kaç gün geçti canim bir kaza falan oldumuYapiyoruz arada byle seyler hadi ben neyse senin eceden haric iki ogln dha var hepsine yetismen gerekiyo bn bitaneyle zor ugrasiyorm valla eger adet olmazsamda sanirm iki cock oluck bndede ':)))
busabah oldm cnm anyibiyotik yapti sanirm tam adetime yakin kullandmkaç gün geçti canim bir kaza falan oldumu
Doğum günü kutlu olsun prensesin canim nice güzel yılları olsun inşallahBugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm
iyi barı canim olmuşsun mevsim değişikliğinde de gecikmeler olabiliyorbusabah oldm cnm anyibiyotik yapti sanirm tam adetime yakin kullandm
Sağol canım sabah kaçırmışım yazdığını. Aklımda bulusun bu :)Canım geç olmuş ama o mayalı hamur ekmek bazlama falan yapmak için o bekledikçe güzel olur :)poğaça hamuru eskir derler çok bekleyince
doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsün inşallah :)Bugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm
geçmiş olsun paşayaAtesimiz çıktı dün geceden beri
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yılları olsunBugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm
korkmustm baya biyandanda kendmi hazirliyodm hamilelige bi kuruntular yaptm anlamatamamDoğum günü kutlu olsun prensesin canim nice güzel yılları olsun inşallah
iyi barı canim olmuşsun mevsim değişikliğinde de gecikmeler olabiliyor
Doğum günü kutlu olsun prensesin canim nice güzel yılları olsun inşallah
iyi barı canim olmuşsun mevsim değişikliğinde de gecikmeler olabiliyor
Sağol canım sabah kaçırmışım yazdığını. Aklımda bulusun bu :)
doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsün inşallah :)
geçmiş olsun paşaya
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yılları olsun
Teşekkür ederiz teyzoslar :)@cann10 dogum gnu kutlu olsun adasimizin nce senelere
Ne güzel sürpriz olur çocuklar okul ortamında arkadaşlarıyla doğum günü kutlamaktan çok mutlu oluyorlarTeşekkür ederiz teyzoslar :)
Yarin okula pasta goturucem haberi yok ama, cok sevinecek :)
Geçmiş olsun canim inşallah düşer ateşiAtesimiz çıktı dün geceden beri
Canim benim esimde aynı hergun bir yeri ağrır kışın soğuktan eve gelince mayisir yazın sıcaktan gündüz çok terler halsiz olur birgün boynu ağrır bir gün kolu ağrır birgün başı çok yorgundur stresli bir gün geçirmiştir yanı hep böyle geçen gün işten geldi kapıyı açar açmaz bugün neren agriyor diye sordum cevap veremedi biz kadınlar çok dayanikliyiz onlar daha hassasBen bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür
Doğum günü kutlu olsun prensesinTeşekkür ederiz teyzoslar :)
Yarin okula pasta goturucem haberi yok ama, cok sevinecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?