2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok acı bir durum Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. En cokta bebeklere üzüldüm Rabbim hep yanlarinda olur insallah

9 aylik bebegin yasama orani cok dusuk canim kafatasi yarilmis yogun bakimda 3 yasindakinide anneannesi alacak sanirim cok aci gercekten inşallah canim
off çok ufak ya. Anne baba öldüyü görünce nasıl okuduğumu bile bilemedim anlamamışım bebeğin durumunu.
Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah
Eskiden derdim hep çok yaşayıp napıcam Allahım hayırlı ömür geçirtsin yaşlanmasamda olur diye. Şimdi ölesiye korkuyorum yavrumun ayakları üzerinde durduğunu görebileyim yanında olayım inşallah her zaman diye. Bana ihtiyacı varken ondan ayırmasın allahım diye.
Ananesi çok iyi bakar inşallah allah ona uzun ömür versin

Cok acı bir durum Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. En cokta bebeklere üzüldüm Rabbim hep yanlarinda olur insallah

cok sagolun kizlar inşallah iyi olurlar

Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
Canım kerem alp ortalama 4 saat sonra uyuyor. 2_3 saat uyuyor bir sıkıntısı yoksa.

Bende çikolata tarzı şeyler vermiyordum hiç. Önceki akşam annemler bizdeydi çayın yanına halley koymuştum. Pasta diye başından ayrılmadı dayanamadım verdim eline Allahım nasıl yedi mmmm yapa yapa. İşlerine gelince yemedikleri yok.

Sonunda uyudu sıpa.
Kızlar bu ig de birini engelleyince bi daha bizi göremiyo di mi? Face deki gibi yani?
Sapık sapık fotolar paylaşan bi adam ekleyip duruyo yablışlıkla kabul ettim sonra engelledim ama emin olamadım
Aynı adam galiba beni de dün eklemiş ben de engelledim. Takipcilerime baktım yoktu. Ne tuhaf insanlar var.

Allahım ne büyük acı Yarabbim. Başınız sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır versin, minik kuzuyu merhametli insanlarla karşılaştırsın. Allahım korusun hepimizin başına gelebilir. Çok üzüldüm.

Sonunda uyudu sıpa.
Kızlar bu ig de birini engelleyince bi daha bizi göremiyo di mi? Face deki gibi yani?
Sapık sapık fotolar paylaşan bi adam ekleyip duruyo yablışlıkla kabul ettim sonra engelledim ama emin olamadım
engellediysen bir daha seni bulamıyor canım kullanıcı bulunmadı diye bir uyarısı var

allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten inşallah bundan sonrası güzel olsun

canım otelden de gittiğimiz restorandanda çok memnun kaldık fiyatlar çok uygundu kar vardı ama aşırı soğuk yoktu mirayı rahat rahat çıkarabildik temiz hava doğa ii geldi ben şiddetle tavsiye ederim

Maşallah KeremAlp e canim

Maşallah KeremAlp e canim

Aklımda bulunsun orası fiyatının da uygun olması bizim için iyi olur malum kalabalık aileyiz büyük oglumdan yetiskin ücreti alınıyor

42 44 gyiyorm kumasta ketende. Kot 30 32 ustum 38 orantisiz vucut iste:) belim adriana basenlerm gulazer :)

42 44 gyiyorm kumasta ketende. Kot 30 32 ustum 38 orantisiz vucut iste:) belim adriana basenlerm gulazer :)
ay çok güldüm yahu bende göbeğime takmış haldeyim >.<

Kizlar disciye gdiyorm hakkinizi helal edin cok tirsiyoruuuuuuummmmm geri doncem nerdeyse:)
geçmiş olsun canım sakın dönme sonra daha büyük işlemler gerekebilir

@minnakkartal canm guzl gecmesne sevndim bizde dusnuyoruz abant tarafina gtmeyi nereye gttniz sz ?
abant yolu dereceören köyünde abant yayla butik otelde kaldık biz göle arabayla 10 dk flndı akşamda canlı müzik olan bi otelin restoranında yemek yedik giderken ve dönerken izmitte bi kaç mekana uğradık

tmm cnm sagol aklmda bulunsn resmni cektim ekranin:) geri done done zaten buyuk isler geldi basima suan nasl cekick o disi hic blmiyorm. Buarada dis cektrdkten snra emzirmicm dmi doktra sorucm ama ynede cektiren arkadaslar bi akl vern zaten emzrmeyi biraktrcm ama kiyamiyorm ama surekli disci durumu oluck dislermi yaptricm komple.sutm yok derecede azalti buarada meme diye aglayan bi bebek dgl ama bazen gelip meme diyo yakami cekiyo. Ben napcam ya off

ben diş çektirmedim ama eltime altı saat emzirmicen demişti verdiği ilaçla ilgili olabilir mi bilmiyorum bende hep bıraktırcam diyorum ama yok bide mira çok düşkün her fırsatta emmek istiyo önce meme diye geliyo yok diyorum aç diyo üzerimi çekiştiriyo bazen de alma alma diyo bağırıyo çok komik

Hira hic istemezdi oncden bn emziriyodm hatta memede uyuyo cogu zaman. Son bir aydr ac meme diyo alttan kaldiriyo kazagmi yda yakamdan bakiyo iceri:) ama mecburum artik hem emzik niyetine kullaniyo hmde bir curuk dis bir kanal yapilck birde 20lik dis yamuk cikmis onu ameliyatla alicaklar cok agri yapiyo. Snrada cekilen disin yerine kopru yapilck okdr cok ism varki yandm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…