Canim Ece de ilk zamanlar parmak ucuna basıyordu ben de tedirgin olmuştum bizim burada bir çocuk bebekliginden beri parmak ucunda yuruyordu 5 yaşına gelmişti yine parmak ucunda yuruyordu fizik tedaviye goturuyorlardi ben Dr a sordum normal bir süre sonra basar tam olarak dedi ayakkabiciya sormustum o da ayakkabı giyince basar mecburen normal demişti sonra ayakkabı giydirince parmak ucuyla basmayı bıraktı ilk zamanlar normalmis yanıCnm ben yuruteci sk kullandm erken yurudu ama dedgin gbi oldu yani norm yuruyodu snra biara prmak ucunda yurudu iki hafta kdr snra tekrar duzeltti yere basmasini. Bacaklarnda bi sorunda olmadi bdha cocgm olsa yne koyarm yurutece:)
çok sevindim canim inşallah gönlünce olurKızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
Bitince koy canim merak ettim benim çok vaktim olmuyor pek de bilmiyorum orguyu ama anneme ordururum annem bu konuda uzman:)Kendime hırka örmek için yün aldım bugün öyküye de bere öreyim dedim kendinden çiçekli yün varmış ondan aldım güzel görünüyo başladım bitince fotosunu koyarım üşenmeyen kız anaları yapsın :)
Bnm yigenm uc yasndaydi parmak ucnda yuruyodu suan okula gdiyo bi sorun yok. Hira iki hafta parmak ucunda yurudu sadece bidhada yapmadi hemde ilk normal yuruup snra parmak ucunda yuruduCanim Ece de ilk zamanlar parmak ucuna basıyordu ben de tedirgin olmuştum bizim burada bir çocuk bebekliginden beri parmak ucunda yuruyordu 5 yaşına gelmişti yine parmak ucunda yuruyordu fizik tedaviye goturuyorlardi ben Dr a sordum normal bir süre sonra basar tam olarak dedi ayakkabiciya sormustum o da ayakkabı giyince basar mecburen normal demişti sonra ayakkabı giydirince parmak ucuyla basmayı bıraktı ilk zamanlar normalmis yanı
çok sevindim canim inşallah gönlünce olur
Kızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk benim oglanlarda erken kalkmış küçük oğlum yanıma geldi ama hayal meyal hatırlıyorum birşey dedi bana ben de o sırada rüya görüyordum rüyamda çikolatalar vardı ogluma baban çikolata almış git ye demisim oğlum gitmiş mutfağa aramış bulamamış yanıma geldi yine anne ya çikolata nerede iki saattir arıyorum bulamadım dedi ben gozlerimi açtım ne cikolatasi dedim babam almış ya o çikolata dedi ben yoo ne zaman almış dedim anne sen bana öyle dedin dedi oğlum hiç hatırlamıyorum galiba ruyaydi o dedim ayy kafayı yedim sanırım Ecede gece çok uyanıyor uykum paramparça iyice sacmalamisim uykusuzluktan
Ck sevndm cnm gule gule otrmayi nasip etsn AllahKızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
Bnde misafr gelcgi zman aksamdan hazirliyorm esm dalga geciyo iki gn oncdn hazirla sen diyo bana. Peceleteleri katlarm catal kasklari hzirlarm masayi resmen hazirliyorm :))) burcn ne canmPatateslerimi soydum doğradım suya koydum. Biraz biber çıkardım yıkadım içini temizledim. Domates salatalık yıkadım. Balı zeytini tereyağını şekeri falan masaya koyacağım tabaklara koydum streçle kaplayıp dolaba attım.
Masanın örtüsünü serdim tuzlukları falanda koydum. Sucukları bile doğradım tereyağınıda koydum tavaya dolaba attım öylece. Sabah bi tek pişirilcek.
Gökçeyi rezil etmemek için hazırlayabildiğim her şeyi hazırladım. Çaydanlığa çayı da koydum. Sabaha kadar duracağını bilsem bi de üstüne demlicem hatta
Canım geç olmuş ama o mayalı hamur ekmek bazlama falan yapmak için o bekledikçe güzel olur :)poğaça hamuru eskir derler çok bekleyinceallahım ya :)) acaba sadece su değilde başka bişey mi diyo ki.
Gökçe bişeyi açınca açtın mı diye soruyorum. Açtım yerine aktımmı diyo. O da bana açtın mı diye soruyo. Kapattın mı diyincede aynını yapıyo.
onu biliyorum da bazı mayalı hamurları bi gün bile bekletebiliyomuşsun. Tvde duymuştum ama poğaça içinde oluyomu hatırlayamadım
Sağol canım, sanırım bu bitene kadar değil yarın doktoru arayacam olmazsa. Günde 1 ölçek ya bitene kadar kullansam 1 ayı geçer şişenin bitmesi
Teşekkür ederim canım. Sormadan olmayacak doktora hepsi farkliymis sizlerden anladigim kadarıylaAntibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.
14 gün yazıyor canım prospektuste ama 10 gün olan da vardır bence.Canm zaten bi antibyotigin suresi on gun diye bliyorm ben snra cop
adı zimax canım antibiyotiğin, ya çocuğumun kimyasini bozdu sanki kafayı bulmuş gibi bi enerji patlaması bi civikliklar bi haller. Kullanmasam mi daha bilemedim :/Canım geçmiş olsun 7 gün kullan bence
yok canım keşke öyle olsa yarım yamalak işler. Gerçi temizlrdim her yeri toz olmazdı da çok yorulunca bıraktım sabaha:)Tabakları falanda yerleştir uğraşmazsın sabah ama sen titiz hatunsun tozlanır dersin bir gramda toz yoktur evinde :)
İnşallah canım. Allahım bizede kiradan kurtulup ev sahibi olmayı nasip eder inşallahKızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
benim eşimde dalga geçiyo :) ama sabah hatun iyi ki hazırlamışsın dedi. Hazırlamazsam elim ayağıma dolanır benim. Aynıymışız cidden Yengeç burcum :) seninki neBnde misafr gelcgi zman aksamdan hazirliyorm esm dalga geciyo iki gn oncdn hazirla sen diyo bana. Peceleteleri katlarm catal kasklari hzirlarm masayi resmen hazirliyorm :))) burcn ne canm
dediğin yeri tam bilmiyorum ama yeni mahalle eski bi semttir sakin yerdir insanları düzgündür. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Ahh memleketimi özlediimmm:))@Akaibu @feyena M mutube @ayferzey canlarim yenimahalleye baglymis ostim sanayiye yakin Nevbahar diye siteler var oraya duymadgniza gore cok blndk yerler dil Hadi bklm hayrlisi eryamana da hc blmeden istanbldan 1 gun de gelip tutmstk burayi da bi ark tan duyduk tuttuk Eryaman uzak kalio baya isine fln tasinmak istedi
Kerem Alp söylediklerimizi tekrar söylüyor saymadim ama baya bi kelimesi var. Tabiki kusursuz olarak söylemiyor kendince cikariyor.http://www.uzmantv.com/bebegin-18.-ayda-dil-gelisimi-nasildir
50 kelime bana sbartı geldi. bızim bu kadar yok sızın var mı
Ece de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)
Kerem Alp suya şuuşuu veya şuu diyor:)) Ama ş harfi s-ş karışımı bi ses :))Gökçede hu diyo. Hepsinin dili değişik dönüyo ya çok sevimli oluyolar konuşurken:) arenin su deyişi geldi aklıma
Çoğu kelimeyi değişik çıkarıyolar ya. Minav(miyav)ak (at) bigini (bitti) bigini ne alakaysa :))Kerem Alp söylediklerimizi tekrar söylüyor saymadim ama baya bi kelimesi var. Tabiki kusursuz olarak söylemiyor kendince cikariyor.
Kerem Alp suya şuuşuu veya şuu diyor:)) Ama ş harfi s-ş karışımı bi ses :))
10 gün yeterli oluyor canım ama sen yinede doktoruna sor daha iyi olurSağol canım, sanırım bu bitene kadar değil yarın doktoru arayacam olmazsa. Günde 1 ölçek ya bitene kadar kullansam 1 ayı geçer şişenin bitmesi
Teşekkür ederim canım. Sormadan olmayacak doktora hepsi farkliymis sizlerden anladigim kadarıyla
14 gün yazıyor canım prospektuste ama 10 gün olan da vardır bence.
adı zimax canım antibiyotiğin, ya çocuğumun kimyasini bozdu sanki kafayı bulmuş gibi bi enerji patlaması bi civikliklar bi haller. Kullanmasam mi daha bilemedim :/
Basak burcuyum bnde :)yok canım keşke öyle olsa yarım yamalak işler. Gerçi temizlrdim her yeri toz olmazdı da çok yorulunca bıraktım sabaha:)
İnşallah canım. Allahım bizede kiradan kurtulup ev sahibi olmayı nasip eder inşallah
benim eşimde dalga geçiyo :) ama sabah hatun iyi ki hazırlamışsın dedi. Hazırlamazsam elim ayağıma dolanır benim. Aynıymışız cidden Yengeç burcum :) seninki ne
dediğin yeri tam bilmiyorum ama yeni mahalle eski bi semttir sakin yerdir insanları düzgündür. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Ahh memleketimi özlediimmm:))
canim güle güle oturmayi nasip etsin Allah, senin adına çok sevindim.darısı bize inşallahKızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
Ay evet inek çok düzgün kerem alp te de:)) ata at diyor, bitti derken bıtti diyor daha zor oysaki:))Çoğu kelimeyi değişik çıkarıyolar ya. Minav(miyav)ak (at) bigini (bitti) bigini ne alakaysa :))
İnek çok düzgün çıkıyo ama çok sevimli oluyo söylerken :)
Ben de başak burcuyum canımBasak burcuyum bnde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?