Ece de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)At, çi (fil), uhh(su), ay, dede, baba, lamba, hala, gel, dütdüt, ai, Ayı, ava(havhav), aaç(ağaç), mama, meme, ver, acii(acı), eçi(ekşi), uf, dam(adam) bunlar da aklıma gelen bizim kelimeler
Gökçede hu diyo. Hepsinin dili değişik dönüyo ya çok sevimli oluyolar konuşurken:) arenin su deyişi geldi aklımaEce de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)
Biz kullandik 7. aydan sonra.uzun sure oturtmadim ve yalnz birakmadim.14 aylik yurudu emre 9 aylikken de emeklemeye basladi.bebekten bebege degisiyo.biz huc kaza yasamadik cok sukur ama 11 aylikken falan sarkmaya baslayinca kaldirdim.emekliyodu tutunup gidiyodu zaten sonra da yurumeye basladi.Kzlr bnm hzran annssym 6aylk oglm var sz deneymlsnz szce yurutec gereklimi zararli diyolr gec yrurms szde nasl oldu
Ben de çok kullanmadim ama kullandığım dönemde de uzun süre durmuyordu sıkıliyordu ben kısa sureli isimi halledene kadar koyuyordum zararlı diye duyunca sonra hiç koymadim geç yurume değil ama ilerde parmak ucunda yurume gibi alışkanlıklar olabileceğini duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ben daha önce cociklarimda da kullanmistim bir yaş civarı yürüdüler herhangi bir problem olmadı kısa sureli olarak ara ara kullanılabilir benceKzlr bnm hzran annssym 6aylk oglm var sz deneymlsnz szce yurutec gereklimi zararli diyolr gec yrurms szde nasl oldu
Ece de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)
Bencede çok tatlılar ya maşallah:))Gökçede hu diyo. Hepsinin dili değişik dönüyo ya çok sevimli oluyolar konuşurken:) arenin su deyişi geldi aklıma
bilmiyorum ki canım. Bazı hamurları öyle uzun süre mayalatıyolar ama poğaça hamuru da olur öu diye merak ettim. Yarın kahvaltıya misafirim var onun için yapıcaktım güya. Ama geçti artık unutmuşum süt almayıBiz kullandik 7. aydan sonra.uzun sure oturtmadim ve yalnz birakmadim.14 aylik yurudu emre 9 aylikken de emeklemeye basladi.bebekten bebege degisiyo.biz huc kaza yasamadik cok sukur ama 11 aylikken falan sarkmaya baslayinca kaldirdim.emekliyodu tutunup gidiyodu zaten sonra da yurumeye basladi.
@Akaibu sut almadim demissin zaten ama sabaha kadar beklese bozulmaz mi ki?bilemedim
Ha ha ha bu daha ilgincmis hemde zor:)))Yegenim sumiyama diyodu suyasu desene cocugum o kadar uzatacagina
Mayalı hamur zaten bekletiliyor canim ama sabaha kadar uzun olurmuydu bilmiyorum annem yoğurup ustunu kapatıp sobanın yanına koyardı çok güzel mayalanirdibilmiyorum ki canım. Bazı hamurları öyle uzun süre mayalatıyolar ama poğaça hamuru da olur öu diye merak ettim. Yarın kahvaltıya misafirim var onun için yapıcaktım güya. Ama geçti artık unutmuşum süt almayı
Mayalı hamur zaten bekletiliyor canim ama sabaha kadar uzun olurmuydu bilmiyorum annem yoğurup ustunu kapatıp sobanın yanına koyardı çok güzel mayalanirdibilmiyorum ki canım. Bazı hamurları öyle uzun süre mayalatıyolar ama poğaça hamuru da olur öu diye merak ettim. Yarın kahvaltıya misafirim var onun için yapıcaktım güya. Ama geçti artık unutmuşum süt almayı
Sumiyama japon isimlerini hatırlattı banaYegenim sumiyama diyodu suyasu desene cocugum o kadar uzatacagina
Sabahlari kendime ayiracak vaktim yok malesefben de kendim verdim yemedi. Belki önüne koyup ilgilenmezsen yemeye çalışır diye düşünüp vermiştim. Mutfakta yanımdaydı üstelik. Arkamı bi döndüm yere dökmüş üstüne basmış ezmiş aynen dediğin gibi. Kilotlu çorabındaki mandalina lekeleride çıkmadı üstelik. Bi daha vermedim
canım ben kendime kota koydum. Her kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar peynir 9 zeytin 3 çeri 1 salatalık 1 yumurtadan omlet omlet tatlı kaşığıyla tereyağ bi de yeşillik ekşimen kuzu kulağı falan bal tahin helvası evde ne varsa artık. Bi tabağa hepsini koyup bitene kadar başından kalkmıyorum epeydir. Yarım ekmekten biraz fazlada ekmek.
Düzenli olarak her gün yaptım. Akşamları falan yine dikkat etmedim açıkcası zaten 2 öğün yerim. Ama o bile yetmiş. 34 beden pantolon belimden düşüyodu şimdi oturuyo üzerime
adet gördüğüm sırada ağrı kesici içersen kesiyo ama geciktirme etkisi var mıdır bilmiyorum canım
Seviyorum seni kizBoşuna telaş yapmışım. süt almayı unutmuşum. İstesemde yapamam.
Benimki de şü diyo :)Ece de suya fu diyor ben de diğer bebekler suya ne diyor acaba diye dusunuyordum diğer çocuklarım çu ya da du demişti fu ilk kez duydum:)
ben 6aylikken koymaya basladm 9uncu ayda taytay durmaya basladi hic emeklemeden 10uncu ayda yurudu. 11 aylikti kosuyodu resmen dogm gnunde herkes sasirmisti. Zararini gormedm bazen corbasini bile yurutecte yedirdgim oluyoduKzlr bnm hzran annssym 6aylk oglm var sz deneymlsnz szce yurutec gereklimi zararli diyolr gec yrurms szde nasl oldu
Cnm ben yuruteci sk kullandm erken yurudu ama dedgin gbi oldu yani norm yuruyodu snra biara prmak ucunda yurudu iki hafta kdr snra tekrar duzeltti yere basmasini. Bacaklarnda bi sorunda olmadi bdha cocgm olsa yne koyarm yurutece:)Ben de çok kullanmadim ama kullandığım dönemde de uzun süre durmuyordu sıkıliyordu ben kısa sureli isimi halledene kadar koyuyordum zararlı diye duyunca sonra hiç koymadim geç yurume değil ama ilerde parmak ucunda yurume gibi alışkanlıklar olabileceğini duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ben daha önce cociklarimda da kullanmistim bir yaş civarı yürüdüler herhangi bir problem olmadı kısa sureli olarak ara ara kullanılabilir bence
allahım ya :)) acaba sadece su değilde başka bişey mi diyo ki.Yegenim sumiyama diyodu suyasu desene cocugum o kadar uzatacagina
onu biliyorum da bazı mayalı hamurları bi gün bile bekletebiliyomuşsun. Tvde duymuştum ama poğaça içinde oluyomu hatırlayamadımMayalı hamur zaten bekletiliyor canim ama sabaha kadar uzun olurmuydu bilmiyorum annem yoğurup ustunu kapatıp sobanın yanına koyardı çok güzel mayalanirdi
Tabakları falanda yerleştir uğraşmazsın sabah ama sen titiz hatunsun tozlanır dersin bir gramda toz yoktur evinde :)Patateslerimi soydum doğradım suya koydum. Biraz biber çıkardım yıkadım içini temizledim. Domates salatalık yıkadım. Balı zeytini tereyağını şekeri falan masaya koyacağım tabaklara koydum streçle kaplayıp dolaba attım.
Masanın örtüsünü serdim tuzlukları falanda koydum. Sucukları bile doğradım tereyağınıda koydum tavaya dolaba attım öylece. Sabah bi tek pişirilcek.
Gökçeyi rezil etmemek için hazırlayabildiğim her şeyi hazırladım. Çaydanlığa çayı da koydum. Sabaha kadar duracağını bilsem bi de üstüne demlicem hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?