2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Annanemin mevludune gittim geldim eve Ece uyumadi gelirken arabada uyudu evde uyandı gelince şimdi memeye yapisti uykusuda var huysuz bu saatte uyursa aksam uyumaz of of

Bugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm
Doğum günü kutlu olsun prensesin canim nice güzel yılları olsun inşallah

busabah oldm cnm anyibiyotik yapti sanirm tam adetime yakin kullandm
iyi barı canim olmuşsun mevsim değişikliğinde de gecikmeler olabiliyor

Canım geç olmuş ama o mayalı hamur ekmek bazlama falan yapmak için o bekledikçe güzel olur :)poğaça hamuru eskir derler çok bekleyince
Sağol canım sabah kaçırmışım yazdığını. Aklımda bulusun bu :)
Bugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm
doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsün inşallah :)

Atesimiz çıktı dün geceden beri
geçmiş olsun paşaya

Doğum günü kutlu olsun prensesin canim nice güzel yılları olsun inşallah

iyi barı canim olmuşsun mevsim değişikliğinde de gecikmeler olabiliyor

Sağol canım sabah kaçırmışım yazdığını. Aklımda bulusun bu :)
doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsün inşallah :)

geçmiş olsun paşaya

Doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yılları olsun

@cann10 dogum gnu kutlu olsun adasimizin nce senelere
Teşekkür ederiz teyzoslar :)
Yarin okula pasta goturucem haberi yok ama, cok sevinecek :)

Ben bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür

Canim benim esimde aynı hergun bir yeri ağrır kışın soğuktan eve gelince mayisir yazın sıcaktan gündüz çok terler halsiz olur birgün boynu ağrır bir gün kolu ağrır birgün başı çok yorgundur stresli bir gün geçirmiştir yanı hep böyle geçen gün işten geldi kapıyı açar açmaz bugün neren agriyor diye sordum cevap veremedi biz kadınlar çok dayanikliyiz onlar daha hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…