2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bide benim bu küçük bacaksız sıpa güya pütürlü sert katı şeyleri yemiyodu.
Dünki misafirlerimizin gökçeden bir ay küçük kızları var. Gelirken biskolata moodlar dan almışlar ikisinede çokonat birde. O çocuk karşısında yiyince gökçeninde elinden alamadım. Sıpa ağzına 2 şey ikişer atıp götürdü yarısını resmen. Oyuna dalınca kaldırdım yoksa hepsini yerdi. Çokonatıda bildiğin koca koca ısırıp yedi.
Eşeğin tüm nazı banaymış demekki canı istiyince ne de güzel yiyo

canım senin boyun kaç ki memnun değilsin. Bence maşallahın var.
Hiraysende hiç 44 görünmüyo cidden yazacaktım unutmuşum

ne yazmışsınız arkadaş kızlar tatilimiz çok güzeldi çok iyi geldi ama çok yorulduk yine de değer tabi. mira hiçbişi yemedi bi kaç kez kustu üzüldüm ama üzerinde durup tatili zehir etmedim eşime de bana da artık annem haftaiçi telafi eder
bu arada bi sürü şey alan ben çocuğun su biberonunu unutmuşum aventte bulamadık yolda bebedor aldım ama alışana kadar yavrum çok zorlandı artık en son o kdr susamıştıki içti öyle de alıştı.
biz yolda araba değiştirdik kar lastiğimiz olmadığı için abisinin arabasına geçtik o arada eşim miranı tabletini unutmuş en büyük sıkıntı o oldu ama neyse telefonlarla az buçuk oyaladık. beni hiç bırakmadı babasına bile gitmedi mira zaten farklı bi ortama gidince bana düşkünlüğü artıyo sanırım korkuyo bir sürü güzel anımız fotomuz oldu ama kocamla başbaşa bi tane yok yahu keşke öylede olsaymış eltim sağolsun mümkün olduğunca destek oldu bana kaldığımız otel ev tipiydi ayakkabıları girişte bırakıyosun fln ayakkabılarımı içeri alacak kadr düşündü bu ara maşallahımız var allah bozmasın
yemekde canlı müzik vardı bir ara kendimi pistte buldum güya mirayı oynatıyorum :))
he bide konuşmayla ilgili mira cümle kurmuyo ama biz ne dersek tekrar ediyo alma atma dur aç bırak hayır gibi kelimeler net neden acaba bide sorulara cevap vermeye başladı korktun mu diyoruz çok korktum diyo

canım senin boyun kaç ki memnun değilsin. Bence maşallahın var.
Hiraysende hiç 44 görünmüyo cidden yazacaktım unutmuşum
sağol canım ama boyum 1.63-64 ama ben mutlu değilim 49 fln olmak istiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum kendime

Ohh maşallah. Yorgunluk evde otursak bile oluyo çocuklarla. En azından hava ortam değişikliği çok iyi gelmiştir

sağol canım ama boyum 1.63-64 ama ben mutlu değilim 49 fln olmak istiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum kendime
Anladım canım. Daha uzun duruyosun fotolarda o zaman normal olur sanada muhtemelen. Benim 1.70 boyum bana 52 iyi oldu o yüzden.
Verirsin sen 2 kiloyuda

Bende tam girdim tatilci @minnakkartal yok ortalarda dicektim gelmişsin kocaman bi aferin sana öğrenmişin artık mirayı takmamayı yalnız köfte yemeyişi şahane gerçekten

Anladım canım. Daha uzun duruyosun fotolarda o zaman normal olur sanada muhtemelen. Benim 1.70 boyum bana 52 iyi oldu o yüzden.
Verirsin sen 2 kiloyuda
genelde minumum 6-7 cm topuk oluyo o yüzden öyle duruyorumdur sen boyuna göre gayet iisin bakalım aylardır veremiyorum ama emzirme bitince ciddi bi spor yapıcam artık yaza anca istediğim gibi olurum yada öyle umuyorum

Bende tam girdim tatilci @minnakkartal yok ortalarda dicektim gelmişsin kocaman bi aferin sana öğrenmişin artık mirayı takmamayı yalnız köfte yemeyişi şahane gerçekten
anca okudum yazdım :) evet yaz tatili çok sıkıntılı geçince ve baktım eşimde benim stresimden stres oluyo iki günden bişi olmaz diye takmamaya çalıştım en azından kimseye yansıtmadım
ahaha bi de ağzına minicik geliyo onu nası atacağını şaşırıyo ona oyun olsun

şimdilik böyle takılsın ilerde yemek ver dedi mi vermessin :)

Sonunda uyudu sıpa.
Kızlar bu ig de birini engelleyince bi daha bizi göremiyo di mi? Face deki gibi yani?
Sapık sapık fotolar paylaşan bi adam ekleyip duruyo yablışlıkla kabul ettim sonra engelledim ama emin olamadım

Belki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo

Güzel geçmesine sevindim canim gittiğiniz yerin resimlerine baktım çok hoş eşime de gösterdim o da beğendi hizmetten memnun kaldinizmi belki birgün biz de gidebiliriz bende abanta gitmeyi çok istiyorum İzmire kar yagmiyor çocuklar da çok istiyor karlı bir yere gitmeyi yemek konusuna takilmamakla iyi yapmissin canim Ece de dışarıda yemek yemek istemiyor dün annanemin mevludune gittim mutfağa girmiş mama mama demiş Yengem elinde pideyle geldi acikmis mama istiyor dedi verdim yemedi ayran içti sadece kardesimin oğlu istahlidir o da yemedi hiçbirşey eve gelince yedirdim artık

Canim benim çok üzüldüm Allah sabır versin başınız sağolsun o minik yavruya diyecek birşey bulamıyorum çok aci

Off çok fena ya. O iki çocuk ne olacak şimdi. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırlar hayatları boyunca.

9 aylik bebegin yasama orani cok dusuk canim kafatasi yarilmis yogun bakimda 3 yasindakinide anneannesi alacak sanirim cok aci gercekten inşallah canim
Off çok fena ya. O iki çocuk ne olacak şimdi. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırlar hayatları boyunca.

Doğum günü kutlu olsun prensesin, nice güzel yılları olsun inşallah:))
Sagol canim
Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
5 saat sonra uyuyor benimki
Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…