ay benim eşim sağolsun bu konularda çok iyidir. Kalkar dr gider ilaçlarını düzenli içer. Yemeğini yer ıhlamur nane limon yapar. Sıcak suyunu hazırlar. Ay böyle yazınca vicdan yaptım şimdi. Bidaha hasta olursa biraz ilgileneyim bari.Ben bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür
3 4 saat sonra yatırıyorum ama 15 dk sonra ağlarayak uyanıyor. Tekrar uyutuyorum tekrar ağlıyor bende uyutmuyorum bidaha. Yani gündüz uykusunu bıraktık gibi bişey. Oysa bikaç ay öncesine kadar 3 saat yatardı.Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
Cnm ya başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.. O bebeğede Allah acil şifalar versin..Belki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo
Benimde gobekle basım dertteay çok güldüm yahu bende göbeğime takmış haldeyim >.<
geçmiş olsun canım sakın dönme sonra daha büyük işlemler gerekebilir
abant yolu dereceören köyünde abant yayla butik otelde kaldık biz göle arabayla 10 dk flndı akşamda canlı müzik olan bi otelin restoranında yemek yedik giderken ve dönerken izmitte bi kaç mekana uğradık
Canım kerem alp ortalama 4 saat sonra uyuyor. 2_3 saat uyuyor bir sıkıntısı yoksa.
Bende çikolata tarzı şeyler vermiyordum hiç. Önceki akşam annemler bizdeydi çayın yanına halley koymuştum. Pasta diye başından ayrılmadı dayanamadım verdim eline Allahım nasıl yedi mmmm yapa yapa. İşlerine gelince yemedikleri yok.
Aynı adam galiba beni de dün eklemiş ben de engelledim. Takipcilerime baktım yoktu. Ne tuhaf insanlar var.
Allahım ne büyük acı Yarabbim. Başınız sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır versin, minik kuzuyu merhametli insanlarla karşılaştırsın. Allahım korusun hepimizin başına gelebilir. Çok üzüldüm.
engellediysen bir daha seni bulamıyor canım kullanıcı bulunmadı diye bir uyarısı var
allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten inşallah bundan sonrası güzel olsun
canım otelden de gittiğimiz restorandanda çok memnun kaldık fiyatlar çok uygundu kar vardı ama aşırı soğuk yoktu mirayı rahat rahat çıkarabildik temiz hava doğa ii geldi ben şiddetle tavsiye ederim
cok teşekkür ederim kizlar cok sagolunay benim eşim sağolsun bu konularda çok iyidir. Kalkar dr gider ilaçlarını düzenli içer. Yemeğini yer ıhlamur nane limon yapar. Sıcak suyunu hazırlar. Ay böyle yazınca vicdan yaptım şimdi. Bidaha hasta olursa biraz ilgileneyim bari.
3 4 saat sonra yatırıyorum ama 15 dk sonra ağlarayak uyanıyor. Tekrar uyutuyorum tekrar ağlıyor bende uyutmuyorum bidaha. Yani gündüz uykusunu bıraktık gibi bişey. Oysa bikaç ay öncesine kadar 3 saat yatardı.
Cnm ya başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.. O bebeğede Allah acil şifalar versin..
@feyena çok geçmiş olsn.
@cann10 kızına mutlu yıllar diliyorum..
bide en sevmediğim fazlalık tipiBenimde gobekle basım dertte
bende kırıklarını aldırcam baya uzamış ombrede düşünüyorum ama bi kaç ay sonra olur oKızlar bugün fark ettim sacimi en son ramazanda kestirmistim hep sacimi topluyorum bugün açtım aynaya bir baktım sacim bayağı uzamış en son ensemden iki üç parmak asgidaydi bugün bir baktım omzuma gelmişhoşuma da gitti uzun süre kestirmeyecegim kırıklarını aldiririm ucundan zaten musait bir zamanda ombre ya da rofle yaptırmayı dusunuyorum uzun olunca güzel olur
mira da geçenlerde bi iki kez kalktı canım ama hala daha çok gidip tutunmayı tercih ediyor kolaycılıktanmış sanırım@minnakkartal gökçe biraz önce bi yere tutunmadan ayağa kalktıvideosunu çektim deli gibi süpürge falan ortada hep bıraktım buraya yazıyprum artık ne kadar heyecan yaptıysam
3 ay oldu neredeyse yürümeye başlıyalı darısı miranın başına :)
Ay maşallah uzun uzun uyuyolarmış. Bizim ki en fazla iki saat 1 saate kalkıyo iki gündür de 6 saatten önce uyumuyo eski düzene geri döner inşallah. Bu arada keremalpe de maşallah :)Canım kerem alp ortalama 4 saat sonra uyuyor. 2_3 saat uyuyor bir sıkıntısı yoksa.
Bende çikolata tarzı şeyler vermiyordum hiç. Önceki akşam annemler bizdeydi çayın yanına halley koymuştum. Pasta diye başından ayrılmadı dayanamadım verdim eline Allahım nasıl yedi mmmm yapa yapa. İşlerine gelince yemedikleri yok.
Aynı adam galiba beni de dün eklemiş ben de engelledim. Takipcilerime baktım yoktu. Ne tuhaf insanlar var.
Allahım ne büyük acı Yarabbim. Başınız sağolsun canım. Allahım geride kalanlara sabır versin, minik kuzuyu merhametli insanlarla karşılaştırsın. Allahım korusun hepimizin başına gelebilir. Çok üzüldüm.
hadi şimdiden geçmiş olsun canım :) ben emzirirken çektirmedim ama genelde farklı bişey uygulamıyolar zaten. İlk dişimi yaptığında dişçiye sordum emzirebilir miyim diye emzirebilirsin bişey olmaz bebeğin büyükmüş zaten dedi. Kendisininde küçük bebeği var güvendim açıkcası ama yinede 6 saat emzirmedim. Serum yediğimde falan 6 saat emzirme demişlerdi.Kizlar disciye gdiyorm hakkinizi helal edin cok tirsiyoruuuuuuummmmm geri doncem nerdeyse:)
maşallah eşine :) eşimde yapar bunları da yinede çok yakınır gitmiş ayva yaprağı tarçın çubuğu zerdeçal zencefil ne varsa almış aktardan bi nane limon bi onalr bi ayva yaprağı. Hepsini içiyodu daha kötü olcaksjn karıştırma diyorum onuda dinlemiyo:)) panik adam.ay benim eşim sağolsun bu konularda çok iyidir. Kalkar dr gider ilaçlarını düzenli içer. Yemeğini yer ıhlamur nane limon yapar. Sıcak suyunu hazırlar. Ay böyle yazınca vicdan yaptım şimdi. Bidaha hasta olursa biraz ilgileneyim bari.
3 4 saat sonra yatırıyorum ama 15 dk sonra ağlarayak uyanıyor. Tekrar uyutuyorum tekrar ağlıyor bende uyutmuyorum bidaha. Yani gündüz uykusunu bıraktık gibi bişey. Oysa bikaç ay öncesine kadar 3 saat yatardı.
Cnm ya başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.. O bebeğede Allah acil şifalar versin..
@feyena çok geçmiş olsn.
@cann10 kızına mutlu yıllar diliyorum..
yaptığında orta sehbanın üzerindeydi. Tutuncak bi yer yoktu. Koridorda tekrar kalk annem dedim yine duvara gitti. Gerçekten kolaya kaçıyolar demekkibide en sevmediğim fazlalık tipi
bende kırıklarını aldırcam baya uzamış ombrede düşünüyorum ama bi kaç ay sonra olur o
mira da geçenlerde bi iki kez kalktı canım ama hala daha çok gidip tutunmayı tercih ediyor kolaycılıktanmış sanırım
27 aralık pazara geliyor eşime söylerim belki gideriz ama bileti pahaliymis iki bilet Alsan 66 lira yapıyoryazyagmuru 26 aralıkta niloya var narlıdere akm de 27 aralıkta konak akm de bilette 33 tl miş götürmeyi düşünürmüsün sana uzak ama bende kararsız kaldım
Geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallahGeldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
geçmiş olsun canım gözün aydında diyebiliriz o zaman :)Geldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
6 saat emzirme sag at sutu snra emzr dedi. Buyumus artk bisey olmaz ama icn rahat etsn dedi.Ay maşallah uzun uzun uyuyolarmış. Bizim ki en fazla iki saat 1 saate kalkıyo iki gündür de 6 saatten önce uyumuyo eski düzene geri döner inşallah. Bu arada keremalpe de maşallah :)
Bende yazayım bi kenara ilerde gösteririm anı olur:)
hadi şimdiden geçmiş olsun canım :) ben emzirirken çektirmedim ama genelde farklı bişey uygulamıyolar zaten. İlk dişimi yaptığında dişçiye sordum emzirebilir miyim diye emzirebilirsin bişey olmaz bebeğin büyükmüş zaten dedi. Kendisininde küçük bebeği var güvendim açıkcası ama yinede 6 saat emzirmedim. Serum yediğimde falan 6 saat emzirme demişlerdi.
maşallah eşine :) eşimde yapar bunları da yinede çok yakınır gitmiş ayva yaprağı tarçın çubuğu zerdeçal zencefil ne varsa almış aktardan bi nane limon bi onalr bi ayva yaprağı. Hepsini içiyodu daha kötü olcaksjn karıştırma diyorum onuda dinlemiyo:)) panik adam.
Azıcık nazlandır sende hakikaten adamın hiç yükü yok :))
sagl cnm insallah bir hafta aciycakmisGeçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah
sagl cnm :)geçmiş olsun canım gözün aydında diyebiliriz o zaman :)
ay ne kadar güzel sonunada çok güldüm sizinde mutluluğunuz daim olsun tabiEve geldm esim supriz yapmis istedgim hotele rezervasyon yaptrmis yaz icn. Dha once gtmistik oraya cok begenmistk bide hirayla gdelm istiyodm yaptrmis ck mutlu oldm. Bide gul almis hayirdr dedm zorla isiklarda sattilar diyo pislik :')
iki kişi girmeye gerek yok bence eğer gitmeye karar verirsen bende gelirim hem tanışmış oluruz hemde niloya da sıkılmayız :)27 aralık pazara geliyor eşime söylerim belki gideriz ama bileti pahaliymis iki bilet Alsan 66 lira yapıyor
neresi canım nerden yaptırmış rez. Ne zaman için bende bu sene istiyorum artık erken bakmak daha iyi çok sordum ama :)Eve geldm esim supriz yapmis istedgim hotele rezervasyon yaptrmis yaz icn. Dha once gtmistik oraya cok begenmistk bide hirayla gdelm istiyodm yaptrmis ck mutlu oldm. Bide gul almis hayirdr dedm zorla isiklarda sattilar diyo pislik :')
ay çok hoş :)Eve geldm esim supriz yapmis istedgim hotele rezervasyon yaptrmis yaz icn. Dha once gtmistik oraya cok begenmistk bide hirayla gdelm istiyodm yaptrmis ck mutlu oldm. Bide gul almis hayirdr dedm zorla isiklarda sattilar diyo pislik :')
Benimde boyum seninle aynı bende 49 olsam iyi olur :)sağol canım ama boyum 1.63-64 ama ben mutlu değilim 49 fln olmak istiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum kendime
Ooo canim çok hoş bir surpriz olmuşEve geldm esim supriz yapmis istedgim hotele rezervasyon yaptrmis yaz icn. Dha once gtmistik oraya cok begenmistk bide hirayla gdelm istiyodm yaptrmis ck mutlu oldm. Bide gul almis hayirdr dedm zorla isiklarda sattilar diyo pislik :')
gidecek olursam haber veririm canim Öykü Ece ve niloya olur:))iki kişi girmeye gerek yok bence eğer gitmeye karar verirsen bende gelirim hem tanışmış oluruz hemde niloya da sıkılmayız :)
neresi canım nerden yaptırmış rez. Ne zaman için bende bu sene istiyorum artık erken bakmak daha iyi çok sordum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?