kurbanım (ay o kadar tatlı ki kurban derken için tuhaf oluyo) için netten bişiler araştırdım ama bi türlü karar veremiyorum nası yapsam diye alışverişim bi sonraki haftasonu olacak orası kesin
yalnız bir ana çocuğuna neden bu kadar zor bi isim koyar yahu mirakızla bişi yapalım dedik çok zorlandık olmadı neyseki daha zaman var inşallah yapabiliriz
ya da ay iyiki bu ismi koymuş tam istediğim gibi oldu mu desem
nih nih nihböle ipuçları bekliyorum sizden de
@Akaibu ne hikayeler varmış bdv de tuyler urpertici.. icler acısı.. dunya ne hale gelmişcocuklarimizi gozumuzden bile sakinmaliymisiz
Antibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.Kızlar bebislerine antibiyotik kullanmış olanlar kaç gün kullandınız hatırlıyor musunuz? Kerem alp çok ağlıyordu doktor dediyse bile hatırlamıyorum:/ Bu antibiyotiklerin bi kuralı varmı yani kaç gün icilecegine dair?
Ece de iki kez klomaks kullandı bitene kadar demisti Dr klomaks hafif bir antibiyotik o yüzden sanırım hatta ikincisinde kulak iltihabiydi 4 gün yüksek ateş devam edince Dr klomaksi kesip 3 tane iğne vermiştiAntibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.
İlk antibiyotik kullandığımda klomaksı iyileşti diye 5. günde bırakmıştım. meğer iyileşmemiş ateş ile geri döndü sonra içinde suyu olan bir antibiyotik vermişti 5 günde iyileştirmişti.Ece de iki kez klomaks kullandı bitene kadar demisti Dr klomaks hafif bir antibiyotik o yüzden sanırım hatta ikincisinde kulak iltihabiydi 4 gün yüksek ateş devam edince Dr klomaksi kesip 3 tane iğne vermişti
Macrol bizde iki defa kullandık çok kuvvetli bi antibiyotik oİlk antibiyotik kullandığımda klomaksı iyileşti diye 5. günde bırakmıştım. meğer iyileşmemiş ateş ile geri döndü sonra içinde suyu olan bir antibiyotik vermişti 5 günde iyileştirmişti.
6 bucukmubenim sıpa bu gün 6:30 da emzirirken uyudu. zaten 5 -5:30 gibi kalkıyodu. çok erken kalkarsa yandık
O zaman bugün burada geyik yaparızbenim sıpa bu gün 6:30 da emzirirken uyudu. zaten 5 -5:30 gibi kalkıyodu. çok erken kalkarsa yandık
saatler geri alınmadan önce 8:30 gibi uyuyodu. şimdi 8 i zor görüyoruz. bu günde emzirirken uyuyakaldı. yok uyanmaz direk gece uykusunu uyur bununla ama 5 ten önce uyanmasa bari. 5 e alıştık artık6 bucukmuinşallah gece uyanmaz canim
ivit :)O zaman bugün burada geyik yaparız
Canm zaten bi antibyotigin suresi on gun diye bliyorm ben snra copKizlar hepinize teşekkür ederim. Bugün 3
Gün oldu biraz iyi gibi şükür yine de 5 gün vereyim ben de. Hepsini bitirmek çok uzun sürer diye düşünüyorum günde 1 kere 1 ölçek veriyorum. Acaba bitirilmesi gerekenlerin şişesi daha mı küçük ki? @Akaibu canım kardeşinden haber gelir iletirsen bana sevinirim. Cok tesekkur ederim tekrar.
Canım geçmiş olsun 7 gün kullan benceKizlar hepinize teşekkür ederim. Bugün 3
Gün oldu biraz iyi gibi şükür yine de 5 gün vereyim ben de. Hepsini bitirmek çok uzun sürer diye düşünüyorum günde 1 kere 1 ölçek veriyorum. Acaba bitirilmesi gerekenlerin şişesi daha mı küçük ki? @Akaibu canım kardeşinden haber gelir iletirsen bana sevinirim. Cok tesekkur ederim tekrar.
Bugün bütün bebelerde kedi sevgisi var :) ig kedili foto doldu şapşikler :)
Bekar arkadaşlar evlenince hakket çol uzakta kalıyomuş bi kere daha anladım
Konudan konuya atladım ama kısmet öyle oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?