2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm ben yuruteci sk kullandm erken yurudu ama dedgin gbi oldu yani norm yuruyodu snra biara prmak ucunda yurudu iki hafta kdr snra tekrar duzeltti yere basmasini. Bacaklarnda bi sorunda olmadi bdha cocgm olsa yne koyarm yurutece:)
Canim Ece de ilk zamanlar parmak ucuna basıyordu ben de tedirgin olmuştum bizim burada bir çocuk bebekliginden beri parmak ucunda yuruyordu 5 yaşına gelmişti yine parmak ucunda yuruyordu fizik tedaviye goturuyorlardi ben Dr a sordum normal bir süre sonra basar tam olarak dedi ayakkabiciya sormustum o da ayakkabı giyince basar mecburen normal demişti sonra ayakkabı giydirince parmak ucuyla basmayı bıraktı ilk zamanlar normalmis yanı
çok sevindim canim inşallah gönlünce olur

Bitince koy canim merak ettim benim çok vaktim olmuyor pek de bilmiyorum orguyu ama anneme ordururum annem bu konuda uzman:)

Kızlar bu sabah Eceyle uyuyorduk benim oglanlarda erken kalkmış küçük oğlum yanıma geldi ama hayal meyal hatırlıyorum birşey dedi bana ben de o sırada rüya görüyordum rüyamda çikolatalar vardı ogluma baban çikolata almış git ye demisim oğlum gitmiş mutfağa aramış bulamamış yanıma geldi yine anne ya çikolata nerede iki saattir arıyorum bulamadım dedi ben gozlerimi açtım ne cikolatasi dedim babam almış ya o çikolata dedi ben yoo ne zaman almış dedim anne sen bana öyle dedin dedi oğlum hiç hatırlamıyorum galiba ruyaydi o dedim ayy kafayı yedim sanırım Ecede gece çok uyanıyor uykum paramparça iyice sacmalamisim uykusuzluktan

Bnm yigenm uc yasndaydi parmak ucnda yuruyodu suan okula gdiyo bi sorun yok. Hira iki hafta parmak ucunda yurudu sadece bidhada yapmadi hemde ilk normal yuruup snra parmak ucunda yurudu

Yapiyoruz arada byle seyler hadi ben neyse senin eceden haric iki ogln dha var hepsine yetismen gerekiyo bn bitaneyle zor ugrasiyorm valla eger adet olmazsamda sanirm iki cock oluck bndede ':)))

Ck sevndm cnm gule gule otrmayi nasip etsn Allah

Bnde misafr gelcgi zman aksamdan hazirliyorm esm dalga geciyo iki gn oncdn hazirla sen diyo bana. Peceleteleri katlarm catal kasklari hzirlarm masayi resmen hazirliyorm :))) burcn ne canm

Canım geç olmuş ama o mayalı hamur ekmek bazlama falan yapmak için o bekledikçe güzel olur :)poğaça hamuru eskir derler çok bekleyince

K kaapi canım doktor bişey demediyse bitene kadar kullanıyomuş. bazı antibiyotiklerde çocuğunda durumuna göre gün veriyolar dedi
Sağol canım, sanırım bu bitene kadar değil yarın doktoru arayacam olmazsa. Günde 1 ölçek ya bitene kadar kullansam 1 ayı geçer şişenin bitmesi

Antibiyotiğe göre değişiyor canım, bu zamana kadar 2 farklı anibiyotik kullandık biri 5 gün biri 10 gün kullanılıyordu. şu an klomaks kullanıyoruz 10 gün.
Teşekkür ederim canım. Sormadan olmayacak doktora hepsi farkliymis sizlerden anladigim kadarıyla

Canm zaten bi antibyotigin suresi on gun diye bliyorm ben snra cop
14 gün yazıyor canım prospektuste ama 10 gün olan da vardır bence.

Canım geçmiş olsun 7 gün kullan bence
adı zimax canım antibiyotiğin, ya çocuğumun kimyasini bozdu sanki kafayı bulmuş gibi bi enerji patlaması bi civikliklar bi haller. Kullanmasam mi daha bilemedim :/

Tabakları falanda yerleştir uğraşmazsın sabah ama sen titiz hatunsun tozlanır dersin bir gramda toz yoktur evinde :)
yok canım keşke öyle olsa yarım yamalak işler. Gerçi temizlrdim her yeri toz olmazdı da çok yorulunca bıraktım sabaha:)

İnşallah canım. Allahım bizede kiradan kurtulup ev sahibi olmayı nasip eder inşallah
Bnde misafr gelcgi zman aksamdan hazirliyorm esm dalga geciyo iki gn oncdn hazirla sen diyo bana. Peceleteleri katlarm catal kasklari hzirlarm masayi resmen hazirliyorm :))) burcn ne canm
benim eşimde dalga geçiyo :) ama sabah hatun iyi ki hazırlamışsın dedi. Hazırlamazsam elim ayağıma dolanır benim. Aynıymışız cidden Yengeç burcum :) seninki ne
dediğin yeri tam bilmiyorum ama yeni mahalle eski bi semttir sakin yerdir insanları düzgündür. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Ahh memleketimi özlediimmm:))

http://www.uzmantv.com/bebegin-18.-ayda-dil-gelisimi-nasildir
50 kelime bana sbartı geldi. bızim bu kadar yok sızın var mı
Kerem Alp söylediklerimizi tekrar söylüyor saymadim ama baya bi kelimesi var. Tabiki kusursuz olarak söylemiyor kendince cikariyor.

Ece de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)

Gökçede hu diyo. Hepsinin dili değişik dönüyo ya çok sevimli oluyolar konuşurken:) arenin su deyişi geldi aklıma
Kerem Alp suya şuuşuu veya şuu diyor:)) Ama ş harfi s-ş karışımı bi ses :))

Kerem Alp söylediklerimizi tekrar söylüyor saymadim ama baya bi kelimesi var. Tabiki kusursuz olarak söylemiyor kendince cikariyor.

Kerem Alp suya şuuşuu veya şuu diyor:)) Ama ş harfi s-ş karışımı bi ses :))
Çoğu kelimeyi değişik çıkarıyolar ya. Minav(miyav)ak (at) bigini (bitti) bigini ne alakaysa :))
İnek çok düzgün çıkıyo ama çok sevimli oluyo söylerken :)

10 gün yeterli oluyor canım ama sen yinede doktoruna sor daha iyi olur

Basak burcuyum bnde :)

canim güle güle oturmayi nasip etsin Allah, senin adına çok sevindim.darısı bize inşallah

Çoğu kelimeyi değişik çıkarıyolar ya. Minav(miyav)ak (at) bigini (bitti) bigini ne alakaysa :))
İnek çok düzgün çıkıyo ama çok sevimli oluyo söylerken :)
Ay evet inek çok düzgün kerem alp te de:)) ata at diyor, bitti derken bıtti diyor daha zor oysaki:))

Basak burcuyum bnde :)
Ben de başak burcuyum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…