2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Sanırım Mira'yla ne yapmaya çalışıp yapamadığını tahmin ettim

@Akaibu ne hikayeler varmış bdv de tuyler urpertici.. icler acısı.. dunya ne hale gelmiş cocuklarimizi gozumuzden bile sakinmaliymisiz

Ay bayadır bakmıyorum bdv'ye..bi dolanayım bakayim orda..

Çekilişçi güzeller...
O nedir öyle yahu,çoğunuz kararsızsınız...
Hediye olarak bir bebeğe ve bir kadına alınacak öyle çoook şey var ki...
Hatta değişik,enteresan ve görünce çoook beğeneceği ilginç şeylerde çok...
Ben bizim çekilişte hiç zorlanmadım ve nerdeyse o gördüğünüz tüm paketleri 1 haftada hallettim...
İlginç ve güzel fikirlerim vardır...
İhtiyaç duyan olursa özelden şey etsin...
Birden fazla yazan olursa da,merak etmeyin her birinize ayrı fikir söylemeye çalışırım...

Antibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.

Antibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.
Ece de iki kez klomaks kullandı bitene kadar demisti Dr klomaks hafif bir antibiyotik o yüzden sanırım hatta ikincisinde kulak iltihabiydi 4 gün yüksek ateş devam edince Dr klomaksi kesip 3 tane iğne vermişti

Ece de iki kez klomaks kullandı bitene kadar demisti Dr klomaks hafif bir antibiyotik o yüzden sanırım hatta ikincisinde kulak iltihabiydi 4 gün yüksek ateş devam edince Dr klomaksi kesip 3 tane iğne vermişti
İlk antibiyotik kullandığımda klomaksı iyileşti diye 5. günde bırakmıştım. meğer iyileşmemiş ateş ile geri döndü sonra içinde suyu olan bir antibiyotik vermişti 5 günde iyileştirmişti.

İlk antibiyotik kullandığımda klomaksı iyileşti diye 5. günde bırakmıştım. meğer iyileşmemiş ateş ile geri döndü sonra içinde suyu olan bir antibiyotik vermişti 5 günde iyileştirmişti.
Macrol bizde iki defa kullandık çok kuvvetli bi antibiyotik o

ABC yayınlarının Dokun Hisset Öğren kartlarına baktım ne kadar pahalı ya. Bim'den aldığımız fhisherın kartlarıyla baya vakit geçiriyoruz diye bunlara da bakıyım dedim, uçuk fiyat baya.

Kardesimin eşini aradım ptt kargoda çalışıyor kargo ücreti ağırlığına gore ptt gov dan bakabilirsin dedi tarihi de söyledim üzerine yazarız şu tarihte teslim edilecek diye ona gore teslim ederler dedi ben kardesimin eşine vercem o kargo yapacak

Canm zaten bi antibyotigin suresi on gun diye bliyorm ben snra cop

Canım geçmiş olsun 7 gün kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…