2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
9 aylik bebegin yasama orani cok dusuk canim kafatasi yarilmis yogun bakimda 3 yasindakinide anneannesi alacak sanirim cok aci gercekten inşallah canim
Çok üzülüyorum bu haberlere allah sabır versin ne diyelim başka. Allah evlatlarimizi bize. Bizi evlatlarimiza bağışlasın.

Eylulde gdicez cnm dogum gnum ve evlilik yildonumumuzun oldgu haftaya almis. Antalya kamelya world selin. Tam bi aile ve bebek dostu hotel cnm

@nisaelifim canım tekrar eşimle konuşayım diye sabah bişey yazmamıştım. Eşim eve gidip gelme konusunu kesinlikle açma diyo. Benim için sorun değil ama çok önyargılı. Bi dışarıda tanışın baktın iyiyse gider gelirsiniz sanada iyi olur dedi. Şimdi ben çocuk konusunda ona çok direktif verdiğin için onun ricasınıda ben çiğnersem. Bi daha hayatta dinletemem kendimi. O yüzden havalar iyiyken parkta buluşalım demiştim. Ama kısmet olmadı. Şimdide soğukta nasıl olur dışarıda bilemedim. Ama çok isterim. Özellikle gökçenin miniklerin bir araya gelmesini çok istiyorum aslında

Ya kızlar bu nasil bir çocuktur anlayamıyorum sabah 10 da uyandı öğlen 1.45 civari uyudu 3.15 te kalktı o saatten beri ayakta 10 da yatak odasına geçtim emzirdim memede uyudu yatirdim kalktı ve uyandigindan beri ayağımda salliyorum ya delircem artık ben dün mesela gündüz 15 dk arabada uyudu o kadar gece 12 ye kadar yatmamak için savaştı resmen benim 3. çocugum ama ben böyle çocuk gormedim oğlanlar uyuyordu kızım uyumamak için direniyor gerçekten bunaldim artık

hirada oyle oglen uyuyo yarim saat uc saat arasi.ama aksam uyumuyo direniyo. İki gecedr uyku egitimi uyguluyoruz dun basaramadm biara yne bacaklarmda buldum onu. Buaksam basardim odada sut icirdm yataga yatrdm uyudu cok sukur

hirada oyle oglen uyuyo yarim saat uc saat arasi.ama aksam uyumuyo direniyo. İki gecedr uyku egitimi uyguluyoruz dun basaramadm biara yne bacaklarmda buldum onu. Buaksam basardim odada sut icirdm yataga yatrdm uyudu cok sukur
O iyi maşallah uyumuş canim Eceyi babası aldı şimdi uyutmaya çalışıyor ne yapacağımi şaşırdım uyku eğitimini memeyi bırakınca vermeyi dusunuyorum yarın sabah daha erken uyandirayim bakalım fark edecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…