Cok acı bir durum Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. En cokta bebeklere üzüldüm Rabbim hep yanlarinda olur insallahBelki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo
off çok ufak ya. Anne baba öldüyü görünce nasıl okuduğumu bile bilemedim anlamamışım bebeğin durumunu.9 aylik bebegin yasama orani cok dusuk canim kafatasi yarilmis yogun bakimda 3 yasindakinide anneannesi alacak sanirim cok aci gercekteninşallah canim
Cok acı bir durum Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. En cokta bebeklere üzüldüm Rabbim hep yanlarinda olur insallah
cok sagolun kizlar inşallah iyi olurlaroff çok ufak ya. Anne baba öldüyü görünce nasıl okuduğumu bile bilemedim anlamamışım bebeğin durumunu.
Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah
Eskiden derdim hep çok yaşayıp napıcam Allahım hayırlı ömür geçirtsin yaşlanmasamda olur diye. Şimdi ölesiye korkuyorum yavrumun ayakları üzerinde durduğunu görebileyim yanında olayım inşallah her zaman diye. Bana ihtiyacı varken ondan ayırmasın allahım diye.
Ananesi çok iyi bakar inşallah allah ona uzun ömür versin
Canım kerem alp ortalama 4 saat sonra uyuyor. 2_3 saat uyuyor bir sıkıntısı yoksa.Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
Bende çikolata tarzı şeyler vermiyordum hiç. Önceki akşam annemler bizdeydi çayın yanına halley koymuştum. Pasta diye başından ayrılmadı dayanamadım verdim eline Allahım nasıl yedi mmmm yapa yapa. İşlerine gelince yemedikleri yok.Bide benim bu küçük bacaksız sıpa güya pütürlü sert katı şeyleri yemiyodu.
Dünki misafirlerimizin gökçeden bir ay küçük kızları var. Gelirken biskolata moodlar dan almışlar ikisinede çokonat birde. O çocuk karşısında yiyince gökçeninde elinden alamadım. Sıpa ağzına 2 şey ikişer atıp götürdü yarısını resmen. Oyuna dalınca kaldırdım yoksa hepsini yerdi. Çokonatıda bildiğin koca koca ısırıp yedi.
Eşeğin tüm nazı banaymış demekki canı istiyince ne de güzel yiyo
Aynı adam galiba beni de dün eklemiş ben de engelledim. Takipcilerime baktım yoktu. Ne tuhaf insanlar var.Sonunda uyudu sıpa.
Kızlar bu ig de birini engelleyince bi daha bizi göremiyo di mi? Face deki gibi yani?
Sapık sapık fotolar paylaşan bi adam ekleyip duruyo yablışlıkla kabul ettim sonra engelledim ama emin olamadım
Allahım ne büyük acı Yarabbim. Başınız sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır versin, minik kuzuyu merhametli insanlarla karşılaştırsın. Allahım korusun hepimizin başına gelebilir. Çok üzüldüm.Belki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo
engellediysen bir daha seni bulamıyor canım kullanıcı bulunmadı diye bir uyarısı varSonunda uyudu sıpa.
Kızlar bu ig de birini engelleyince bi daha bizi göremiyo di mi? Face deki gibi yani?
Sapık sapık fotolar paylaşan bi adam ekleyip duruyo yablışlıkla kabul ettim sonra engelledim ama emin olamadım
allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten inşallah bundan sonrası güzel olsunBelki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo
canım otelden de gittiğimiz restorandanda çok memnun kaldık fiyatlar çok uygundu kar vardı ama aşırı soğuk yoktu mirayı rahat rahat çıkarabildik temiz hava doğa ii geldi ben şiddetle tavsiye ederimGüzel geçmesine sevindim canim gittiğiniz yerin resimlerine baktım çok hoş eşime de gösterdim o da beğendi hizmetten memnun kaldinizmi belki birgün biz de gidebiliriz bende abanta gitmeyi çok istiyorum İzmire kar yagmiyor çocuklar da çok istiyor karlı bir yere gitmeyi yemek konusuna takilmamakla iyi yapmissin canim Ece de dışarıda yemek yemek istemiyor dün annanemin mevludune gittim mutfağa girmiş mama mama demiş Yengem elinde pideyle geldi acikmis mama istiyor dedi verdim yemedi ayran içti sadece kardesimin oğlu istahlidir o da yemedi hiçbirşey eve gelince yedirdim artık
Maşallah KeremAlp e canimKerem Alp i anlama kılavuzu:)) Aklıma şu anlık gelenler bunlar. Anlık söyledikleri de oluyor. Dün tam 18 ay bitti. Kayıtlı kalsın istedim. 1 buçuk yaş itibari ile kendini az çok ifade ediyor kuzum:))
Bi (bir) iki
üş (üç) döt (dört )
bes atı (altı)
yedi sesi (sekiz)
dokku (dokuz) sısı (sıfır)
attı at
me(kuzu) ööde (ördek)
manna (mandalina) pokka(portakal)
inek ayı
bilibili esse(eşek)
ku (kuş) ayde (aydede)
oda paak (park)
okku (okul) bal
papa (papağan) şuşu(su)
naa (nar) mu (muz)
mama anne
baba dede
nene nenni (ninni)
annanne hala
abi aba (abla)
oonuo (oynuyorum) İp kookuo (korkuyorum) poto (motor)
aaba (araba) bebe(bebek)
et yoout (yoğurt)
ayya (ayran) meme
emme alma
attı aayıı(hayır)
çeçi (çekirdek) çaa (çay)
bunda (bundan) bu
ooda (orda) oousa (Oğuzhan),
nouna(niloya)
ayka(ayak) bayka(bayrak)
piipii (pırpır) çiçe(çiçek)
baada (bardak) ömme(ömer)
Ali uuçu(uçak)
goo(gol) top
agılli(akıllı) ejdi(peluş oyuncağı)
kaak (kalk) paata (panda)
arı pisi
bussa(Büşra) Etka
kaakee(kraker) patta(pasta)
oku ışıı (ışık)
aç papattı (kapattım), bidakka cıss
petete (peçete) şeşe (şeker)
Otuu(oturdum)
Maşallah KeremAlp e canimKerem Alp i anlama kılavuzu:)) Aklıma şu anlık gelenler bunlar. Anlık söyledikleri de oluyor. Dün tam 18 ay bitti. Kayıtlı kalsın istedim. 1 buçuk yaş itibari ile kendini az çok ifade ediyor kuzum:))
Bi (bir) iki
üş (üç) döt (dört )
bes atı (altı)
yedi sesi (sekiz)
dokku (dokuz) sısı (sıfır)
attı at
me(kuzu) ööde (ördek)
manna (mandalina) pokka(portakal)
inek ayı
bilibili esse(eşek)
ku (kuş) ayde (aydede)
oda paak (park)
okku (okul) bal
papa (papağan) şuşu(su)
naa (nar) mu (muz)
mama anne
baba dede
nene nenni (ninni)
annanne hala
abi aba (abla)
oonuo (oynuyorum) İp kookuo (korkuyorum) poto (motor)
aaba (araba) bebe(bebek)
et yoout (yoğurt)
ayya (ayran) meme
emme alma
attı aayıı(hayır)
çeçi (çekirdek) çaa (çay)
bunda (bundan) bu
ooda (orda) oousa (Oğuzhan),
nouna(niloya)
ayka(ayak) bayka(bayrak)
piipii (pırpır) çiçe(çiçek)
baada (bardak) ömme(ömer)
Ali uuçu(uçak)
goo(gol) top
agılli(akıllı) ejdi(peluş oyuncağı)
kaak (kalk) paata (panda)
arı pisi
bussa(Büşra) Etka
kaakee(kraker) patta(pasta)
oku ışıı (ışık)
aç papattı (kapattım), bidakka cıss
petete (peçete) şeşe (şeker)
Otuu(oturdum)
Aklımda bulunsun orası fiyatının da uygun olması bizim için iyi olur malum kalabalık aileyiz büyük oglumdan yetiskin ücreti alınıyorengellediysen bir daha seni bulamıyor canım kullanıcı bulunmadı diye bir uyarısı var
allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten inşallah bundan sonrası güzel olsun
canım otelden de gittiğimiz restorandanda çok memnun kaldık fiyatlar çok uygundu kar vardı ama aşırı soğuk yoktu mirayı rahat rahat çıkarabildik temiz hava doğa ii geldi ben şiddetle tavsiye ederim
42 44 gyiyorm kumasta ketende. Kot 30 32 ustum 38 orantisiz vucut iste:) belim adriana basenlerm gulazer :)net bi tarih olmadı galiba 23-24 aralık olur heralde bi sonraki hafta telaşeli çünkü
macrol gerçekten çok kuvvetli ve etkili ama mira içemedi ağır geldi ağzına değer değmez kustu
bizimkide yavru köpeklerle oynaştı haftasonu o kadar sevindiki
bekar arkadaşlarımla ailece görüşme durumu olmuyo dışarı çıkıyoruz genelde konu bi şekilde miraya bağlanıyo ama hepsi teyze gibi gördüğünden kendini sorun olmuyo
yalnız şunu gördüm haftasonu eltimde geldi bizde bi arkadaşımı az buçuk tanıyodu diğeriyle ilk kez tanıştı ama hepimizd e çocuk olunca samimiyet kurmak çok daha kolay oluyo hiç yabancılık çekmedi
ben 51 buçuğum ama hiç memnun değilim
ay hadi hayırlısı dicektim ama olmuşsun
sen nasıl 44 olursun yahu bende olsam 38 veririm sana
ahahaha bak buna ii güldüm mira su diyo bazende şu
ay hayırlı olsun canım inşallah keyifle oturmak da nasip olsun
canım fıstığın doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun
şimdi nasıl düşmüştür inşallah geçmiş olsun çok
bende titiz değilim özenmiyorum hatta bazen deli mi ne ya ben onları yapacağıma yatar uyurum diyorum
aaa ne güzel bilgi sağol canım
mira 9 da kalkıyo 2 de 1 buçuk saat uyuyo sonra da akşam 11 buçuk 12
Ayy çok hosssun canim:))42 44 gyiyorm kumasta ketende. Kot 30 32 ustum 38 orantisiz vucut iste:) belim adriana basenlerm gulazer :)
Korkma canim hergun acı cekmek daha kötü sonunda rahat edeceksin onu dusunKizlar disciye gdiyorm hakkinizi helal edin cok tirsiyoruuuuuuummmmm geri doncem nerdeyse:)
nerdeyse dusup bayilicam. Bacaklarm bile titriyo ben nye bukdar korkagimkii yaKorkma canim hergun acı cekmek daha kötü sonunda rahat edeceksin onu dusun
Teşekkür ederim canım:)Maşallah KeremAlp e canim
ay çok güldüm yahu bende göbeğime takmış haldeyim >.<42 44 gyiyorm kumasta ketende. Kot 30 32 ustum 38 orantisiz vucut iste:) belim adriana basenlerm gulazer :)
geçmiş olsun canım sakın dönme sonra daha büyük işlemler gerekebilirKizlar disciye gdiyorm hakkinizi helal edin cok tirsiyoruuuuuuummmmm geri doncem nerdeyse:)
abant yolu dereceören köyünde abant yayla butik otelde kaldık biz göle arabayla 10 dk flndı akşamda canlı müzik olan bi otelin restoranında yemek yedik giderken ve dönerken izmitte bi kaç mekana uğradık@minnakkartal canm guzl gecmesne sevndim bizde dusnuyoruz abant tarafina gtmeyi nereye gttniz sz ?
tmm cnm sagol aklmda bulunsn resmni cektim ekranin:) geri done done zaten buyuk isler geldi basima suan nasl cekick o disi hic blmiyorm. Buarada dis cektrdkten snra emzirmicm dmi doktra sorucm ama ynede cektiren arkadaslar bi akl vern zaten emzrmeyi biraktrcm ama kiyamiyorm ama surekli disci durumu oluck dislermi yaptricm komple.sutm yok derecede azalti buarada meme diye aglayan bi bebek dgl ama bazen gelip meme diyo yakami cekiyo. Ben napcam ya offay çok güldüm yahu bende göbeğime takmış haldeyim >.<
geçmiş olsun canım sakın dönme sonra daha büyük işlemler gerekebilir
abant yolu dereceören köyünde abant yayla butik otelde kaldık biz göle arabayla 10 dk flndı akşamda canlı müzik olan bi otelin restoranında yemek yedik giderken ve dönerken izmitte bi kaç mekana uğradık
ben diş çektirmedim ama eltime altı saat emzirmicen demişti verdiği ilaçla ilgili olabilir mi bilmiyorum bende hep bıraktırcam diyorum ama yok bide mira çok düşkün her fırsatta emmek istiyo önce meme diye geliyo yok diyorum aç diyo üzerimi çekiştiriyo bazen de alma alma diyo bağırıyo çok komiktmm cnm sagol aklmda bulunsn resmni cektim ekranin:) geri done done zaten buyuk isler geldi basima suan nasl cekick o disi hic blmiyorm. Buarada dis cektrdkten snra emzirmicm dmi doktra sorucm ama ynede cektiren arkadaslar bi akl vern zaten emzrmeyi biraktrcm ama kiyamiyorm ama surekli disci durumu oluck dislermi yaptricm komple.sutm yok derecede azalti buarada meme diye aglayan bi bebek dgl ama bazen gelip meme diyo yakami cekiyo. Ben napcam ya off
Hira hic istemezdi oncden bn emziriyodm hatta memede uyuyo cogu zaman. Son bir aydr ac meme diyo alttan kaldiriyo kazagmi yda yakamdan bakiyo iceri:) ama mecburum artik hem emzik niyetine kullaniyo hmde bir curuk dis bir kanal yapilck birde 20lik dis yamuk cikmis onu ameliyatla alicaklar cok agri yapiyo. Snrada cekilen disin yerine kopru yapilck okdr cok ism varki yandm benben diş çektirmedim ama eltime altı saat emzirmicen demişti verdiği ilaçla ilgili olabilir mi bilmiyorum bende hep bıraktırcam diyorum ama yok bide mira çok düşkün her fırsatta emmek istiyo önce meme diye geliyo yok diyorum aç diyo üzerimi çekiştiriyo bazen de alma alma diyo bağırıyo çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?