- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bendeki fazlaları sana yolliyim o Zaman :)Benimde boyum seninle aynı bende 49 olsam iyi olur :)
Çok üzülüyorum bu haberlere9 aylik bebegin yasama orani cok dusuk canim kafatasi yarilmis yogun bakimda 3 yasindakinide anneannesi alacak sanirim cok aci gercekteninşallah canim
Tamam canım haberleşirizgidecek olursam haber veririm canim Öykü Ece ve niloya olur:))
Geçmiş olsun kurtulmusunGeldm eve cektrdm disimi kestiler dikis attilar kurtuldm bitanesinden
Eylulde gdicez cnm dogum gnum ve evlilik yildonumumuzun oldgu haftaya almis. Antalya kamelya world selin. Tam bi aile ve bebek dostu hotel cnmiki kişi girmeye gerek yok bence eğer gitmeye karar verirsen bende gelirim hem tanışmış oluruz hemde niloya da sıkılmayız :)
neresi canım nerden yaptırmış rez. Ne zaman için bende bu sene istiyorum artık erken bakmak daha iyi çok sordum ama :)
Sagl cnm evt ama dha birsuru varGeçmiş olsun kurtulmusun
Amin canm sagol bnde cok guldum ama ona caktrmadan :)ay ne kadar güzel sonunada çok güldüm sizinde mutluluğunuz daim olsun tabi
mahtuana yaptı bir ayı geçmiştir heralde. Azerikızının doğumuna daha bi kaç ay var sanırımmahtuana vardı bi de azerikızı doğum yaptılar mı acaba ??? merak ettim
oyy. Çok yükselmiş canım çok geçmiş olsun.Hastanedeyiz atesimiz 40
Hemen duser inşallah canimHastanedeyiz atesimiz 40
Olur :)bendeki fazlaları sana yolliyim o Zaman :)
Dişin için geçmiş olsun tatil için ise hayırlı olsun canım :)Eylulde gdicez cnm dogum gnum ve evlilik yildonumumuzun oldgu haftaya almis. Antalya kamelya world selin. Tam bi aile ve bebek dostu hotel cnm
Oy Oyyyy çok geçmiş olsun canım.Hastanedeyiz atesimiz 40
sagol canm tesekkuredermDişin için geçmiş olsun tatil için ise hayırlı olsun canım :)
hirada oyle oglen uyuyo yarim saat uc saat arasi.ama aksam uyumuyo direniyo. İki gecedr uyku egitimi uyguluyoruz dun basaramadm biara yne bacaklarmda buldum onu. Buaksam basardim odada sut icirdm yataga yatrdm uyudu cok sukurYa kızlar bu nasil bir çocuktur anlayamıyorum sabah 10 da uyandı öğlen 1.45 civari uyudu 3.15 te kalktı o saatten beri ayakta 10 da yatak odasına geçtim emzirdim memede uyudu yatirdim kalktı ve uyandigindan beri ayağımda salliyorum ya delircem artık ben dün mesela gündüz 15 dk arabada uyudu o kadar gece 12 ye kadar yatmamak için savaştı resmen benim 3. çocugum ama ben böyle çocuk gormedim oğlanlar uyuyordu kızım uyumamak için direniyor gerçekten bunaldim artık
O iyi maşallah uyumuş canim Eceyi babası aldı şimdi uyutmaya çalışıyor ne yapacağımi şaşırdım uyku eğitimini memeyi bırakınca vermeyi dusunuyorum yarın sabah daha erken uyandirayim bakalım fark edecekmihirada oyle oglen uyuyo yarim saat uc saat arasi.ama aksam uyumuyo direniyo. İki gecedr uyku egitimi uyguluyoruz dun basaramadm biara yne bacaklarmda buldum onu. Buaksam basardim odada sut icirdm yataga yatrdm uyudu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?