendimi. Sus diyorum artık:)
Onlarda kendi yiğenleri gibi seviyolar gökçeyi. Birinin iş yeri bize çok yakın iş çıkışlarında müsaitsen bi 5 dk göreyim gökçeyi diye geliyo.Papucum dama atıldı resmen :)
Benimle aynı yaşlarda olan 4 kuzenim var.biri hamile 2 si yeni doğum yaptı. Temmuz haziranda. Sürekli temas halindeyiz her gün bişiy için konuşuyoruz bebişlerle ilgili. Bebişleri anlatıp duruyoruz

Bu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo

Bu yirmilik dis bni benden aldi sanki bugn dislerm agriyo gbi hissediyorm ptesi disciye gdicm cok korkuyorm bogazim kulagim basim gozum bile agriyo
Alt mı üst mü ben 1 ay önce çektirdim üst daha çabuk iyileşiyomuş ve 1 tane ağrı kesici içmedim hiç anlamadım

Offfffff bende de var diş sıkıntısı şu aralar. Geçen hafta dişçiye gittim. İki kanal yapılması gerekiyor dedi. Çok yakın bi Arkadaşımızın eşi gittiğim doktor. Şu aralar çok yoğun ben seni haftaya ararım bi ogleden sonra rahat rahat yaparım demişti ama aramadi bu hafta özellikle yemek ydikce çok ağrı yapıyo. İhmal etme sende canım. Düşünsenize ya biz bi diş çıkarırken neler çekiyoruz ek kadar bebeler ne yapsın

Canım gerçekten ihmal etme. Bende hamileyken 20 lik çektirmiştim üst sağdakini. Çektiğim ağrı için kendime acıdım boşu boşuna ağrı çekmişim resmen. Git kurtul biran önce

kizim ne oyun kartlariyla oynuyor ne de durup.oturuyor. hic ona bir sey ogretmemize gostermemize firsat vermiyor. hic umurunda degiliz.vkendine ait bir dunyasi var. tek hakimi.o. onu baleye vermek istiyorum. en erken yas kac

Pantolonlarım tam oluyodu epeydir. Tartıldım Cidden 5 kilo almışım 52 kiloyum ilk defa (hamilelik dışında) 50 nin üzerine çıktım. İnşallah vermem

52 mi aaay ne güzel..ben hiç hatırlamıyorum 52 kilo falan keşke bende yesem yesem yesem ve kilo almasam üüüfffff

Yahu kizlar Allah aşkına siz bebenizin eline mandalina vermiyor musunuz? Sofrayi serdim soyup verdim ellerine firsat bu firsat camasirlari atayim makinaya dedim dondugumde bir de ne goreyim duvari mandalina suyuyla boyamis saclar anlina yapismis mandalina suyuyla halinin ustunde turuncu damlalar

Alt mı üst mü ben 1 ay önce çektirdim üst daha çabuk iyileşiyomuş ve 1 tane ağrı kesici içmedim hiç anlamadım
Alt sol canm sismis bembeyaz parmagima degiyo cok agriyo ya
evt ya minicik bebekler dis skntisi cekiyo ben kafami duvarlara vurucm nerdeyse okdr agriyo.

geçmiş olsun canim
sagol canm

Canım gerçekten ihmal etme. Bende hamileyken 20 lik çektirmiştim üst sağdakini. Çektiğim ağrı için kendime acıdım boşu boşuna ağrı çekmişim resmen. Git kurtul biran önce
gidicm ptesi dayanamiyorm oluyorm resmen

Cani yemek isterse yiyo guzlce. Ama toksa yemiyo dun aksam bizm halida ayni sekldeydi

Ben vermiyorum kendim yediriyorum versem bende senin pozisyonla karsilasirim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…