2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pantolonlarım tam oluyodu epeydir. Tartıldım Cidden 5 kilo almışım 52 kiloyum ilk defa (hamilelik dışında) 50 nin üzerine çıktım. İnşallah vermem
Bnde bugn pantolon almaya gttm cocuk 38 beden veriyo deniyim diye 18 yaslarnda biriydi kucuktu yni yksa bisey demezdm:) bnde dedm 38 beden gbimi duruyorm. Aldm 42 bedeni gectm kabine dar geldi cktm 44 aldm :)) buarada collezione de tayt pantolonlar var cok guzl hemde 22tl

Antibiyotik ictm bi kac gundur bide agri kesici buyzden gecikmistir dmi adetm ya

Ankara oturan Arkadaşlarım Serhat Bölgesi'ne tasnyrm bilen varmidr nasıldır iyimidir
Dgr canlar nasılsnz grp okuyrm ama yazmaya pek frst bulamadm cekiliside kcrdm bnm bebis azı ckryo 3 gun feci ishaldi 2 gndr de burnu akio genzi dolu hasta olck kis geldi yine ;( tum hasta bebslere acil sifa ins bide tasnma yavrum ordan oraya kc gndr pazartesi tasncaz nasipse btse de kurtulsak

ben de kendim verdim yemedi. Belki önüne koyup ilgilenmezsen yemeye çalışır diye düşünüp vermiştim. Mutfakta yanımdaydı üstelik. Arkamı bi döndüm yere dökmüş üstüne basmış ezmiş aynen dediğin gibi. Kilotlu çorabındaki mandalina lekeleride çıkmadı üstelik. Bi daha vermedim

HAdi gozun aydin darisi bana
canım ben kendime kota koydum. Her kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar peynir 9 zeytin 3 çeri 1 salatalık 1 yumurtadan omlet omlet tatlı kaşığıyla tereyağ bi de yeşillik ekşimen kuzu kulağı falan bal tahin helvası evde ne varsa artık. Bi tabağa hepsini koyup bitene kadar başından kalkmıyorum epeydir. Yarım ekmekten biraz fazlada ekmek.
Düzenli olarak her gün yaptım. Akşamları falan yine dikkat etmedim açıkcası zaten 2 öğün yerim. Ama o bile yetmiş. 34 beden pantolon belimden düşüyodu şimdi oturuyo üzerime

Antibiyotik ictm bi kac gundur bide agri kesici buyzden gecikmistir dmi adetm ya
adet gördüğüm sırada ağrı kesici içersen kesiyo ama geciktirme etkisi var mıdır bilmiyorum canım

Hangi ilçedeymii ki canım hiç duymadım adını.
Geçmiş olsun bebişe. Sizede kolay gelsn

kizlar benm adetm 5gun gecikti
benimde dun olmam gerekiyordu olmadim hala ama emzirdigimizden arada olur boyle sapmalar diye düşünüyorum

Canim ben veriyorum hepsini tek tek ayiriyor sonra tam yere atacakken geri aliyorum elinden ben yediriyorum
bende hic boyle bir etkisi olmadi canim ama suphen varsa istersen bir test al canim

Canim ilk defa duydum hangi ilcede burasi merak ettim

Meydey meydey
Becerikli hatunlar ben şimdi poğaça hamuru yoğursam sabaha kadar mayalanmak için dursa sabah pişirsem olur mu? Fazla mayalanmasının zararı var mıdır?

Kzlr bnm hzran annssym 6aylk oglm var sz deneymlsnz szce yurutec gereklimi zararli diyolr gec yrurms szde nasl oldu

Kzlr bnm hzran annssym 6aylk oglm var sz deneymlsnz szce yurutec gereklimi zararli diyolr gec yrurms szde nasl oldu
Ben kullanmadım sayılır. Taş çatlasa 10 kez koymuşumdur üzerine. Ama 15 aylıkken yürüdü. Bazı çocuklarda tembellik yapıyo diyolar ama belki sebep o değildi insanlar ona bağladı.
Yan oturuyo bazı çocuklar öyle olunca kimisinde sıkıntı yaratabiliyomuş yanlış duymadıysam. Bi de devrilme tehlikesi var. Dikkat etmek lazım.
Çevremde kullanıpta zarar göreni görmedim. Burdada sanırım sorun yaşayan olmadı. Hoşlarına gidiyo zaten bebeklerinde.
Karar sizin ama bence çok sık konulmadığı sürece çocuk içinde anne içinde süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…